13 Ağustos 2014, Çarşamba 11:25:53

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu sayısında bugüne kadarki en yüksek rakamına Ağustos ayı içinde üçüncü kez ulaştı.
  • Rekor kırmak iyide tehlikelerinde göz ardı bırakmayıp heryolcunun emniyeti'ni sağlamazsınız.
  • Gecen gece kapidan cikamadik yoğunlukta n
  • Rekor kıracağız diye gelene gel diyorlar. Artık Gökçene dönerken slot yemeden dönülmüyor. Kapasitesinin çok üstünde çalışıyor, dolayısıyla gecikmeler hep bu yüzden oluyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu  sayısında bugüne kadarki en yüksek rakamına Ağustos ayı içinde üçüncü kez ulaştı. Daha önce 3 ve 9 Ağustos tarihlerinde günlük yolcu rekoru kırılan havalimanında 11 Ağustos tarihinde  toplam 90.336 yolcu giriş ve çıkış yaptı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu sayısında yeni bir rekora daha imza attı. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 11 Ağustos tarihinde toplam 90.336 yolcu giriş ve çıkış yaptı ve böylece bugüne kadarki en yüksek rakama ulaşılmış oldu. Daha önce havalimanından 3 Ağustos tarihinde toplam 84.809, 9 Ağustos tarihinde ise yine toplam 84.972 yolcu giriş ve çıkış yapmıştı. Günlük 90.000 yolcu sınırının aşıldığı havalimanında böylece Ağustos ayı içinde üçüncü kez rekor kırılmış oldu.

Öte yandan bu yılın ilk 7 ayında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan toplam 13 milyon yolcu giriş-çıkış yaptı. Böylece Ocak-Temmuz döneminde toplam yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 31 oranında artmış oldu. Söz konusu dönemde iç hat yolcu sayısı yüzde 30 artarak 8.3 milyon, dış hat yolcu sayısı da yüzde 33 oranında artarak 4.7 milyona ulaştı.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rekor kırmak iyide tehlikelerinde göz ardı bırakmayıp heryolcunun emniyeti'ni sağlamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gecen gece kapidan cikamadik yoğunlukta n

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rekor kıracağız diye gelene gel diyorlar. Artık Gökçene dönerken slot yemeden dönülmüyor. Kapasitesinin çok üstünde çalışıyor, dolayısıyla gecikmeler hep bu yüzden oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000