14 Mayıs 2009, Perşembe 10:17:59

Sabiha Gökçen Havalimanı Münih'te!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), Almanya’nın Münih kentinde 12 Mayıs’ta başlayan ve 15 Mayıs’ta sona erecek olan Avrupa’nın en büyük Hava Kargo Fuarı’na katıldı.
  • gidin ya eksik kalmayın sakın itibarınız düşer.. isg dediğin yer operationa ingilizce bilen vasıfsız adam ilanı veren bir şirket..1 saat yemek molasını maaştan kesen bir şirket..koskoca yerhizmetleri ayaklandı işçiler iş yavaşlatma kararı aldı,, yönetimden gelen tepkiye bakın "siz bilirsiniz çevre köylerde amele çok getirir çalıştırırız" bu kadar kargo uçaklarının altında ezilen işçi yolcu uçaklarına nası yükleme yapar yolcu terminalde bagajını tutabilcek kup bulursa şanslı bence. ingilizce bilen vasıfsız eleman nası bişey oluyo gelsede görsek valla :)
  • kargo dediginiz yerde ucakları kim yüklüyor biliyormu koltuklarında rahat oturanlar acaba ramp personeline önce 50 tonluk il76 yükletirilip sonra yolcu ucaklarına sürenler ...yani arkadaslar hem kaargoda calısıyoruz hem normal apronda ikramiyelerimiz kesiliyor yetmiyor mesailerimiz kesiliyor ve sonrada bizden isimize sahip cıkmamız isteniyor size soruyorum tüm yapılanlardan sonra hala sabiha gökcende calısıyor olmamız isimize nekadar baglnekadar baglı oldugumuzun bi göstergesi degilmi?????????????ı oldugumuzun göstergesi degilmi
  • Düşük maaş, neticesinde isteksiz/verimsiz personel, neticesinde düşen uçuş güvenliği. "Uçan eşek" tarzı firmaların neden burayı tercih ettiği ve 3. meydanın neden gerektiği gayet iyi anlaşılıyor, değil mi?
  • Sabiha gökçen havalimanı ihalesini alan ISG çalışanını ezme,hak yeme politikası izliyor. Birçok arkadaşım istifa etti,yenileri de yolda. Herkes başka iş arıyor kendine.
  • aman ne büyük başarı.. orda varlarmıydı yoklarmıydı belli değildi. haberdeki gibi o kadar da ilgi yoktu..olsa nolcak ki zaten, o yönetimle daha çookkk gelip giderler.
  • ORALARA GİDİPDE PARA HARCAMAYA HARCIYORSUNUZDA ÇALIŞAN PERSONELİN İKRAMİYESİNİ,MESAİLERİNİ ÜCRETİNİN KARŞILIĞI OLMAYAN ZİHNİYETDE NE ZAMANA KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK BİR ÇÖZÜMDE BUNA BULSANIZ ÇALIŞANLARIN HAYIR DUASINI ALSANIZ OLMAZMI NERDE ..
  • ancak formalite icabı katılım olur. yayarıda olmaz. çalşanlara değer verilmeli sabiha da, yoksa hizmet kötüye gidiyor...
  • ISG hedeflerinde kargo havalimanı olmak varsa ki öyle gözüküyor, kargonun %85 i belly kargo şeklinde taşınırken,ISG yolcu terminali ile kargo terminali arasında pist olduğunu unutmamıştır umarım.
  • Sayın SG yetkilileri eminim buraları okuyorsunuzdur. Neden personeliniz sürekli politikadan şikayet edip duruyor ? Bir açıklama yapsanız fena olmaz. Bizler burada yazılanları okuyup SG havaalanında memnun olan yok mecburiyetten çalışanlar olduğunu görüyoruz. Zaten Münihten size bir hayır gelmez neden gittiyseniz ???
  • Bizim Hamdi Irmak'ı aradı gözlerim, nerede acaba bizim Skylife Hamdi? Genelde bu türden haberlerde nuhakkak yer alırdı:(

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), Almanya’nın Münih kentinde 12 Mayıs’ta başlayan ve 15 Mayıs’ta sona erecek olan  Avrupa’nın en büyük Hava Kargo Fuarı’na katıldı. İki yılda bir düzenlenen ve tüm dünyadaki kargo sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getiren fuarda İSG’nin standı yoğun ilgi gördü.

Air Cargo Europe fuarına 120 ülkeden yaklaşık 11.000 taşımacı firma yetkilisi, 1000 havayolu ve havaalanı temsilcisi ve gemi üretim endüstrisinden 10.000 kişi katılıyor. Hava, kara, deniz ve demiryolu kargo taşımacılığı ile ilgili küresel problemlerin ve gelişmelerin çeşitli forum ve toplantılarda tartışıldığı fuarı 4 gün boyunca 50.000 civarında ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın işletmesini 1 Mayıs 2008 tarihinde devralan ve geçtiğimiz günlerde 1. yaşını dolduran İSG, yolcu hizmetlerine verdiği önemin yanında, bölgenin avantajlarını iyi kullanarak kargo taşımacılığında da kilit bir rol oynamak üzere yoğun çalışmalar yapıyor. Bu amaç doğrultusunda ilk adım olarak Türkiye’de ilk kargo forumunu organize eden ve sonrasında kargo terminalinde çeşitli taşıyıcı firmalara belli bir süre için ücretsiz ofis imkanı sunan İSG, Münih’teki fuara katılımıyla uluslararası arenada da havayollarına ve şirketlere sunacağı imkanları ifade etme fırsatı buldu.

İSG’nin Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Gündüz, Ticari Havacılık Müdürü Nihat Demirkan ve Pazarlama Müdürü Ali Sile’nin katıldığı fuarda İSG standına yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler ve firma yetkilileri, Yeni İstanbul’un Yeni Havalimanı’nın kargo hedefleri ve faaliyetleri hakkında detaylı bir biçimde bilgilendiriliyor.

İSG

Sabiha Gökçen Havalimanı Münih'te!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
gidin ya eksik kalmayın sakın itibarınız düşer.. isg dediğin yer operationa ingilizce bilen vasıfsız adam ilanı veren bir şirket..1 saat yemek molasını maaştan kesen bir şirket..koskoca yerhizmetleri ayaklandı işçiler iş yavaşlatma kararı aldı,, yönetimden gelen tepkiye bakın "siz bilirsiniz çevre köylerde amele çok getirir çalıştırırız" bu kadar kargo uçaklarının altında ezilen işçi yolcu uçaklarına nası yükleme yapar yolcu terminalde bagajını tutabilcek kup bulursa şanslı bence. ingilizce bilen vasıfsız eleman nası bişey oluyo gelsede görsek valla :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kargo dediginiz yerde ucakları kim yüklüyor biliyormu koltuklarında rahat oturanlar acaba ramp personeline önce 50 tonluk il76 yükletirilip sonra yolcu ucaklarına sürenler ...yani arkadaslar hem kaargoda calısıyoruz hem normal apronda ikramiyelerimiz kesiliyor yetmiyor mesailerimiz kesiliyor ve sonrada bizden isimize sahip cıkmamız isteniyor size soruyorum tüm yapılanlardan sonra hala sabiha gökcende calısıyor olmamız isimize nekadar baglnekadar baglı oldugumuzun bi göstergesi degilmi?????????????ı oldugumuzun göstergesi degilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Düşük maaş, neticesinde isteksiz/verimsiz personel, neticesinde düşen uçuş güvenliği. "Uçan eşek" tarzı firmaların neden burayı tercih ettiği ve 3. meydanın neden gerektiği gayet iyi anlaşılıyor, değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha gökçen havalimanı ihalesini alan ISG çalışanını ezme,hak yeme politikası izliyor. Birçok arkadaşım istifa etti,yenileri de yolda. Herkes başka iş arıyor kendine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aman ne büyük başarı.. orda varlarmıydı yoklarmıydı belli değildi. haberdeki gibi o kadar da ilgi yoktu..olsa nolcak ki zaten, o yönetimle daha çookkk gelip giderler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ORALARA GİDİPDE PARA HARCAMAYA HARCIYORSUNUZDA ÇALIŞAN PERSONELİN İKRAMİYESİNİ,MESAİLERİNİ ÜCRETİNİN KARŞILIĞI OLMAYAN ZİHNİYETDE NE ZAMANA KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK BİR ÇÖZÜMDE BUNA BULSANIZ ÇALIŞANLARIN HAYIR DUASINI ALSANIZ OLMAZMI NERDE ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ancak formalite icabı katılım olur. yayarıda olmaz. çalşanlara değer verilmeli sabiha da, yoksa hizmet kötüye gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ISG hedeflerinde kargo havalimanı olmak varsa ki öyle gözüküyor, kargonun %85 i belly kargo şeklinde taşınırken,ISG yolcu terminali ile kargo terminali arasında pist olduğunu unutmamıştır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın SG yetkilileri eminim buraları okuyorsunuzdur. Neden personeliniz sürekli politikadan şikayet edip duruyor ? Bir açıklama yapsanız fena olmaz. Bizler burada yazılanları okuyup SG havaalanında memnun olan yok mecburiyetten çalışanlar olduğunu görüyoruz. Zaten Münihten size bir hayır gelmez neden gittiyseniz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizim Hamdi Irmak'ı aradı gözlerim, nerede acaba bizim Skylife Hamdi? Genelde bu türden haberlerde nuhakkak yer alırdı:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000