24 Şubat 2009, Salı 13:55:31

Sabiha Gökçen Havalimanı Milano'da

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), 19 Şubat-22 Şubat 2009 tarihlerinde Milano’da gerçekleşen BİT Milano Turizm Fuarı’na katıldı.
  • Ne basarısı ya nerede basarı ? fuara katilmak basarımıdır ? Basarı Personeli ile, yoneticisi ile herkezin isine isteyerek mutlu olarak gitmek istedigi yerde olur. ISG de ise belirli bir (torpilli) kesim haricinde ben işine mutlu giden 1 kiis tanımıyorum. varsa ben mutluyum diyen bir yer hizmt. personeli yazsin buraya sundan sundan dolayı cok mutluyum diye. bizede soylesin bizde mutlu olalım. ne yemek, ne mesai saatleri, ne servisler, ne maaslar, ne zamlar nerde 1 tane mutlu edecek bi sebep gosterin bana. liman cok temiz olmus,temizlik iyi arkadas ben bundan mutlu olmuyorum.bana elle tutulur ufacıkta olsa bir sebep gosterin işe gelirken mutlu olmak icin. yeni terminalmiş. ne olacak verecek ISG Yer işletmeyi Havaş,Celebiye. Sonumuz bu iste..
  • şirket böyle giderse personelini mutlu edemezse,işler yürümez,eleman almayalım diye takviye ekip kuruyorlar,ama nasıl bir ekip bu iş yürümez,ikramiyeyi kaldır,mesai parası verme,yemek bile yemesine zoraki izin ver yediğin yemekten miden bozulsun,böyle giderse kalite ödülünü alamaz.
  • konu fuarda tanıtım olay yemekhaneye donmus tebrıkler valla.yapılan gırısım ıcın ulkemız adına tesekkurler.herkes yemek sıkayetınde bulunmus.genel mudurlukte acık bufe yemek var demısler.madem bu kadar gusel oranın yemekhanesı neden ordakı personel termınalde yemek yıyor.
  • Gene soyluyorum. Problemlerinizi sark kafasi ile boyle yerlerde sikayet ederek degil, birlikte hareket ederek diger meslektaslarinizla beraber sikayet edin. Herkese ikramiye verilecek diye bir kural varmi? Benim calistigim yerde herkes ikramiye almiyor????
  • çifte standartlar,yetimin hakkı,ikramiye kesmek sence şark görevimi?müdürler ikramiye alırken işçi almayacak mı?
  • ÖNCELİKLE ISG NİN BAŞARILI OLMASI İÇİN HEAŞ DAN ISG YE GEÇEN GRUBLARI YÖNETİM DAĞITMALI ONLAR KENDİLERİNİ İYİ BİLİR ŞEFLER VE MÜDÜRLER
  • Karizmatik Mudur, kisa boylu Batur, hangar otopark,yemekhanede az yemekten ve acliktan sikayet edenler.... Ne bicim yorumlar bunlar? Nasreddin Hoca'nin bindigi dali kesmesini ve sonucunu yada atalarimizim yedigin tabani icine etme lafini hatirlatirim sizlere. Eger bu kadar kizginsaniz kizginliginizi resmi ortamda bildirin ve care isteyin yada sorunlar(!) cozulmuyorsa baska bir sirkette is bulun. Insanlarin gorunusu yada karizmasi ile ilgili laflar etmeye basladiginiz an tartismanizi kaybetmis oluyorsunuz. Cunku zaafiyetinizi gosteriyorsunuz. Olan tabi havalimanina oluyor, adi kotuye cikiyor yurt ici ve disinda. Birakin bu Sark kafasini artik.
  • Türkiyemizi gidip oralarda temsil etmeyin.......
  • Neden SHGM veya Çalışma Bakanlığı SG havalimanını incelemeye almıyor ? Burada yazanlar doğruysa durum içler acısı. Yakında ikinci bir Tuzla tersanesi hadisesi oluşacak galiba. Personel bu kadar mı şikayet eder. Bu bir isyandır haberiniz olsun. Bu yazılanları müşteriniz olan havayolları da okuyordur herhalde. Sefer iptali bile yaşanabilir. Ben yolcu olarak SG den uçmaya cesaret edemem.
  • ikramiye konusunda çifte standart uygulandığını,bir kısım yöneticilere devam ettiğini duyuyoruz.yazıktır,günahtır,emekçinin hakkının tekrar iade edilmesini,insan gibi bir hayat sürmeyi,doğalgaz faturası değil sadece işimizi düşünmek istiyoruz.yemekhanedeki rezillik gerçekten dizboyu,soğuk çorbanın nasıl birşey olduğunu burada öğrendik.prefabrikte açık büfe var.,apron ve terminalde soğuk çorbaya talim..bazı şeylerin düzelmesi gerekir.sembolik zam alan personel sembolik çalışırsa, işi yavaşlatırsa kötü damga olur.personelin dertlerini dinleyen,içiçe olan yöneticiler olmamlıdır...

İSG Ticaret Müdürü Ali Sırrı Sile ve pazarlama ekibinden Enver Batu Üner’in katıldığı fuarda 29 Ekim’de hizmete girmesi planlanan yeni Dış Hatlar Terminali ve eklerinin tanıtımının yanısıra, şu anda gerçekleştirilmekte olan 15 İç Hat ve 45 Dış Hat uçuş noktası hakkında da bilgiler ziyaretçilerle paylaşıldı.

Yurtdışı fuar katılımlarına hızla devam eden ISG’nin bundan sonraki durağı 26 Şubat–2 Mart tarihlerinde Münih’te gerçekleşecek olan CBR Münih Turizm Fuarı olacak.

Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen Havalimanı Milano'da

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ne basarısı ya nerede basarı ? fuara katilmak basarımıdır ? Basarı Personeli ile, yoneticisi ile herkezin isine isteyerek mutlu olarak gitmek istedigi yerde olur. ISG de ise belirli bir (torpilli) kesim haricinde ben işine mutlu giden 1 kiis tanımıyorum. varsa ben mutluyum diyen bir yer hizmt. personeli yazsin buraya sundan sundan dolayı cok mutluyum diye. bizede soylesin bizde mutlu olalım. ne yemek, ne mesai saatleri, ne servisler, ne maaslar, ne zamlar nerde 1 tane mutlu edecek bi sebep gosterin bana. liman cok temiz olmus,temizlik iyi arkadas ben bundan mutlu olmuyorum.bana elle tutulur ufacıkta olsa bir sebep gosterin işe gelirken mutlu olmak icin. yeni terminalmiş. ne olacak verecek ISG Yer işletmeyi Havaş,Celebiye. Sonumuz bu iste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şirket böyle giderse personelini mutlu edemezse,işler yürümez,eleman almayalım diye takviye ekip kuruyorlar,ama nasıl bir ekip bu iş yürümez,ikramiyeyi kaldır,mesai parası verme,yemek bile yemesine zoraki izin ver yediğin yemekten miden bozulsun,böyle giderse kalite ödülünü alamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
konu fuarda tanıtım olay yemekhaneye donmus tebrıkler valla.yapılan gırısım ıcın ulkemız adına tesekkurler.herkes yemek sıkayetınde bulunmus.genel mudurlukte acık bufe yemek var demısler.madem bu kadar gusel oranın yemekhanesı neden ordakı personel termınalde yemek yıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gene soyluyorum. Problemlerinizi sark kafasi ile boyle yerlerde sikayet ederek degil, birlikte hareket ederek diger meslektaslarinizla beraber sikayet edin. Herkese ikramiye verilecek diye bir kural varmi? Benim calistigim yerde herkes ikramiye almiyor????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çifte standartlar,yetimin hakkı,ikramiye kesmek sence şark görevimi?müdürler ikramiye alırken işçi almayacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÖNCELİKLE ISG NİN BAŞARILI OLMASI İÇİN HEAŞ DAN ISG YE GEÇEN GRUBLARI YÖNETİM DAĞITMALI ONLAR KENDİLERİNİ İYİ BİLİR ŞEFLER VE MÜDÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Karizmatik Mudur, kisa boylu Batur, hangar otopark,yemekhanede az yemekten ve acliktan sikayet edenler.... Ne bicim yorumlar bunlar? Nasreddin Hoca'nin bindigi dali kesmesini ve sonucunu yada atalarimizim yedigin tabani icine etme lafini hatirlatirim sizlere. Eger bu kadar kizginsaniz kizginliginizi resmi ortamda bildirin ve care isteyin yada sorunlar(!) cozulmuyorsa baska bir sirkette is bulun. Insanlarin gorunusu yada karizmasi ile ilgili laflar etmeye basladiginiz an tartismanizi kaybetmis oluyorsunuz. Cunku zaafiyetinizi gosteriyorsunuz. Olan tabi havalimanina oluyor, adi kotuye cikiyor yurt ici ve disinda. Birakin bu Sark kafasini artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyemizi gidip oralarda temsil etmeyin.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden SHGM veya Çalışma Bakanlığı SG havalimanını incelemeye almıyor ? Burada yazanlar doğruysa durum içler acısı. Yakında ikinci bir Tuzla tersanesi hadisesi oluşacak galiba. Personel bu kadar mı şikayet eder. Bu bir isyandır haberiniz olsun. Bu yazılanları müşteriniz olan havayolları da okuyordur herhalde. Sefer iptali bile yaşanabilir. Ben yolcu olarak SG den uçmaya cesaret edemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ikramiye konusunda çifte standart uygulandığını,bir kısım yöneticilere devam ettiğini duyuyoruz.yazıktır,günahtır,emekçinin hakkının tekrar iade edilmesini,insan gibi bir hayat sürmeyi,doğalgaz faturası değil sadece işimizi düşünmek istiyoruz.yemekhanedeki rezillik gerçekten dizboyu,soğuk çorbanın nasıl birşey olduğunu burada öğrendik.prefabrikte açık büfe var.,apron ve terminalde soğuk çorbaya talim..bazı şeylerin düzelmesi gerekir.sembolik zam alan personel sembolik çalışırsa, işi yavaşlatırsa kötü damga olur.personelin dertlerini dinleyen,içiçe olan yöneticiler olmamlıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000