23 Haziran 2008, Pazartesi 07:53:23

Sabiha Gökçen Havaalanına metro müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu yakası için yeni metro hatları projelendirdi.
  • Kizdiracak bir proje,olmasinda tabii ki yarar var.Sabiha gökcen Havalimani yasayacagina göre,bu projede önemlidir.Bu baslasa 5 yilda ancak biter.Amma daha is secim reklaminda oldugu icin.Minibüscüler ve Özel Halk otobüscüler korkmadan kalblerindeki partiye oy verebilirler.
  • sabiha gökçene metro gelene kadar iett nin başka güzergah seferleri koyması gerekir. kadıköy bostancı levent harici seferler koyması buraya talebi arttıracaktır. üsküdar ümraniye gibi kalabalık ilçelerden sefer koyulmalıki metro gelene kadar ulaşım daha rahat olsun.
  • Sultanbeyliden oy kaçırmamak için söylenen sözler.Anadolu yakası metro projesinin oralara ulaşması en az on yıl ister.İnanmazsanız bir bilene sorun.Ama akp li olmasın.Sabiha gökçen zaten ulaşımı kolay bir yer yeter ki doğru dürüt otobüs çalışsın.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Anadolu yakası için yeni metro hatları projelendirdi. İnşaat ihalesi aşamasında olan Üsküdar Çekmeköy metro hattının Sultanbeyli üzerinden Sabiha Gökçen Havaalanı'na uzatılması planlanıyor. Belediye Başkanı Kadir Topbaş, SultanbeyIi'de vatandaşlarla sohbet ederken yaptığı değerlendirmede, "İlk defa burada açıklıyorum. Metro geçecek burada, metro . . . Bu, başkalarının hayal edemeyeceği, düşünemeyeceği bir proje" dedi. Kentteki diğer metro hattı çalışmalarına ilişkin de bilgi veren Topbaş, 2.6 milyar dolarlık kredi anlaşması yaptıklarını söyledi.

Sabiha Gökçen Havaalanına metro müjdesi

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Kizdiracak bir proje,olmasinda tabii ki yarar var.Sabiha gökcen Havalimani yasayacagina göre,bu projede önemlidir.Bu baslasa 5 yilda ancak biter.Amma daha is secim reklaminda oldugu icin.Minibüscüler ve Özel Halk otobüscüler korkmadan kalblerindeki partiye oy verebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelik ~ 16 yıl önce
sabiha gökçene metro gelene kadar iett nin başka güzergah seferleri koyması gerekir. kadıköy bostancı levent harici seferler koyması buraya talebi arttıracaktır. üsküdar ümraniye gibi kalabalık ilçelerden sefer koyulmalıki metro gelene kadar ulaşım daha rahat olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 16 yıl önce
Sultanbeyliden oy kaçırmamak için söylenen sözler.Anadolu yakası metro projesinin oralara ulaşması en az on yıl ister.İnanmazsanız bir bilene sorun.Ama akp li olmasın.Sabiha gökçen zaten ulaşımı kolay bir yer yeter ki doğru dürüt otobüs çalışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000