13 Mayıs 2017, Cumartesi 22:20:52

Sabiha Gökçen Havalimanı personelini taşıyan servis kaza yaptı

TEM otoyolunun İstanbul-Ankara istikametinde akşam üzeri TIR ve minibüsün çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazaya karışan minibüsün Sabiha Gökçen Havalimanı güvenlik personelini taşıdığı öğrenildi.
  • Şöför askeri çıkışlı sanırım
  • Servislere kadar gitmeyin. Thy genel müdürlük çalışanları hepsinden daha tehlikeli. Akşam saat 17:00 de kuralları hiçe sayıp anayola fırlıyorlar. Bu arkadaşlarda sinyal yok soldam gelenin önceliği var bilgisi yok ama son model arabaları var.
  • Servislerde denetim adına en ufak birşey yok. Adam günde belki oradan hariç 10 kez servis çekiyor bunun bir denetimi yok. Araçlar zaten 'varsa şekerin patlayalım şekerim' modunda değişik değişik ışıkları vs. -1 katının gebze haremden farkı kalmadı. Arkadaşlara acil şifalar.
  • Turexdeki barışta bir işe yaramıyor
  • gecmis olsun yarali arkdaslara allah sifalar versin
  • servisçiler para kazanabilmeleri için adamlar mecbur fazla tek atmak zorunda yakıt malumunuz ki o arabalar km de 0.55-0.65 kuruş yakıyor yani aylık yola göre değişir ama kazancının %35-40 mazot parasına bırakıyor. Bunun muhasebesi var 1200 liradan aşağı değil birde şöför çalışıyorsa ve bakımlarını sayarsak. adamların uçması lazım truzim firmaları servislere fazla para vermiyor. ÖNEMLİ:yakın zamana kadar servis arabalarında takograf vardı (sprinter crafter master tarzı) bunu kaldırdılar yani artık bir şöför zombi gibi araba kullanabiliyor yolcunun önemi yok . 2. havalimanlarında şöförlere sınırlama var dıye biliyorum fazla yol yapan arabalara çift şöför istiyorlar diye bilgisi olan varmı
  • AYNI DERT AYNI SORUN TUREX DE VAR SOFÖRLER YOLDA UYUYARAK GIDIYO BU SISTEMI KIM YÖNETIYOSA PLEASE İLGİLENELİM
  • Şöförler tatil yapmadan 3 4 saatlik uyku ile personel taşıyor. Günde 10 11 tek atan şöförler var. Personeli yetiştireyim diye ibreye takla attırıyorlar. Personel Allah'a emanet. Denetim sıfır. Büyük geçmiş olsun, inşallah son olur.
  • Önüne gelene araba veriyolar.. her ehliyeti olan şoför olamaz.
  • Bunları denetleyen yokmu ya bu güvenlik personellerini taşıyan tüm servis şöförleri apaçi gibiler konvoya çıkar gibi kornaya basarak çıkıyorlar sabiha gökçenden bide hepsinin arabalarında garip garip iç aydınlatmalı ses sistemleride var egozstları da var sanırsın yarış arabası var altlarında sabiha gökçen - 1 katında daha ne olduklarını belli ediyorlar düzgün araba kullanmadıklarının kanıtları bunlar bence hep bi kavgacılar agresifler çünkü o servis bekleme noktasında başka firmalara ait olan servislere saygıları da yok yol almak için kornaya asılırlar dolmuşcular gibiler yayalara saygıları yok biri ezilirmi demek yok süratle geçerler yanından yaralı arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

TEM otoyolunun İstanbul-Ankara istikametinde akşam üzeri TIR ve minibüsün çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazaya karışan minibüsün Sabiha Gökçen Havalimanı güvenlik personelini taşıdığı öğrenildi.

Gebze gişeler mevkiinde meydana gelen kazada Sabiha Gökcen Hava alanında çalışan personelleri taşıyan servis aracı seyir halindeyken bir TIR'a arkadan çarptı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR
İki TIR'ın arasında kalan servis aracına itfaye ve sağlık ekipleri müdahale ediyor. Olayda ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, araçta sdıkışan işçilerin kurtarılmasına çalışılıyor.

TEM'DE TRAFİK DURDU
Kazanın ardından TEM otoyolunda traik durdu. Olay yerine ambulans ve itfaiyenin sevk edilmesinin ardından ise Ankara istikametine doğru bir şerit açıldı. TEM otoyolu İstanbul-Ankara istikametinde trafik halen tek şeritten verilebiliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı personelini taşıyan servis kaza yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Military ~ 7 yıl önce
Şöför askeri çıkışlı sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Servislere kadar gitmeyin. Thy genel müdürlük çalışanları hepsinden daha tehlikeli. Akşam saat 17:00 de kuralları hiçe sayıp anayola fırlıyorlar. Bu arkadaşlarda sinyal yok soldam gelenin önceliği var bilgisi yok ama son model arabaları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GM ~ 7 yıl önce
Gerçekten haklısınız THY GM çalışanları tamamen bir tehlike. Akşam çıkışlarda orada çok dikkatli olmak lazım. Körün taşı gibi yola çıkıyorlar
İsimsiz ~ 5 yıl önce
Ne yazık ki THY çalışanları apronda da öyle Özgüven çok yüksek çünkü onlara ceza yok Herkesi yukarıdan bakmaya devam Ama unutmasınlar Allah'ın da bir adaleti var
Angutoski ~ 7 yıl önce
Servislerde denetim adına en ufak birşey yok. Adam günde belki oradan hariç 10 kez servis çekiyor bunun bir denetimi yok. Araçlar zaten 'varsa şekerin patlayalım şekerim' modunda değişik değişik ışıkları vs. -1 katının gebze haremden farkı kalmadı. Arkadaşlara acil şifalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISIMSIZ PERSONEL ~ 7 yıl önce
Turexdeki barışta bir işe yaramıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nezaket mutluoglu ~ 7 yıl önce
gecmis olsun yarali arkdaslara allah sifalar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
servis pılotu ~ 7 yıl önce
servisçiler para kazanabilmeleri için adamlar mecbur fazla tek atmak zorunda yakıt malumunuz ki o arabalar km de 0.55-0.65 kuruş yakıyor yani aylık yola göre değişir ama kazancının %35-40 mazot parasına bırakıyor. Bunun muhasebesi var 1200 liradan aşağı değil birde şöför çalışıyorsa ve bakımlarını sayarsak. adamların uçması lazım truzim firmaları servislere fazla para vermiyor. ÖNEMLİ:yakın zamana kadar servis arabalarında takograf vardı (sprinter crafter master tarzı) bunu kaldırdılar yani artık bir şöför zombi gibi araba kullanabiliyor yolcunun önemi yok . 2. havalimanlarında şöförlere sınırlama var dıye biliyorum fazla yol yapan arabalara çift şöför istiyorlar diye bilgisi olan varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEHSAT ŞANLI ~ 7 yıl önce
AYNI DERT AYNI SORUN TUREX DE VAR SOFÖRLER YOLDA UYUYARAK GIDIYO BU SISTEMI KIM YÖNETIYOSA PLEASE İLGİLENELİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Şöförler tatil yapmadan 3 4 saatlik uyku ile personel taşıyor. Günde 10 11 tek atan şöförler var. Personeli yetiştireyim diye ibreye takla attırıyorlar. Personel Allah'a emanet. Denetim sıfır. Büyük geçmiş olsun, inşallah son olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 7 yıl önce
Önüne gelene araba veriyolar.. her ehliyeti olan şoför olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denetlensinler ~ 7 yıl önce
Bunları denetleyen yokmu ya bu güvenlik personellerini taşıyan tüm servis şöförleri apaçi gibiler konvoya çıkar gibi kornaya basarak çıkıyorlar sabiha gökçenden bide hepsinin arabalarında garip garip iç aydınlatmalı ses sistemleride var egozstları da var sanırsın yarış arabası var altlarında sabiha gökçen - 1 katında daha ne olduklarını belli ediyorlar düzgün araba kullanmadıklarının kanıtları bunlar bence hep bi kavgacılar agresifler çünkü o servis bekleme noktasında başka firmalara ait olan servislere saygıları da yok yol almak için kornaya asılırlar dolmuşcular gibiler yayalara saygıları yok biri ezilirmi demek yok süratle geçerler yanından yaralı arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000