04 Nisan 2010, Pazar 10:38:20

Sabiha Gökçen Eziyeti

Milliyet Gazetesi yazarlarından Mehmet Tezkan, bugünkü köşe yazısında Sabiha Gökçen'e de ufak bir yer ayırmış. İşte Tezkan'ın yazısı...
  • Adam çok,planlayacak adam yok. Kolay gelsin
  • beyler saw düzeliyooorrrr yavaş yavaş hiiiç kendinizi yormayııın
  • burası terminal burda her an herşey olabilir personelyoğunluk neredeyse oraya kaydırılabilir. bu gazeteci arkadaşın term. geldiğinde güv.per. olmaya bilirdide gidemiye bilirdi hatta gideceği yere... SAW SÜPERSİN YOLUN AÇIK OLSUN. KISKANANLAR ÇATLASIN.
  • Ne olacak bu havalimanı böyle ? Sürekli şikayet. Bir de utanmadan yeni havayollarına burasını pazarlamaya çalışıyorlar. Millet ucuz diye uçuyor ama rezilliği gördükten sonra ne yapacaklar bakalım.
  • Ne yazık ki burası için yapacak fazla birşey yok. Utanmasalar bütün suçu havayollarına atacaklar.
  • EZİYETİ BİRAZDA ALİ SABANCIYA YANİ PEGASUS A SORMAK LAZIM!!! BU HAVALİMANINDA KENDİLERİNE BİRAZ DAHA ÇEKİ DÜZEN VERMELERİ LAZIM!! TABİKİ THY yi DE YANİ HAMDİ TOPÇUYU Da UYARMADAN GEÇEMİYECEM; BİRAZ DAHA ADAMLARINIZA VE EKİBİNİZE HAKİM OLUN, AKSİ HALDE THY VE HAVALİMANLARINDAKİ HİZMETLERİNİZİ BAŞKALARINA MAL EDİYORLAR!! MARKANIZI HEBA ETTİRMEYİN!!
  • hepinizin zihniyeti aynı...az adam,az para çok iş...nasıl olacak bu çalışanlar robot değilki adı üstünde insan.insanlar demii.szi yöneticiler bir üstüne takla atıp yükselmek isterken alt personeller nasıl mesaii kazasız belasız problemsiz bitiririm diye düşünüyor.az adam çok iş kalitesiz cahil personel alıp az paraya çalıştırim diye kaliteyide düşürüyorsunuz.havacılık öyle adamların eline düşmüşküü vay bu sektörün halinee
  • HANGİ HAVALİMANINDA HER TARAFTAN ÇIKIŞLAR VAR??? HA BURADA BUNA MECBUREN TEK YÖNE GİRİŞ VEYA ÇIKIŞ VERİLİYOR!! SENİN ANLAYAMAYACAĞIN ÇOK SEBEBİ VAR BUNUN!!
  • MEHMET TEZKANA CEVABA DEVAM; BU HAVALİMANINDAKİ YOLCU PROFİLİ MAALESEF DÜŞÜK OLDUĞUNDAN (UÇUŞ SAATLERİNE DİKKAT ETMEYEN YOLCU ) SORUNLAR OLUYOR. HA BU DEMEK DEĞİL ELBET DE GÜVENLİK PERSONELİNİN SEVİYESİZ DAVRANMASINI GEREKTİRMEZ!! AMA BUKADARDA YIPRATICI YORUM YAPMANINDA ANLAMI YOK BENCE!! SAW ANADOLU YAKASININ OLMAZSA OLMAZIDIR!!! SAHİP ÇIKALIM LÜTFENN!
  • SAYI MEHMET TEZKAN !!SİZ VE SİZİ GİBİLER İÇİN CİP GİRİŞLERİ OLUŞTURULDU,SİZ O GİRİŞLERİ KULLAMAYIP VE HAVALİMANININ BOŞ SAATİNDE GELİP X RAY LARDE( TAMAMINDA ) GÜVENLİK GÖREVLİSİ BEKLEYİP SIKINTI YAŞANDIĞINI SÖYLÜYORSUNUZ!! BURASI HAREM OTAGARI DEĞİLKİ GELEN HERKES ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİRSİN ÇIKSIN!! MAALESEF İNSANLARIMIZ BİRYERDE UFACIK BİR SUİSTİMAL GÖRSÜN BURADAN FAYDALANMAYA ÇALIŞIR,Kİ BURADA DA BUNA MÜSADE EDİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL.

Çok uzun bir aradan sonra ilk defa Sabiha Gökçen’den uçacağım.. Havaalanı harika.. Son derece modern..

Ama..

İçeri girebilirsen..

Herkes isyanda.. Herkes dedimse, sadece yolcular değil.. Güvenlik görevlileri de..

Uçağa gitmek için iki güvenlik kapısından geçiyorsunuz.. Alan yolcu dolu, sadece bir güvenlik bandı çalışıyor.. Kuyruk acayip..

İsyan eden güvenlikçiler.. Yeterli personel yok ki ikinci bandı açalım diye söyleniyorlar..

Onlar söyleniyor..

Yolcular bağrışıyor..

Mehmet Tezkan / Milliyet

Sabiha Gökçen Eziyeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Adam çok,planlayacak adam yok. Kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
beyler saw düzeliyooorrrr yavaş yavaş hiiiç kendinizi yormayııın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burası terminal burda her an herşey olabilir personelyoğunluk neredeyse oraya kaydırılabilir. bu gazeteci arkadaşın term. geldiğinde güv.per. olmaya bilirdide gidemiye bilirdi hatta gideceği yere... SAW SÜPERSİN YOLUN AÇIK OLSUN. KISKANANLAR ÇATLASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne olacak bu havalimanı böyle ? Sürekli şikayet. Bir de utanmadan yeni havayollarına burasını pazarlamaya çalışıyorlar. Millet ucuz diye uçuyor ama rezilliği gördükten sonra ne yapacaklar bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazık ki burası için yapacak fazla birşey yok. Utanmasalar bütün suçu havayollarına atacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EZİYETİ BİRAZDA ALİ SABANCIYA YANİ PEGASUS A SORMAK LAZIM!!! BU HAVALİMANINDA KENDİLERİNE BİRAZ DAHA ÇEKİ DÜZEN VERMELERİ LAZIM!! TABİKİ THY yi DE YANİ HAMDİ TOPÇUYU Da UYARMADAN GEÇEMİYECEM; BİRAZ DAHA ADAMLARINIZA VE EKİBİNİZE HAKİM OLUN, AKSİ HALDE THY VE HAVALİMANLARINDAKİ HİZMETLERİNİZİ BAŞKALARINA MAL EDİYORLAR!! MARKANIZI HEBA ETTİRMEYİN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hepinizin zihniyeti aynı...az adam,az para çok iş...nasıl olacak bu çalışanlar robot değilki adı üstünde insan.insanlar demii.szi yöneticiler bir üstüne takla atıp yükselmek isterken alt personeller nasıl mesaii kazasız belasız problemsiz bitiririm diye düşünüyor.az adam çok iş kalitesiz cahil personel alıp az paraya çalıştırim diye kaliteyide düşürüyorsunuz.havacılık öyle adamların eline düşmüşküü vay bu sektörün halinee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HANGİ HAVALİMANINDA HER TARAFTAN ÇIKIŞLAR VAR??? HA BURADA BUNA MECBUREN TEK YÖNE GİRİŞ VEYA ÇIKIŞ VERİLİYOR!! SENİN ANLAYAMAYACAĞIN ÇOK SEBEBİ VAR BUNUN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MEHMET TEZKANA CEVABA DEVAM; BU HAVALİMANINDAKİ YOLCU PROFİLİ MAALESEF DÜŞÜK OLDUĞUNDAN (UÇUŞ SAATLERİNE DİKKAT ETMEYEN YOLCU ) SORUNLAR OLUYOR. HA BU DEMEK DEĞİL ELBET DE GÜVENLİK PERSONELİNİN SEVİYESİZ DAVRANMASINI GEREKTİRMEZ!! AMA BUKADARDA YIPRATICI YORUM YAPMANINDA ANLAMI YOK BENCE!! SAW ANADOLU YAKASININ OLMAZSA OLMAZIDIR!!! SAHİP ÇIKALIM LÜTFENN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYI MEHMET TEZKAN !!SİZ VE SİZİ GİBİLER İÇİN CİP GİRİŞLERİ OLUŞTURULDU,SİZ O GİRİŞLERİ KULLAMAYIP VE HAVALİMANININ BOŞ SAATİNDE GELİP X RAY LARDE( TAMAMINDA ) GÜVENLİK GÖREVLİSİ BEKLEYİP SIKINTI YAŞANDIĞINI SÖYLÜYORSUNUZ!! BURASI HAREM OTAGARI DEĞİLKİ GELEN HERKES ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GİRSİN ÇIKSIN!! MAALESEF İNSANLARIMIZ BİRYERDE UFACIK BİR SUİSTİMAL GÖRSÜN BURADAN FAYDALANMAYA ÇALIŞIR,Kİ BURADA DA BUNA MÜSADE EDİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000