09 Mart 2017, Perşembe 10:06:48

Sabiha Gökçen büyütülüyor: Son hali nasıl olacak?

İkinci pistin yapımıyla genişleme sürecini başlatan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 4 yeni yolcu köprüsü yapılacak, terminal 25 bin metrekare daha büyütülecek.
  • milletin tarlasına bahcesine önce botaş tarafından sonra devir edildiği için İSG tarafından bedelsiz olarak el koydular. haram kardeşim haram ödeyin milletin parasını.
  • yurtiçi bölümüne yapılan yeni bir bölüm, zaten uçaklar için park alanı oluşturulmuştu, hayırlı olsun
  • Lütfen körük tarafındaki yollarda düzgün ve kaliteli beton kullanın. Her hafta belediye gibi bi yer ikırıp biaşka bir yere beton döküyorsunuz ama nasıl dandik kalitedeyse hep göçüyor. koca h.alanında bir tek orası sorunlu. paralar boşa gidiyor...
  • Esas problem 3.Havalimanı açıldığında ve kaç yıl hangi kapasite ile çalışacağı belli olduğunda hala belirsizliğini koruyan ATA ve SAW ın ne şekilde kullanılacağı belli olduğunda yatırım kararlarının hız alacağı görüşündeyim.
  • Eski iç hatlar terminali niye yıkılıp onun yerine yeni terminal yapılmıyor anlamış değilim...?! Orası zaten kullanılmıyor...
  • Kış aylarında apronun o bölümünde hiçbir uçak park pozisyonuna giremez bütün kar orada bırıkıyor kı koprunun o ucaklara yanasması imkansız gereksiz yatırımdan başka birşey değil.
  • yeni pist tin yavaş yavaş belli olmaya bşladıda çok yavaş ilerliyolar toprak dolgusu daha hızlı olmalı yoksa 2019 da da bitmez .
  • Şemalarda saw kullanmayan atlas ve onur da var üstelik atlasjet yazıyo atlasglobal diil ve logo yanlış. Tabi önemli detay diil o kadar emek var da öylesine söyliyim dedim
  • pist bitimindeki yoğunluğa hazırlık olarak atılan adımdır bu. Projeyi Düşünenlere sonsuz tebrikler. Ama eski beyinler,Mesut,Tansu kafalar anlamaz. Zamanında -günde 5 uçak insin yeter-mantığıyla yapılmış burası. Projeyi kötüleyenler ilk kullananlar olmuşlardır hep. Eski Türkiyede ve eski mantıkla yapılmış bir yeri düzeltiyor insanlar,hala IQ nuz yetmiyorsa yapacak birşey yok.
  • Sabiha Gökçen havalimanı ilk hizmete girdi Anap Dsp Mhp koalisyonu dönemi açıldı ve uçaklar daha uçmadan Akp iktidara geldi hemen yolsuzlukların üzerine gideceğiz ayağına bu Sabiha Gökçen havalimanı yüzünden eski Başbakan Mesut Yılmaz ı yüce divana gönderdi ve yargılandı aklandı dağ fare doğurdu ve bugün bu alanlar yetmiyor ikinci pist yeni terminaller yapılıyor yapılmalıda ama bu eserleri yapanlarada bu leke atılmamalıydı ve insan siyaset oy uğruna insanların haysiyetiyle oynanmalı yüce millet insanları hem iktidar yapar hemde verdiği yetkiyi alır tıpkı o günkü hükümetler gibi neyse yinede hayırlı olsun nüfus artıyor ihtiyaçlarda büyümede geç bile kalındı tek pistle onca yükü iyi ćekiyor

İkinci pistin yapımıyla genişleme sürecini başlatan Sabiha Gökçen Havalimanı’na 4 yeni yolcu köprüsü yapılacak, terminal 25 bin metrekare daha büyütülecek.

Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı özelliğine sahip olan Sabiha Gökçen Havalimanı genişletiliyor. İç hatlar giden yolcu katı gate bölgesi iskele bloğunda başlatılan genişleme projesiyle 25 bin metrekarelik ek alan ortaya çıkacak. 5 Nisan günü, havalimanı genişletme projesi açık ihale usulüyle ihale edilecek. Yeni yolcu bekleme salonları, ticari alanlar, ofisler ve teknik mahallerin de oluşturulacağı genişleme projesi için ihale süreci 1 Mart itibariyle başladı. Teknik şartnamelerin alınmaya başladığı öğrenilirken ihaleye ortak girişimler ve konsorsiyumların teklif veremeyeceği belirtildi.

İhale tarihinden sonra 7 iş günü içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlayacak olan firma 2018 yılında projeyi tamamlayarak teslim edecek. Ek terminal ile birlikte terminal kapalı alanı 195 bin metrekareye çıkacak.

2018 yılında metro projesi, 2019 yılında ikinci pist projesi tamamlanacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı, ek terminal binasıyla çok daha fazla uçağa ve yolcuya ev sahipliği yapabilecek.













Sabiha Gökçen büyütülüyor: Son hali nasıl olacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

kamulaştırma ~ 7 yıl önce
milletin tarlasına bahcesine önce botaş tarafından sonra devir edildiği için İSG tarafından bedelsiz olarak el koydular. haram kardeşim haram ödeyin milletin parasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamulaştırma 2 ~ 7 yıl önce
yukarıda söz konusu arazi,tarla,bahçe parası ödenmeden yapılmış havaalanının arazidir yanlış anlaşılmasın.
hayırlı olsun ~ 7 yıl önce
yurtiçi bölümüne yapılan yeni bir bölüm, zaten uçaklar için park alanı oluşturulmuştu, hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISG yetkililerine!!! ~ 7 yıl önce
Lütfen körük tarafındaki yollarda düzgün ve kaliteli beton kullanın. Her hafta belediye gibi bi yer ikırıp biaşka bir yere beton döküyorsunuz ama nasıl dandik kalitedeyse hep göçüyor. koca h.alanında bir tek orası sorunlu. paralar boşa gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esas problem ~ 7 yıl önce
Esas problem 3.Havalimanı açıldığında ve kaç yıl hangi kapasite ile çalışacağı belli olduğunda hala belirsizliğini koruyan ATA ve SAW ın ne şekilde kullanılacağı belli olduğunda yatırım kararlarının hız alacağı görüşündeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski iç hatlar ~ 7 yıl önce
Eski iç hatlar terminali niye yıkılıp onun yerine yeni terminal yapılmıyor anlamış değilim...?! Orası zaten kullanılmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MR.OPERATÖR ~ 7 yıl önce
Kış aylarında apronun o bölümünde hiçbir uçak park pozisyonuna giremez bütün kar orada bırıkıyor kı koprunun o ucaklara yanasması imkansız gereksiz yatırımdan başka birşey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pist ~ 7 yıl önce
yeni pist tin yavaş yavaş belli olmaya bşladıda çok yavaş ilerliyolar toprak dolgusu daha hızlı olmalı yoksa 2019 da da bitmez .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fail ~ 7 yıl önce
Şemalarda saw kullanmayan atlas ve onur da var üstelik atlasjet yazıyo atlasglobal diil ve logo yanlış. Tabi önemli detay diil o kadar emek var da öylesine söyliyim dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E ~ 7 yıl önce
Offf
kemal bitik ~ 7 yıl önce
pist bitimindeki yoğunluğa hazırlık olarak atılan adımdır bu. Projeyi Düşünenlere sonsuz tebrikler. Ama eski beyinler,Mesut,Tansu kafalar anlamaz. Zamanında -günde 5 uçak insin yeter-mantığıyla yapılmış burası. Projeyi kötüleyenler ilk kullananlar olmuşlardır hep. Eski Türkiyede ve eski mantıkla yapılmış bir yeri düzeltiyor insanlar,hala IQ nuz yetmiyorsa yapacak birşey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nustafa Turan ~ 7 yıl önce
Sabiha Gökçen havalimanı ilk hizmete girdi Anap Dsp Mhp koalisyonu dönemi açıldı ve uçaklar daha uçmadan Akp iktidara geldi hemen yolsuzlukların üzerine gideceğiz ayağına bu Sabiha Gökçen havalimanı yüzünden eski Başbakan Mesut Yılmaz ı yüce divana gönderdi ve yargılandı aklandı dağ fare doğurdu ve bugün bu alanlar yetmiyor ikinci pist yeni terminaller yapılıyor yapılmalıda ama bu eserleri yapanlarada bu leke atılmamalıydı ve insan siyaset oy uğruna insanların haysiyetiyle oynanmalı yüce millet insanları hem iktidar yapar hemde verdiği yetkiyi alır tıpkı o günkü hükümetler gibi neyse yinede hayırlı olsun nüfus artıyor ihtiyaçlarda büyümede geç bile kalındı tek pistle onca yükü iyi ćekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000