14 Ekim 2010, Perşembe 10:40:14

SABİHA GÖKÇEN BÜYÜTÜLÜYOR

HEAŞ, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nda gelişen trafiğe paralel olarak mevcut yolcu apronun ek olarak, 23 uçak park pozisyon kapasiteli yaklaşık 150 bin metrekare apron alanının uygulama projesi için açık eksiltme usulü ile ihale açtı.
  • paranız çoksa gidin tav dan uçun
  • Sabiha Gökçeni bu kadar küçümseyen insanlara sormak lazım.nedir derdiniz.Yok kargo terminali olsun yok kapatılsın.Siz anadolu yakasında oturan milyonlarca insanı aşağılamaya küçümsemeye utanmıyormusunuz.ISG ile sorununuz varsa onlarla halledin.Cesaretiniz yoksa da SAW ı karalamaktan vazgeçin
  • Burada eleştirilen bına yapısı değil çünkü o projeye uygun olması gerekıyor. Eleştirdiğimiz konu bina nın randımanlı işletilememesi !!! Eksik ve yanlış işletilmesi... Komik denecek yanlışlıklar...
  • KArgo terminali olması zaten bugünlerde çok gündemde. 12 milyon yolcu da AHL den rahatça gider. Siz orasını merak etmeyin.
  • 2010 yılında hizmet verilen 12 milyon yolcuyu ne yapacaksınız?
  • proje ihalesini TAV da kazansaydı, sabiha gökçen in terminal binası aynı şekilde olacaktı, o mescitte aynı ölçüde olacaktı. Projeyi SSM onayladığından sizde aynı projeyi yapmak zorunda kalacaktınız.
  • Yapın şurayı kargo havalimanı kurtulun bu kamburdan.
  • Arkadaş anlaşılan Beylikdüzü'nde filan oturuyor. Ona göre SAW adapazarı gibi olabilir. Ben Pendik'te oturuyorum. Bana sorarsan da oralar yunan sınırındaki gibi bir ilçe gibi geliyor. Git git bitmiyor.
  • TAV eğer ki SAW ın ihalesini kazanamadıysa mutlaka bir nedeni vardır. İşte o nedende düşük fiyat ve bunun getirdiği kalitesizlik hemde dizboyu ! TAV kendi kurallarından ödün veremez yaparsa havalimanını adam akıllı işletir...SAW da güzel olan tek şey yeni bina ve özellike gidiş hattı estetik açıdan güzel ama gelin görün düzen yok ! 1 yılda yapılan en önemli icraat mescidin genişletilmesi oldu. Başka gözle görülür bir gelişme ne yazık ki yok ve olacagıda yok ! Basiretsiz insanların elinde Sabiha oyuncak oldu. Eski bina çürümeye bırakıldı. Yeni bina açılalı 1 sene oldu oda yetmiyor. İleriyi göremeyen bir zihniyetin acele yapacağı iş bu kadar olur ancak :) Daha çok trilyonları topragı gömeceksınız ama AHL gibi 1.sınıf olmanız rüyaaa...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalanı'nda gelişen trafiğe paralel olarak mevcut yolcu apronun ek olarak, 23 uçak park pozisyon kapasiteli yaklaşık 150 bin metrekare apron alanının uygulama projesinin yaptırılması işi bedel üzerinden açık eksiltme usulü ile ihale edilecek.
 
14 Ekim 2010 tarihinden yer görme müracaatları HEAŞ İnşaat Şefliği'ne yapılacak. Bu işe dair şartnameler ve avan proje 19 Ekim 2010 tarihinden itiraben HEAŞ İnşaat Şefliği'nde görülecek. Şartname bedeli 1000 TL olup teklif vereceklerin şartname satın alması ise zorunlu. İhale 11 Kasım 2010 saat 10.00'da HEAŞ Genel Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılacak.

(Emlakkulisi)
SABİHA GÖKÇEN BÜYÜTÜLÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
paranız çoksa gidin tav dan uçun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sabiha Gökçeni bu kadar küçümseyen insanlara sormak lazım.nedir derdiniz.Yok kargo terminali olsun yok kapatılsın.Siz anadolu yakasında oturan milyonlarca insanı aşağılamaya küçümsemeye utanmıyormusunuz.ISG ile sorununuz varsa onlarla halledin.Cesaretiniz yoksa da SAW ı karalamaktan vazgeçin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada eleştirilen bına yapısı değil çünkü o projeye uygun olması gerekıyor. Eleştirdiğimiz konu bina nın randımanlı işletilememesi !!! Eksik ve yanlış işletilmesi... Komik denecek yanlışlıklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KArgo terminali olması zaten bugünlerde çok gündemde. 12 milyon yolcu da AHL den rahatça gider. Siz orasını merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2010 yılında hizmet verilen 12 milyon yolcuyu ne yapacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
proje ihalesini TAV da kazansaydı, sabiha gökçen in terminal binası aynı şekilde olacaktı, o mescitte aynı ölçüde olacaktı. Projeyi SSM onayladığından sizde aynı projeyi yapmak zorunda kalacaktınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yapın şurayı kargo havalimanı kurtulun bu kamburdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaş anlaşılan Beylikdüzü'nde filan oturuyor. Ona göre SAW adapazarı gibi olabilir. Ben Pendik'te oturuyorum. Bana sorarsan da oralar yunan sınırındaki gibi bir ilçe gibi geliyor. Git git bitmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV eğer ki SAW ın ihalesini kazanamadıysa mutlaka bir nedeni vardır. İşte o nedende düşük fiyat ve bunun getirdiği kalitesizlik hemde dizboyu ! TAV kendi kurallarından ödün veremez yaparsa havalimanını adam akıllı işletir...SAW da güzel olan tek şey yeni bina ve özellike gidiş hattı estetik açıdan güzel ama gelin görün düzen yok ! 1 yılda yapılan en önemli icraat mescidin genişletilmesi oldu. Başka gözle görülür bir gelişme ne yazık ki yok ve olacagıda yok ! Basiretsiz insanların elinde Sabiha oyuncak oldu. Eski bina çürümeye bırakıldı. Yeni bina açılalı 1 sene oldu oda yetmiyor. İleriyi göremeyen bir zihniyetin acele yapacağı iş bu kadar olur ancak :) Daha çok trilyonları topragı gömeceksınız ama AHL gibi 1.sınıf olmanız rüyaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000