05 Ağustos 2008, Salı 14:46:13

Sabiha Gökçen büyüdü

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş (İSG), havalimanı işletme devrinin alınmasının ardından, yatırım planını uygulamaya devam ediyor.
  • ordan burdan rumuzlu arkadaşım niye hemen eleştiriyorsun, belki arkadaşımız dikkat etmemiş olabilir. Yok şu zihniyetten yok bu zihniyetten demen yanlış
  • SAW rumuzlu arkadaş doğru yazmış, ambar gibi bir yer.. Feng Shui'si kötü :)
  • Ne yazıkki hala okuduğunun ne olduğunu anlamayan zihniyetler barındırıyoruz.Yukarıdaki yazıyı okumuş ve anlamış olan birisinin msg olamaz bu.
  • Sayin SAW bu yerin gecici oldugunu bilmiyorsunuz galiba. Yeni terminal bittiginde ic hatlar su anki dis hatalara tasinacak ve su anki ic hatlar tamamen yikilacak.
  • resimlerden de görüldüğü hızlı ve çabuk yapıldığı anlaşıldı çok estetik olmayan basit yapılmış bir salona benziyor ... tabiri caizise ambar gibi İstanbula Yakışır bir havalimanı iç hatlar salonu tarzında değil .

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın 20 yıllık işletme hakkını 1 Mayıs 2008’de devralan ISG, yatırım planı doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mevcut İç Hatlar Terminali Binasının, hava trafik ve yolcu kapasitesi hacmini karşılayabilmesi için, ilave bir tesisle genişletilmesi kararlaştırıldı. İnşası 59 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan ek binayla mevcut İç Hatlar A Terminali’nin yıllık yolcu kapasitesi 2 katına çıktı.
 
2000 m² taban alanı bulunan mevcut terminalin batı kısmında inşa edilen, 1600 m² taban alanına sahip ilave İç Hatlar Terminal Binası, tamamı ile İç Hatlar Geliş fonksiyonuna tahsis edildi. Yeni bina, yaklaşık 260 m²’lik yolcu karşılama holü, 630 m²’lik bagaj alım holü, kafeterya ve araba kiralama birimlerini içeriyor. İki terminal arasındaki ilave tesis binasının hizmete girmesi ile mevcut İç Hatlar Binası tamamen gidiş fonksiyonuna ayrıldı. İki bina arasındaki bağlantı ise, bir geçiş holü ile sağlandı.

İstanbul Sabiha Gökçen’de yapımı süren yeni dış hatlar terminalinde ise, 96 check – in kontuarı, 30 self check – in kontuarı, toplam 32 X – ray ünitesi ve iki katlı VIP terminali bulunacak. Ayrıca üç katlı, 5,350 araç (4500 kapalı, 850 açık) kapasiteli bir otopark yer alacak. Uçuş ekipleri, transit ve diğer yolcuların konaklayabilmesi için terminalin yanında 60 odalı bir havalimanı oteli yapılacak. Türkiye’de ilk kez kullanılacak olan çoğul uçak park ettirme sistemiyle 8 adet D-E tipi büyük gövdeli ve 16 adet C tipi orta büyüklükteki uçağa eş zamanlı hizmet verilebilecek. 

Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen

Sabiha Gökçen büyüdü

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 16 yıl önce
ordan burdan rumuzlu arkadaşım niye hemen eleştiriyorsun, belki arkadaşımız dikkat etmemiş olabilir. Yok şu zihniyetten yok bu zihniyetten demen yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airmag ~ 16 yıl önce
SAW rumuzlu arkadaş doğru yazmış, ambar gibi bir yer.. Feng Shui'si kötü :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordan burdan ~ 16 yıl önce
Ne yazıkki hala okuduğunun ne olduğunu anlamayan zihniyetler barındırıyoruz.Yukarıdaki yazıyı okumuş ve anlamış olan birisinin msg olamaz bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sayin SAW bu yerin gecici oldugunu bilmiyorsunuz galiba. Yeni terminal bittiginde ic hatlar su anki dis hatalara tasinacak ve su anki ic hatlar tamamen yikilacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 16 yıl önce
resimlerden de görüldüğü hızlı ve çabuk yapıldığı anlaşıldı çok estetik olmayan basit yapılmış bir salona benziyor ... tabiri caizise ambar gibi İstanbula Yakışır bir havalimanı iç hatlar salonu tarzında değil .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000