10 Aralık 2017, Pazar 12:37:23

Sabiha Gökçen apronunda sefer öncesi Namaz

Sabiha Gökçen Havalimanı aprununda Trabzon'a gidecek uçağın yolcularından bazılarının apronda namaz kıldığı iddia edildi.
  • O zaman yarın apronda ateş yakıp etrafında dans etmek istiyorum müsade var mı? Ateşe tapan ilkel bir kabile dinine mensubum bir sorun mu var?
  • Ezanı duymuş ve icabet etmişlerdir allah kabul etsin eğer arap ise o insanlar boyĺe alışmışlar ezanı duyunca neresi olursa namaza dururlar allan cümlemize nazip eder inşallah
  • Cehalet yada provakasyon. Kadınlar erkeklerin olduğu yerde namaz kılmaz. Bu arap yolcular uyarılmalı.
  • Güvenlik neydi? Güvenlik iyilikti, dostluktu. Güvenlik emekti.
  • Yolcu bekleme salonunda mescit var halbuki. Ayrıca kadınların o şekilde erkeklerle bir arada namaz kılmaları da uygun değil. Hani ibadetine düşkün dindar insanlar olsalar bundan haberleri olurdu. Gösteriş budalalığı, başka bir şey değil.
  • Arabistan ucusa alinsinlar. Gule gule
  • Isinize gelse de gelmese de hazmedeceksiniz, burasi musluman bir ulke, burada da yapmayacaklar da nerede yapacaklar? Guvenlik sorunu gozukmuyor ortada, motorun dibinde kilmamislar. Bunu cekip servis edene yazik. Begenmeyen gitsin amerikasinda ingilteresinde almanyasinda yasasin, hostes kizlarimiz gibi yapin yabanci pilot ya da yabanci business yolcusu avlayip pasaportlarini almak icin kapak atmak icin evlenin filan gidin oyleyse hahahayt
  • K.TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN SBK BORAJET
  • Bunlar yarın birgün deve keserler apronda
  • HAHAMMISIN PAPAZ MISIN IKI SAATLIK YOLU BEKLEYIP EVINDE GITSEN ZIBARSAN SABAHLARA KADAR ZIKKIMI ICSEN OLMAZMI. EVET SENIN DININ IMANIN KADEH OLMUS SENIN KADEHTEN SARAPTAN TRAKIDAN ALDIGIN ZEVKINE KARSILIK BIZLERDE HAYAL EDEMEYECEGIN KADAR DININDEN IMANINDAN ZEVK ALAN GURUR DUYAN BİR MİLLETİZ.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a gidecek uçağın yolcularından bazılarının apronda namaz kıldığı iddia edildi.

İddiaya göre; Geçtiğimiz Cuma günü Anadolujet'in Sabiha Gökçen'den Trabzon'a gidecek TK 7434 sefer sayılı uçağının bazı yolcuları, kalkıştan önce apronda namaza durdu.

O anlar diğer yolcular tarafından görüntülenirken, söz konusu görüntüler bazı sosyal medya kullanıcılarının hesaplarından da yayınlandı.

İşte HavaSosyalMedya'nın Instagram hesabında paylaşılan görüntü;

Sabiha Gökçen apronunda sefer öncesi Namaz

Yorumlar Tüm Yorumlar (141)

İnanç özgürlüğü mü ~ 6 yıl önce
O zaman yarın apronda ateş yakıp etrafında dans etmek istiyorum müsade var mı? Ateşe tapan ilkel bir kabile dinine mensubum bir sorun mu var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ati ~ 6 yıl önce
Ezanı duymuş ve icabet etmişlerdir allah kabul etsin eğer arap ise o insanlar boyĺe alışmışlar ezanı duyunca neresi olursa namaza dururlar allan cümlemize nazip eder inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 6 yıl önce
Cehalet yada provakasyon. Kadınlar erkeklerin olduğu yerde namaz kılmaz. Bu arap yolcular uyarılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet evet.... ~ 6 yıl önce
Burada yapılan kabul edilir edilemez ayrı bir mevzu beni ilgilendirmiyor da ama kadın erkek aynı yerde namaz kılamaz demişsin de. Bi Mekke Medine gezisi yap ve gör istersen.
~ 6 yıl önce
Güvenlik neydi? Güvenlik iyilikti, dostluktu. Güvenlik emekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
Yolcu bekleme salonunda mescit var halbuki. Ayrıca kadınların o şekilde erkeklerle bir arada namaz kılmaları da uygun değil. Hani ibadetine düşkün dindar insanlar olsalar bundan haberleri olurdu. Gösteriş budalalığı, başka bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvocuya ~ 6 yıl önce
Tamam mescit olduguna hem fikiriz fakat ayni yerde namaz kilamazlar diye bisey soz konusu degil erkegin arkasinda safa durabilir madem bisey yaziyosun kafadan atma be kardesim
B ~ 6 yıl önce
Arabistan ucusa alinsinlar. Gule gule

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dogru ~ 6 yıl önce
Isinize gelse de gelmese de hazmedeceksiniz, burasi musluman bir ulke, burada da yapmayacaklar da nerede yapacaklar? Guvenlik sorunu gozukmuyor ortada, motorun dibinde kilmamislar. Bunu cekip servis edene yazik. Begenmeyen gitsin amerikasinda ingilteresinde almanyasinda yasasin, hostes kizlarimiz gibi yapin yabanci pilot ya da yabanci business yolcusu avlayip pasaportlarini almak icin kapak atmak icin evlenin filan gidin oyleyse hahahayt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN SBK BORAJET ~ 6 yıl önce
K.TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN SBK BORAJET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safi ~ 6 yıl önce
Bunlar yarın birgün deve keserler apronda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selin ~ 6 yıl önce
Sen de anca izlersin parmagini yalarsin
Hahah ~ 6 yıl önce
Whahahah
İKİ SAATLIK YOL ~ 6 yıl önce
HAHAMMISIN PAPAZ MISIN IKI SAATLIK YOLU BEKLEYIP EVINDE GITSEN ZIBARSAN SABAHLARA KADAR ZIKKIMI ICSEN OLMAZMI. EVET SENIN DININ IMANIN KADEH OLMUS SENIN KADEHTEN SARAPTAN TRAKIDAN ALDIGIN ZEVKINE KARSILIK BIZLERDE HAYAL EDEMEYECEGIN KADAR DININDEN IMANINDAN ZEVK ALAN GURUR DUYAN BİR MİLLETİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000