23 Kasım 2008, Pazar 08:31:06

Pilot risk alınca inebildiler

A.Gücü ile deplasmanda berabere kalan ve ligdeki havası bozulan F.Bahçe’nin dönüşü de fırtınalı oldu.
  • Hatıralar sarmış 4-1 yanımı...
  • size son 4 golü hem de en kötü zamanında Aziz Başkan parayla atmadı. Sapına kadar hak ederek attı. Anladın sen onuuuu.
  • Yorumunuz...bisey olmaz
  • febe bu olaydan sonra ucagı ındıren pılotuda teknık heyete katmaya karar verır n de olsa azizz baskanın parayla alamayacagı sey yok///3 puan dısında///
  • o uçağın limit dışı rüzgarda ineceğini sanmıyorum. eğer limit dışı rüzgarda indiyse çok gereksiz, ucuz kahramanlık...
  • Hiç bir pilot şansını denemez, pistbaşında esen rüzgar uçağın iniş limitlerinden daha fazla hızda estiği için 40 dakika boyunca rüzgarın azalmasını beklemiş ve bu süre içinde rüzgar inişe musade edecek kadar azalmış ve limit içine girmiş ,pilot ta gelip inmiştir. olay budur. keşke böyle teknik konularda yazı yazarken konu ile ilgili bir meslek erbabını danışsanız. BU size ek külfet getirmez, ben de dahil birçok meslekdaşım bu konuda severek size yardımcı olur.en azından yazdığınınız konu ile ilgili, insanlar size gülmez ve haberlerinizi ciddiye alır. Böylece de Airporthaber daha saygın hale gelir.

F.Bahçe kafilesini taşıyan özel uçak saat 19.00’da Sabiha Gökçen Havaalanı’na inmek üzere Ankara’dan havalandı. Yalova civarında inişe geçmeye başlayan uçağın kuleyle diyaloğunda “Burada fırtına var, iniş yapamazsınız. İzmir’e gidebilirsiniz” uyarısı geldi. Bunun üzerine tekrar havalanan uçak 40 dakika boyunca İstanbul üzerinde tur attı. Bu İstanbul turu boyunca hızı saatte 90 kilometreyi bulan müthiş rüzgâr nedeniyle sarsıntı yaşayan uçakta panik yaşandı. Yabancı oyuncular haç çıkarırken, Türkler de sürekli dua ettiler..

ALİ KOÇ UÇAKTAYDI

Aynı şekilde Sabiha Gökçen’e inmesi gereken 4 uçağın daha iniş yapamadığı için İstanbul çevresinde tur attığı öğrenilirken, F.Bahçe uçağının pilotu fırtınaya rağmen şansını denemeye karar verdi.. Sarsıntılar arasında inişe geçen uçak, pisti gördüğü andan itibaren sarsıntıların şiddeti daha da arttı.. Buna karşın iniş başarıyla gerçekleşti.. Futbolcular, uçak tekerlekleri piste değdirdiği andan itibaren pilotu alkışladılar.. Başkan Aziz Yıldırım’ın olmadığı uçakta, asbaşkan Ali Koç bulunuyordu..

Şifre

Pilot risk alınca inebildiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

pilot ~ 15 yıl önce
Hatıralar sarmış 4-1 yanımı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 15 yıl önce
size son 4 golü hem de en kötü zamanında Aziz Başkan parayla atmadı. Sapına kadar hak ederek attı. Anladın sen onuuuu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...bisey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk11 ~ 15 yıl önce
febe bu olaydan sonra ucagı ındıren pılotuda teknık heyete katmaya karar verır n de olsa azizz baskanın parayla alamayacagı sey yok///3 puan dısında///

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 15 yıl önce
o uçağın limit dışı rüzgarda ineceğini sanmıyorum. eğer limit dışı rüzgarda indiyse çok gereksiz, ucuz kahramanlık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halis ~ 15 yıl önce
Hiç bir pilot şansını denemez, pistbaşında esen rüzgar uçağın iniş limitlerinden daha fazla hızda estiği için 40 dakika boyunca rüzgarın azalmasını beklemiş ve bu süre içinde rüzgar inişe musade edecek kadar azalmış ve limit içine girmiş ,pilot ta gelip inmiştir. olay budur. keşke böyle teknik konularda yazı yazarken konu ile ilgili bir meslek erbabını danışsanız. BU size ek külfet getirmez, ben de dahil birçok meslekdaşım bu konuda severek size yardımcı olur.en azından yazdığınınız konu ile ilgili, insanlar size gülmez ve haberlerinizi ciddiye alır. Böylece de Airporthaber daha saygın hale gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000