06 Ağustos 2008, Çarşamba 02:45:00

Onur Air'den duble acil iniş!

Onur Air'in Kayseri - Amsterdam seferini yapan iki uçağı, meydana gelen arızalar nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı.
  • sayın yanlış asıl yanlış o seferlerden bırınde görevlı kabın memuruyum.Gercek su kı kayserıde overload olunması sebebıyle saw a ınıp yakıt aldık arıza yoktu bılgınıze
  • Mademki böyle şeyler dönüyor size söylüyorum çok bilmiş arkadaşlar bu bildiklerinizi neden yetkili merciler ile paylaşmıyorsunuz böyle yaparak suça ortak olmuyormusunuz? çok merak ediyorum yoksa sadece çamurmu atıyorsunuz.. Geçin bunları milletin aklını bulandırmayın.
  • sana cevap vermeye gerek bile duymuyorum.ya bu sektorde yoneticisin yada yoneticilerin mantigiyla ariza kapatan insanlardansin baska bir ihtimal aklima gelmiyor.bu aymazlikla devam ederseniz vah bu ulkedeki havaciligin haline.herseyin uaerini ortun nasi olursa isin son buldugu noktada da bir ortu oluyor insanlarin uzerine son kez ortulen dimi....
  • ISPARTADA KAZAYAPAN UÇAK ATLASJETE AİT DEĞİLDİ WORLD FOCUSTAN KİRALANMIŞTI....... ONURAİRDE OLAN HER AKSAKLIĞIN ÇOK USTACA ÜSTÜ ÇABUCAK ÖRTÜLÜYOR UÇAKLAR DEĞİL ONLARA GEREKEN SAYGIYI SEVGİYİ GÖSTERMEYEN BAKIMLARINI TAKİP ETMEYEN ONLARI MARKET GİBİ İŞYERİ GİBİ GÖREN ZİHNİYET HATALIDIR.DÜNYADA BİZDEKİ MD LERDEN ÇOK DAHA YAŞLI UÇAKLAR CAYIR CAYIR UÇUYORLAR.
  • ıspartada düşen uçak atlasjetin uçağı değildi,world focus'tan kiralanmıştı bu bir..(atlas jet uçağı deyipte milletin aklını bulandırma..)düşen uçak Md ve bu uçaklar kötüdür bu iki(inanmak istemesende.)onur air de bu mdler olduğu sürece 2. bir ısparta olayı olacak ki bunu hiç bir insan oğlu istemez allah korsun bu üç ... dört beş altı mdlerin kalkma zamanı...falan filan diye sıralamaya devam etmek isterdim ama bu kadarı şimdilik yeterli diye düşünüyorum sevgili onurcuk...!!!
  • Onur Air işte görüyoruz artık single değilde dual dual inişler oluyor. Sonuçta sadece onur air'e olan birşey değil her uçak ve her havayolunda olabilecek şeyler bunlar onur air'deki md'ler çatır çatır uçuyor neyi varki ? bir atlasjet uçağı düştü diye polemik yarattınız Md kötüdür bir binin ondan sonra konuşun
  • Acımasız değilde biraz küstahlık olmuş bence.Burada yorum yaparken biraz haddini bilicek insan.İş terbiyesizliğe dökülünce hertürlü kina mübahtır.Ya sözlerine dikkat edicek insan yada yazılanlara şapka çıkarıp,susup oturucak.
  • arkadaslar yazdiklarim biraz acimasiz oldu galiba tekrar okuyunca elestiriden cok isyana dondugunun farkina vardim ama sektordeki ciddiyetsizligin gittigi nokta biz calisanlarida bu isyana sevkeder oldu.amacim hicbir tc-... tescilli ucak ucuran sirketi tohmet altina sokmak degildi can kaybetme korkusuydu.bir diyarbakir bir isparta daha yasamama istegiydi.hangi sirket olursa olsun yapilan bu bakim sekillerine shgm denetcilerinin profesyonel ekiplerle denetlemesi lazimki faa`e ve easa`ya kafa tutacak kaliteye ulasabilelim.ayrica kaliteyi kina seviyesine dusuren arkadaslari saygiyla karsilayamiyorum kusura bakmasinlar arif olan ne kastetmek istedigimi anlar....
  • Yazıma gösterdiğiniz ilgi ve tepkiye sevindim. Ben bilgiçlik taslamak için yorum yazmadım. Yorumumda yaşadığım bir gerçeği anlattım. Yanlış mı yaptım sizce? Eğer teknik konuları(anladığım kadarı ile) iyi biliyorsanız o zaman ucuş güvenliği açısından "beşik gibi sallanan bir koltuğa" yolcu oturtturulmıyacağını da biliyor olmalısınız. Belirttiğiniz işe saygı için size eski bir ata sözünü anımsatacağım. "Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz" demiş atalarımız. Saygılarımla.
  • Geveze midir nedir;O rumuzlu insan,sen gerçekten gevezesin.Sen hangi ırktansın yada hangi gezegendensin.Önünde TC yazan her havayolu şirketinin güvenli,emniyetli,kazasız bir uçuş yapabilmek için bütün departmandaki insanları geyet iyi çalışıp,işlerini de gayet iyi yapıyorlar.Sen takma kafanı,Çünkü can taşıyorlar bilmem farkındamısın.Ama pardon ya sen eminim uçağa falan da binmemşsindir çünkü senin gibi gevezeler için uçakların kargolarına bile ısıtma vermiyorlar çok üzgünün.

İlk olarak Onur Air'in Kayseri - Amsterdam seferini yapan OHY-987 sefer sayılı MD-88 tipi uçağı Navigasyon sistemlerinde meydana gelen arıza nedeniyle saat 18:38'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na zorunlu iniş gerçekleştirdi.

Yaklaşık 15 dakika sonra sonra yine Onur Air'e ait Kayseri - Amsterdam seferini yapan OHY-2901 sefer sayılı MD-83 tipi yolcu uçağı kabin basıncı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na teknik iniş yaptı. Her iki uçakta meydana gelen arızalar nedeniyle yaklaşık 2 saat Sabiha Gökçen Havalimanı'nda arızaların giderilmesi için beklediler.

Arızaların giderilmesinin ardından her iki uçak tekrar yolcularını alarak Amsterdam'a hareket etti.

Onur Air'den duble acil iniş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

gercek ~ 16 yıl önce
sayın yanlış asıl yanlış o seferlerden bırınde görevlı kabın memuruyum.Gercek su kı kayserıde overload olunması sebebıyle saw a ınıp yakıt aldık arıza yoktu bılgınıze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 16 yıl önce
Mademki böyle şeyler dönüyor size söylüyorum çok bilmiş arkadaşlar bu bildiklerinizi neden yetkili merciler ile paylaşmıyorsunuz böyle yaparak suça ortak olmuyormusunuz? çok merak ediyorum yoksa sadece çamurmu atıyorsunuz.. Geçin bunları milletin aklını bulandırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geveze ~ 16 yıl önce
sana cevap vermeye gerek bile duymuyorum.ya bu sektorde yoneticisin yada yoneticilerin mantigiyla ariza kapatan insanlardansin baska bir ihtimal aklima gelmiyor.bu aymazlikla devam ederseniz vah bu ulkedeki havaciligin haline.herseyin uaerini ortun nasi olursa isin son buldugu noktada da bir ortu oluyor insanlarin uzerine son kez ortulen dimi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelikkanat ~ 16 yıl önce
ISPARTADA KAZAYAPAN UÇAK ATLASJETE AİT DEĞİLDİ WORLD FOCUSTAN KİRALANMIŞTI....... ONURAİRDE OLAN HER AKSAKLIĞIN ÇOK USTACA ÜSTÜ ÇABUCAK ÖRTÜLÜYOR UÇAKLAR DEĞİL ONLARA GEREKEN SAYGIYI SEVGİYİ GÖSTERMEYEN BAKIMLARINI TAKİP ETMEYEN ONLARI MARKET GİBİ İŞYERİ GİBİ GÖREN ZİHNİYET HATALIDIR.DÜNYADA BİZDEKİ MD LERDEN ÇOK DAHA YAŞLI UÇAKLAR CAYIR CAYIR UÇUYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet ~ 16 yıl önce
ıspartada düşen uçak atlasjetin uçağı değildi,world focus'tan kiralanmıştı bu bir..(atlas jet uçağı deyipte milletin aklını bulandırma..)düşen uçak Md ve bu uçaklar kötüdür bu iki(inanmak istemesende.)onur air de bu mdler olduğu sürece 2. bir ısparta olayı olacak ki bunu hiç bir insan oğlu istemez allah korsun bu üç ... dört beş altı mdlerin kalkma zamanı...falan filan diye sıralamaya devam etmek isterdim ama bu kadarı şimdilik yeterli diye düşünüyorum sevgili onurcuk...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 16 yıl önce
Onur Air işte görüyoruz artık single değilde dual dual inişler oluyor. Sonuçta sadece onur air'e olan birşey değil her uçak ve her havayolunda olabilecek şeyler bunlar onur air'deki md'ler çatır çatır uçuyor neyi varki ? bir atlasjet uçağı düştü diye polemik yarattınız Md kötüdür bir binin ondan sonra konuşun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BlackBird ~ 16 yıl önce
Acımasız değilde biraz küstahlık olmuş bence.Burada yorum yaparken biraz haddini bilicek insan.İş terbiyesizliğe dökülünce hertürlü kina mübahtır.Ya sözlerine dikkat edicek insan yada yazılanlara şapka çıkarıp,susup oturucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geveze ~ 16 yıl önce
arkadaslar yazdiklarim biraz acimasiz oldu galiba tekrar okuyunca elestiriden cok isyana dondugunun farkina vardim ama sektordeki ciddiyetsizligin gittigi nokta biz calisanlarida bu isyana sevkeder oldu.amacim hicbir tc-... tescilli ucak ucuran sirketi tohmet altina sokmak degildi can kaybetme korkusuydu.bir diyarbakir bir isparta daha yasamama istegiydi.hangi sirket olursa olsun yapilan bu bakim sekillerine shgm denetcilerinin profesyonel ekiplerle denetlemesi lazimki faa`e ve easa`ya kafa tutacak kaliteye ulasabilelim.ayrica kaliteyi kina seviyesine dusuren arkadaslari saygiyla karsilayamiyorum kusura bakmasinlar arif olan ne kastetmek istedigimi anlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Yazıma gösterdiğiniz ilgi ve tepkiye sevindim. Ben bilgiçlik taslamak için yorum yazmadım. Yorumumda yaşadığım bir gerçeği anlattım. Yanlış mı yaptım sizce? Eğer teknik konuları(anladığım kadarı ile) iyi biliyorsanız o zaman ucuş güvenliği açısından "beşik gibi sallanan bir koltuğa" yolcu oturtturulmıyacağını da biliyor olmalısınız. Belirttiğiniz işe saygı için size eski bir ata sözünü anımsatacağım. "Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz" demiş atalarımız. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASLI ~ 16 yıl önce
Geveze midir nedir;O rumuzlu insan,sen gerçekten gevezesin.Sen hangi ırktansın yada hangi gezegendensin.Önünde TC yazan her havayolu şirketinin güvenli,emniyetli,kazasız bir uçuş yapabilmek için bütün departmandaki insanları geyet iyi çalışıp,işlerini de gayet iyi yapıyorlar.Sen takma kafanı,Çünkü can taşıyorlar bilmem farkındamısın.Ama pardon ya sen eminim uçağa falan da binmemşsindir çünkü senin gibi gevezeler için uçakların kargolarına bile ısıtma vermiyorlar çok üzgünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000