16 Nisan 2010, Cuma 09:26:04

Onlar da borsaya girmek istiyor...

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG) CEO’su Gökhan Buğday, İSG’nin ortaklarından Limak Holding-GMR Infrastructure ve Malaysia Airports’un İSG’yi işleten şirketi 2-3 yıl içinde halka arz etme planı bulunduğunu söyledi.
  • Sayın müdürüm, Önce eski çalışanınız YER HİZMETLERİ MÜDÜRÜ...Lise Mezunu Yıldız Pakalının yalakalarınıda temizlerseniz dahada iyi olacak İSG ileri gidecek..Yer Hizmetlerinde çalışan YALAKALIKTA İŞ BİLMEMEZLİKTE BİR NUMARA "ARZU POLAT"ı işten çıkarırsanız çalışanlar yıldız gidence nasıl bayram ettiyse Arzu PoLAT gidincede edecekler Şefkimizi kırıyor kendi yan gwelip yatıyor.iş yapıyo gibi gözüküyor çok boş Allah rızası için alın onu
  • Önce Yer Hizmetlerine teçhizat alın bence...eksik ekipman yüzünden yaşanan sefalet ortada..Personel konusuda aynı şekilde..merdiven bulsan çekici bulamazsın, harici takaat istersin gelen çalışmaz...v.s
  • Müdürüm işallah bu ileri hedeflere ulaşırız. Aramızdaki çürük yumurtaları işi yokuşa sürerek personel ler arasında hır çıkaranlarıda bi ayıklarsanız.Kimse duramaz önümüzde.
  • işallah bu hedefe en kısa zamanda isg olarak ulaşacağız. Takım ruhu tam olarak oturduğunda hizmet olarakta bir problemimiz kalmıyacaktır. Her geçen gün daha verimli olmaya başladık.Çok çabuk hedeflerin gerçekleşeceğine inanıyoruz.

İSG’nin ilk çeyrek sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda sorularını yanıtlayan Buğday “Halka arz  düşüncelerimiz arasında var. Önümüzde yapacağımız işlerin arasında. En az 2-3 yılımız var” diye konuştu.

HEDEF 11 MİLYON YOLCU

Sabiha Gökçen’in sonuçlarına ilişkin toplantıda açıklamalarda bulunan Buğday’ın verdiği bilgiye göre, havalimanının yolcu sayısı ilk çeyrekte yüzde 96 artışla 2.2 milyon kişiye yükseldi. İç hat yolcu sayısı aynı dönemde yüzde 94 artışla 1.56 milyon olurken, dış hat  yolcu sayısı 637 bin 651 olarak gerçekleşti. İSG’nin yıl sonu yolcu hedefi ise 11 milyon düzeyinde.
 

Onlar da borsaya girmek istiyor...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın müdürüm, Önce eski çalışanınız YER HİZMETLERİ MÜDÜRÜ...Lise Mezunu Yıldız Pakalının yalakalarınıda temizlerseniz dahada iyi olacak İSG ileri gidecek..Yer Hizmetlerinde çalışan YALAKALIKTA İŞ BİLMEMEZLİKTE BİR NUMARA "ARZU POLAT"ı işten çıkarırsanız çalışanlar yıldız gidence nasıl bayram ettiyse Arzu PoLAT gidincede edecekler Şefkimizi kırıyor kendi yan gwelip yatıyor.iş yapıyo gibi gözüküyor çok boş Allah rızası için alın onu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önce Yer Hizmetlerine teçhizat alın bence...eksik ekipman yüzünden yaşanan sefalet ortada..Personel konusuda aynı şekilde..merdiven bulsan çekici bulamazsın, harici takaat istersin gelen çalışmaz...v.s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Müdürüm işallah bu ileri hedeflere ulaşırız. Aramızdaki çürük yumurtaları işi yokuşa sürerek personel ler arasında hır çıkaranlarıda bi ayıklarsanız.Kimse duramaz önümüzde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işallah bu hedefe en kısa zamanda isg olarak ulaşacağız. Takım ruhu tam olarak oturduğunda hizmet olarakta bir problemimiz kalmıyacaktır. Her geçen gün daha verimli olmaya başladık.Çok çabuk hedeflerin gerçekleşeceğine inanıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000