02 Aralık 2008, Salı 16:42:18

Öger, Elazığ'a da gözünü dikti

2009 Yaz programına Kars uçuşlarını dahil eden Öger Türk Tur, Elazığ’a da gözünü dikti.
  • Elazığ havaalanını yetersiz.Bu 10 gün içinde malatya da havaların açık ve güzel olmasına rağmen Elazığdaki sis nedeniyle maalesef malatya havaalanına uçaklar iniyor.Bina olarakda küçük.Elazığ havaalanı normal iç hatları bile kaldıramıyor.Alan olarak yetersiz,park alanı küçük,Elazığı düşünen firmaların neden aniden vazgeçtiklerini şimdi anlıyorum.
  • Öger yaz programına yukarıda denildiği gibi Zonguldak'ı da aldı ve buraya Germania'nın B737-700'leri ile uçacak..Elazığ'a da böyle birşey olabilir diye tahmin ediyorum..
  • benim aldigim bilgiye gore Oger oraya A320 tipi ucagi ile degil A319 ile ucmayi dusunuyor. Hamburg International sirketinde de bu tipten 7 adet var. Herhalde bunlarla ucacaktir. Ayrica yaz basinda acilacak olan yeni pist 3000 metre uzunlugunda, boyle olunca da A320 rahatca ucar sanirim.
  • Aslında çok güzel birşey fakat inebilmesi için uçağın A319 olması lazım Öğer turk tur BLUEWİNGS ile anlaşması BlueWİNGS'deki uçaklar A320 eğer pist uzatılırsa ulustararası olursa gerçekten HARİKA Olur !

Meydan müdürü Mehmet Kaya ile gerekli şartlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Öger yetkilileri, görüşmelerden olumlu ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Almanya’daki Elazığlılar için müjde niteliğini taşıyan gelişmeler çok yakında daha detaylı olarak kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Öger Türk Tur 2009 Yaz programı zengin bir uçuş yelpazesi ile hizmet verecek. Kars, Elazığ ve Zonguldak gibi yeni hatların yanı sıra İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya, Gaziantep, Ankara, Kayseri, Adana, Samsun, Malatya, Trabzon, Erzurum, Sivas, Bodrum ve Dalaman Türkiye’de uçulacak olan havalimanları arasındadır.

Şifre

Öger, Elazığ'a da gözünü dikti

Yorumlar

Pilot ~ 15 yıl önce
Elazığ havaalanını yetersiz.Bu 10 gün içinde malatya da havaların açık ve güzel olmasına rağmen Elazığdaki sis nedeniyle maalesef malatya havaalanına uçaklar iniyor.Bina olarakda küçük.Elazığ havaalanı normal iç hatları bile kaldıramıyor.Alan olarak yetersiz,park alanı küçük,Elazığı düşünen firmaların neden aniden vazgeçtiklerini şimdi anlıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAS ~ 15 yıl önce
Öger yaz programına yukarıda denildiği gibi Zonguldak'ı da aldı ve buraya Germania'nın B737-700'leri ile uçacak..Elazığ'a da böyle birşey olabilir diye tahmin ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turizmci ~ 15 yıl önce
benim aldigim bilgiye gore Oger oraya A320 tipi ucagi ile degil A319 ile ucmayi dusunuyor. Hamburg International sirketinde de bu tipten 7 adet var. Herhalde bunlarla ucacaktir. Ayrica yaz basinda acilacak olan yeni pist 3000 metre uzunlugunda, boyle olunca da A320 rahatca ucar sanirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 15 yıl önce
Aslında çok güzel birşey fakat inebilmesi için uçağın A319 olması lazım Öğer turk tur BLUEWİNGS ile anlaşması BlueWİNGS'deki uçaklar A320 eğer pist uzatılırsa ulustararası olursa gerçekten HARİKA Olur !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000