15 Mayıs 2009, Cuma 14:40:58

MET AIR UÇAĞI KIRIMA UĞRADI

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda eğitim uçuşu yapan Met Air'e ait uçak kırıma uğradı.
  • Bana ve babama dil uzatan misafir...birazcık yüreğin olsa adını yazardin! ! Ama sen ve senin gibi yalamalar da zerre kadar yürek olmadı olamaz da...size ben birtarafimla gülerim
  • Sayın B.K kadıköy çarşıda kınanın fiyatı baya cazip tavsiye ederim! Met'de bugüne kadar bana verilen bir söz dahi doğru çıkmadı, tamamı yalandan ibaretti. Başınızı kuma gömmeyin biraz internette met hakkında yazılmış yazıları okursanız dediklerinizin çok komik durduğunu görürsünüz. Uçuş yok eğitim yok hocaya maaş yok kimsenin kimseden haberi yok organizasyon yok ama para çarpıp kuru söz söylemek oldukça var. Batmasını tartıştığınız yer batmış çoktan ama sanırım sizin gözler biraz bozulmuş. Kurtulmayı başaran şanslı bir Met öğrencisi olarak hala içerdeki tüm arkadaşlara sabır diliyorum. Met Air = Metin ol Air (bigün geçicek)
  • Hiçbirşey yapmadan tüm gün sigara içip meyve toplayan babanızın çalıştığı yer diyemi meyve veren taşlanır dediniz yoksa met'in dolandırıcı sahiplerine yaranmak içinmi Taner bey? onlarca öğrencinin parası ve geleceğiyle oynadılar, müstahaktır!!!!
  • Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun!!! Met Air hakkında burada yazılmış tüm olumsuz düşüncelere sonuna kadar katılıyorum çünkü bende bir Met Air zede olarak hepsini bizzat yaşadım. Met Air bir pilotaj öğrencisinin uçmaktan soğuyacağı ve bu işe girdiğine lanet edeceği bir kurumdur.
  • MET-AİR 'İN YÖNETİMİNE ,PİLOTLARINA, TEKNİK PERSONELİNE VE ÖĞRENCİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM. ALLAH BİR DAHA BÖYLE KAZALAR GÖSTERMESİN. TAMER KAVCU
  • Uçulmuyor denilen okulun uçağı eğitim sırasında pistten çıkmış ... Demek ki uçuluyormuş ... Bunu da malzeme yapıp Met Air'e saldıranlar , ve bir şey olsunda Met'i kötüleyelim diye bekleyenler unutmasınlar ki hayatta zor zamanlar vardır ve başkasının kötülüğünü isteyenler daha beteriyle bir gün kendileri de karılaşırlar ... Biraz ahlaklı olun ve kendi işinize bakın . Bu okul siz ne kadar beklerseniz bekleyin batmayacak ve öğrencilerinin hepsini mezun edecek . Kınaları hazırlayın . Anladınız siz onu ... B.K.
  • 13 ayda mezun edeceği öğrencileri, 2 senedir mezun edemeyen okuldan kime ne fayda gelir.Bu okul açıldığından bu yana kaç mezun vermiş ? Kaç öğrencinin süresi doldu ama uçuşları bitmedi?40 öğrenci 3-5 uçakla senelerdir sürünürken; şimdi 2 uçakla nasıl mezun olacaklar ?Bunlara bi cevap versinler? ASLAN GİBİ UÇUYORLARMIŞ :))
  • Bu yorumları okudukça MetAir yöneticilerinden iyice nefret ettim.Ayıptır kardeşim, 3000 metreye 45 metrelik pistte kaza olmaz diye bir kaide bir kural mı var ? İnsanları yeteri ve gereken kadar uçurmayıp , hocaların maaşlarını vermeyip , daha bir motoru Ankara'dan getirtemeyip birde bu başlığa hala MetAir aslanlar gibi uçuyor diye cevap yazan adamlar en karaktersiz adamlardır.Size insan bile denemez.Kaldı 2 uçak B ve U ...2 uçakla o kadar öğrenci nasıl eğitim tamamlar bilemiyorum. Haberde 2 kişi denmiş ama kaza anında uçakta bulunan 1 hoca ve 2 öğrenciye geçmiş olsun diyorum.Allah tekrarını yaşatmasın.MetAir 'de baksın insanlar ne hale gelmiş görsün.. Ne satıyosa satsınlar ..Ama bu insanları ağız tadıyla uçursunlar.MET YÖNETİM İSTİFA!!!
  • allahtan pist buyuk yoksa neler yasanırdı...
  • Dünyadaki herhangi bir uçuş okulunda kaza-kırım olabilir çünkü adı üzerinde ; UÇUŞ OKULU... O zaman kına yakmaya gerek yok, ikide bir de yıpratıcı yazılar yazmaya ve sevinmeye de gerek yok. Eleştiren arkadaşlarımızı haklı bulmuyorum, bir dertleri varsa gidip okul sahibi ve yöneticileri ile halletmeliler. Bakın görün, Met Air bütün sıkıntılarını en kısa sürede aşacak ve düzlüğe çıkıp uzun yıllar havacılık sektörümüze faydalı olacaktır. FB'li

TC-MEG kuyruk tescilli Cessna 172 tipi uçak eğitim uçuşu sırasında pistten çıktı. Bir öğrenci ve bir öğretmen pilotun bulunduğu uçakta can kaybı yaşanmadı. Uçağın Çorlu'dan kalktığı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişten sonra pistten çıktığı öğrenildi.

Uçağın kanat ucu ve pervanesinde hasar oluştuğu kaydedildi.

AirportHaber özel

MET AIR UÇAĞI KIRIMA UĞRADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Taner Kavcu ~ 9 yıl önce
Bana ve babama dil uzatan misafir...birazcık yüreğin olsa adını yazardin! ! Ama sen ve senin gibi yalamalar da zerre kadar yürek olmadı olamaz da...size ben birtarafimla gülerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın B.K kadıköy çarşıda kınanın fiyatı baya cazip tavsiye ederim! Met'de bugüne kadar bana verilen bir söz dahi doğru çıkmadı, tamamı yalandan ibaretti. Başınızı kuma gömmeyin biraz internette met hakkında yazılmış yazıları okursanız dediklerinizin çok komik durduğunu görürsünüz. Uçuş yok eğitim yok hocaya maaş yok kimsenin kimseden haberi yok organizasyon yok ama para çarpıp kuru söz söylemek oldukça var. Batmasını tartıştığınız yer batmış çoktan ama sanırım sizin gözler biraz bozulmuş. Kurtulmayı başaran şanslı bir Met öğrencisi olarak hala içerdeki tüm arkadaşlara sabır diliyorum. Met Air = Metin ol Air (bigün geçicek)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiçbirşey yapmadan tüm gün sigara içip meyve toplayan babanızın çalıştığı yer diyemi meyve veren taşlanır dediniz yoksa met'in dolandırıcı sahiplerine yaranmak içinmi Taner bey? onlarca öğrencinin parası ve geleceğiyle oynadılar, müstahaktır!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun!!! Met Air hakkında burada yazılmış tüm olumsuz düşüncelere sonuna kadar katılıyorum çünkü bende bir Met Air zede olarak hepsini bizzat yaşadım. Met Air bir pilotaj öğrencisinin uçmaktan soğuyacağı ve bu işe girdiğine lanet edeceği bir kurumdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MET-AİR 'İN YÖNETİMİNE ,PİLOTLARINA, TEKNİK PERSONELİNE VE ÖĞRENCİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM. ALLAH BİR DAHA BÖYLE KAZALAR GÖSTERMESİN. TAMER KAVCU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçulmuyor denilen okulun uçağı eğitim sırasında pistten çıkmış ... Demek ki uçuluyormuş ... Bunu da malzeme yapıp Met Air'e saldıranlar , ve bir şey olsunda Met'i kötüleyelim diye bekleyenler unutmasınlar ki hayatta zor zamanlar vardır ve başkasının kötülüğünü isteyenler daha beteriyle bir gün kendileri de karılaşırlar ... Biraz ahlaklı olun ve kendi işinize bakın . Bu okul siz ne kadar beklerseniz bekleyin batmayacak ve öğrencilerinin hepsini mezun edecek . Kınaları hazırlayın . Anladınız siz onu ... B.K.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
13 ayda mezun edeceği öğrencileri, 2 senedir mezun edemeyen okuldan kime ne fayda gelir.Bu okul açıldığından bu yana kaç mezun vermiş ? Kaç öğrencinin süresi doldu ama uçuşları bitmedi?40 öğrenci 3-5 uçakla senelerdir sürünürken; şimdi 2 uçakla nasıl mezun olacaklar ?Bunlara bi cevap versinler? ASLAN GİBİ UÇUYORLARMIŞ :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu yorumları okudukça MetAir yöneticilerinden iyice nefret ettim.Ayıptır kardeşim, 3000 metreye 45 metrelik pistte kaza olmaz diye bir kaide bir kural mı var ? İnsanları yeteri ve gereken kadar uçurmayıp , hocaların maaşlarını vermeyip , daha bir motoru Ankara'dan getirtemeyip birde bu başlığa hala MetAir aslanlar gibi uçuyor diye cevap yazan adamlar en karaktersiz adamlardır.Size insan bile denemez.Kaldı 2 uçak B ve U ...2 uçakla o kadar öğrenci nasıl eğitim tamamlar bilemiyorum. Haberde 2 kişi denmiş ama kaza anında uçakta bulunan 1 hoca ve 2 öğrenciye geçmiş olsun diyorum.Allah tekrarını yaşatmasın.MetAir 'de baksın insanlar ne hale gelmiş görsün.. Ne satıyosa satsınlar ..Ama bu insanları ağız tadıyla uçursunlar.MET YÖNETİM İSTİFA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
allahtan pist buyuk yoksa neler yasanırdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dünyadaki herhangi bir uçuş okulunda kaza-kırım olabilir çünkü adı üzerinde ; UÇUŞ OKULU... O zaman kına yakmaya gerek yok, ikide bir de yıpratıcı yazılar yazmaya ve sevinmeye de gerek yok. Eleştiren arkadaşlarımızı haklı bulmuyorum, bir dertleri varsa gidip okul sahibi ve yöneticileri ile halletmeliler. Bakın görün, Met Air bütün sıkıntılarını en kısa sürede aşacak ve düzlüğe çıkıp uzun yıllar havacılık sektörümüze faydalı olacaktır. FB'li

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000