14 Mayıs 2010, Cuma 15:00:15

LİMAK YURTDIŞINA AÇILDI

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmeci firması Limak ile Antalya Havalimanı işletmeci firması ICF, Kosova Priştina Havaalanı’nın ihalesinde yarıştı. İhaleyi %90 Türk %10 Fransız konsorsiyumu olan Limak Holding kazandı.
  • HERŞEY YAKINDA DEĞİŞECEK, HERKES KENDİNE DİKKAT ETSİN,YERİNİ BİLSİN,HADDİNİ BİLSİN YETER!! BİZ HERŞEYİ GÖRÜYORUZ.... ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR!!! BEKLEYİN GÖRÜN!!
  • fraportta tutunamayanlar bir bir saw,a geliyor ve gelenler çok iyiydide peşinden kendi gibilerini getiriyor bu nasıl bir anlayıştır.fraport,ta yetki alamayanlar saw,a yetkili olarak geliyor hayret bir şey....bunlar iyi olsaydı yerinde kalır yetki alırlardı,buralara gelmezlerdiler...
  • sen kimin adamısın be adam ne açın var anlat çok mu üzdüler seni....
  • o zaman kosova daki hava limanındada hakların yendiği ve insanların çalışma yerlerine hdaha kalitesiz niteliksiz kuklaların kondugu amaçsız ve niteliksiz bir kadro olacak simdiden hayırlı olsun
  • MERAK ETMEYİN ORADA BURADA YAPILAN HATALAR YAPILMAYACAK!! ORADA EMMİSİ DAYISI TEYZESİ OLANLAR ÇALIŞMAYACAĞI İÇİN RAHAT OLUN!!
  • Ordaki terminal yönetimini de M.D.'ye verin.Gerisine karışmayın!Ekibini unutmayın,tek gitmesin.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • HAKLISIN KARDEŞ, KALİTEYİ GÖRÜNCE SENDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDIN, İZZET FEYİZ GENÇ SANA ÇOK DOKUNMUŞ GALİBA DA KOSKOCAMAN İŞLETMEDE BİR O SENİ RAHATSIZ ETMİŞ!!! RAHATSIZ OLUYORSAN RAHAT EDECEĞİN YERE GİDECEKSİN VE BURADAN HİZMET ALMAK İSTEYEN VATANDAŞTA ADAM GİBİ HİZMET ALACAK!! BİLMEDEN AHKAM KESMEYİN BURADAN!!!
  • YAKINDR MERAK ETME O BEĞENMEDİĞİN İZZET FEYİZ GENÇ GELİP ADAM GİBİ HAVALİMANI NASIL İŞLETİYOR ONU GÖSTERECEK!!! RESMEN KAŞINIYORSUNUZ!! AYIPTIR AYIP,GÜL GİBİ HAVALİMANI YAPTI İZZET FEYİZ GENÇ;ŞAHESERİ,KALİTEYİ,İLKLERİ,YENİLİKLERİ,ULUSLARARASI KALİTEDE NORMLAR GELİŞTİREREK BİR ESER KOYDU ORTAYA!! SİZ NE YAPIYORSUNUZ? CUMBURLOP YE BABAM YEEEEE!! YEDİRMEZLER ADAMA KARDEŞİM.
  • açılmışmış sabiha gökçenin 1/5 i kadar havalımanını yapacaksın birde o sinir hastası izzet feyiz gençle oralarda perişan olacaksın boşver

Türk-Fransız Konsorsiyumu Limak-Aeroport de Lyon, Priştina Havaalanı’nın işletme ihalesini kazandı.

Balkanların en yoğun ve Kosova’daki tek havalimanı olan Priştina Havaalanı’nın 20 yıl boyunca işletme hakkını elde eden Limak ve Fransız ortağı, Priştina'daki uluslararası havaalanına bir yolcu terminali daha ekleyecek. 

AirportHaber'e konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, yapacakları terminalin Sabiha Gökçen modeli olacağını ifade etti.

Türk-Fransız konsorsiyumunun kazandığı ihaleye, Antalya Havalimanı işletici firması Türk-Alman grup Fraport-ICTAS ve uluslararası konsorsiyum olan Bouygues Batiment-Egis-PAIC katıldı. 

Ebru Özdemir sözlerine şöyle devam etti;

İhale öncesi önyeterlilik araştırmasının yapıldı ve sadece 3 firma elemeden geçti. Teknik ve mali yeterlilik araştırmasında ise Batiment-Egis-PAIC elendi. İhale sonunda Limak - Aeroport De Lyon ve Fraport - ICTAS şirketleri arasında arasında kapalı zarf usülü verilen teklif sonucunda ihaleyi kazandık. Şu anda havaalanının teslim edileceği tarihi beklemekteyiz" 

1,2 milyon yolcunun kullandığı uluslararası havaalanının geçen seneki yıllık geliri 14 milyon dolar. 

©AirportHaber

LİMAK YURTDIŞINA AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
HERŞEY YAKINDA DEĞİŞECEK, HERKES KENDİNE DİKKAT ETSİN,YERİNİ BİLSİN,HADDİNİ BİLSİN YETER!! BİZ HERŞEYİ GÖRÜYORUZ.... ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR!!! BEKLEYİN GÖRÜN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fraportta tutunamayanlar bir bir saw,a geliyor ve gelenler çok iyiydide peşinden kendi gibilerini getiriyor bu nasıl bir anlayıştır.fraport,ta yetki alamayanlar saw,a yetkili olarak geliyor hayret bir şey....bunlar iyi olsaydı yerinde kalır yetki alırlardı,buralara gelmezlerdiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen kimin adamısın be adam ne açın var anlat çok mu üzdüler seni....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o zaman kosova daki hava limanındada hakların yendiği ve insanların çalışma yerlerine hdaha kalitesiz niteliksiz kuklaların kondugu amaçsız ve niteliksiz bir kadro olacak simdiden hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERAK ETMEYİN ORADA BURADA YAPILAN HATALAR YAPILMAYACAK!! ORADA EMMİSİ DAYISI TEYZESİ OLANLAR ÇALIŞMAYACAĞI İÇİN RAHAT OLUN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ordaki terminal yönetimini de M.D.'ye verin.Gerisine karışmayın!Ekibini unutmayın,tek gitmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAKLISIN KARDEŞ, KALİTEYİ GÖRÜNCE SENDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDIN, İZZET FEYİZ GENÇ SANA ÇOK DOKUNMUŞ GALİBA DA KOSKOCAMAN İŞLETMEDE BİR O SENİ RAHATSIZ ETMİŞ!!! RAHATSIZ OLUYORSAN RAHAT EDECEĞİN YERE GİDECEKSİN VE BURADAN HİZMET ALMAK İSTEYEN VATANDAŞTA ADAM GİBİ HİZMET ALACAK!! BİLMEDEN AHKAM KESMEYİN BURADAN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAKINDR MERAK ETME O BEĞENMEDİĞİN İZZET FEYİZ GENÇ GELİP ADAM GİBİ HAVALİMANI NASIL İŞLETİYOR ONU GÖSTERECEK!!! RESMEN KAŞINIYORSUNUZ!! AYIPTIR AYIP,GÜL GİBİ HAVALİMANI YAPTI İZZET FEYİZ GENÇ;ŞAHESERİ,KALİTEYİ,İLKLERİ,YENİLİKLERİ,ULUSLARARASI KALİTEDE NORMLAR GELİŞTİREREK BİR ESER KOYDU ORTAYA!! SİZ NE YAPIYORSUNUZ? CUMBURLOP YE BABAM YEEEEE!! YEDİRMEZLER ADAMA KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açılmışmış sabiha gökçenin 1/5 i kadar havalımanını yapacaksın birde o sinir hastası izzet feyiz gençle oralarda perişan olacaksın boşver

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000