23 Kasım 2015, Pazartesi 08:22:13

Köpeği Sabiha Gökçen'de kaldı

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bir yolcu resmi işlemlerini yapmadığı için yurt dışına götüremediği köpeğini Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bıraktı.
  • Sahibini bulup cezalandırmak hukuki bir yükümlülüktür medeni ülkelerde. Havalimanında çalışan arkadaşlara bir tavsiye asla ve asla ev hayvanını emanet bırakmak isteyen birinden hayvanı teslim almayın. Yeminler ederler 1 saat sonra birini gönderip aldıracağım diye ve o kişi asla gelmez, nerden mi biliyorum, hala sahibini bekleyen bir papağana bakıyorum 5 yıl oldu, 80 yaşına kadar yaşıyormuş bende ölmeden kendim gibi bir enayi bulursam kakalayacağım.
  • Bugün sabiha Gökçene seyahatim sırasında bagaj beklerken duruma şahit oldum Pegasus takı görevli arkadaşların işleri olmasına rağmen ilgilendiklerini Ve sevdiklerini gördüm Teşekkürler Pegasus çalışanlarına
  • Hayvan hakları ile ilgili yasalarımız düzgün olsa bu şekilde bir durum olmazdı. Ne demek köpeğini birakip gitti!! Mal mı bu canlı!
  • köpek besleyen birinin böyle hata yapması saçmalık. bilinçli de yapmış olabilir. yazık hayvana
  • Yurt dışına çıkarken evcil hayvanlarınizida yanınızda götürmek isterseniz, bu hayvanların kimlik kartı, aşılarının yapıldığını gösteren aşı kartı ve gideceğiniz ülkenin sizden istediği bu hayvanların ilgili her türlü belgeyi yaptırmak ve bunları göstermek zorundasınız görevlileri. .Bunun pazarlığı olmaz. Bu kuralları bilmeniz zorunludur. Hayvanı göturemessiniz işte.kurallari karşı ülkeler koyuyor ne thy ne başka havayolu..
  • o hayvan orada valiz gibi tutulurmu , karnı doymalı yürütüp tuvaleti yaptırılmalı.ne zaman o canların bir mal olmadığını ve hepsinin bir can taşıdığını öğreneceğiz.
  • Ota salataya laf yazan milletim sımdı bir sey yazmaz Kayip Esya mı bu yemesi içmesi tuvaleti ben gecen biri olsam alır giderdim donustede o Şahsi bir temiz karşılardim

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bir yolcu resmi işlemlerini yapmadığı için yurt dışına götüremediği köpeğini Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bıraktı. Kayıp eşyalar bölümünde saatlerdir sahibini bekleyen köpek için bazı yolcular sosyal medya üzerinden köpeğin sahibini aradı.

Dün yurt dışına yapacağı seyahat için köpeğiyle havalimanına gelen bir yolcu, işlemlerinin tamamlanmamış olması nedeniyle köpeğini yurt dışına çıkaramadı. Bunun üzerine kendisi seyahata devam ederken, köpeği de kayıp eşyalar bölümünde kaldı.

Saatlerdir sahibini bekleyen köpeği görenler ise kayıp sanarak sosyal medyaya başvurdu.

Köpeği Sabiha Gökçen'de kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Ceza ~ 8 yıl önce
Sahibini bulup cezalandırmak hukuki bir yükümlülüktür medeni ülkelerde. Havalimanında çalışan arkadaşlara bir tavsiye asla ve asla ev hayvanını emanet bırakmak isteyen birinden hayvanı teslim almayın. Yeminler ederler 1 saat sonra birini gönderip aldıracağım diye ve o kişi asla gelmez, nerden mi biliyorum, hala sahibini bekleyen bir papağana bakıyorum 5 yıl oldu, 80 yaşına kadar yaşıyormuş bende ölmeden kendim gibi bir enayi bulursam kakalayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tsk ~ 8 yıl önce
Bugün sabiha Gökçene seyahatim sırasında bagaj beklerken duruma şahit oldum Pegasus takı görevli arkadaşların işleri olmasına rağmen ilgilendiklerini Ve sevdiklerini gördüm Teşekkürler Pegasus çalışanlarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 8 yıl önce
Hayvan hakları ile ilgili yasalarımız düzgün olsa bu şekilde bir durum olmazdı. Ne demek köpeğini birakip gitti!! Mal mı bu canlı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilinç ~ 8 yıl önce
köpek besleyen birinin böyle hata yapması saçmalık. bilinçli de yapmış olabilir. yazık hayvana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroty ~ 8 yıl önce
Yurt dışına çıkarken evcil hayvanlarınizida yanınızda götürmek isterseniz, bu hayvanların kimlik kartı, aşılarının yapıldığını gösteren aşı kartı ve gideceğiniz ülkenin sizden istediği bu hayvanların ilgili her türlü belgeyi yaptırmak ve bunları göstermek zorundasınız görevlileri. .Bunun pazarlığı olmaz. Bu kuralları bilmeniz zorunludur. Hayvanı göturemessiniz işte.kurallari karşı ülkeler koyuyor ne thy ne başka havayolu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahibide ~ 8 yıl önce
cıkıs yapamayacak ki bir anlami olsun...
yuh ya ~ 8 yıl önce
o hayvan orada valiz gibi tutulurmu , karnı doymalı yürütüp tuvaleti yaptırılmalı.ne zaman o canların bir mal olmadığını ve hepsinin bir can taşıdığını öğreneceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 8 yıl önce
Ota salataya laf yazan milletim sımdı bir sey yazmaz Kayip Esya mı bu yemesi içmesi tuvaleti ben gecen biri olsam alır giderdim donustede o Şahsi bir temiz karşılardim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hanedan ~ 8 yıl önce
İstanbul'da sokak başı boş köpekle dolu salın sokağa .. Ha bir fazla, ha bir eksik..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000