16 Temmuz 2013, Salı 08:01:28

KOCASEYİT HAVALİMANI'NDA YÜZDE 55 ARTIŞ

İstanbul ve Ankara'ya her gün tarifeli seferlerin düzenlendiği Edremit Körfezi'ndeki Kocaseyit Havaalanı'nda, yılın ilk yarısındaki gelen ve giden yolcu sayısı yüzde 55 arttı.
  • Bora jet e duamı bedduamı edelim
  • Eğer Ankara-Edremit hattını tek bir havayolu tekeline vermeseler idi, şahsi fikrimce, bu sayı en 2-3 bin daha fazla olurdu. Yaz-Kış uçuşlar olsun diye böyle bir uygulamaya gidilmiş... Ama sen bunu yolcuya sordun mu?... Acaba Yaz-Kış uçuşu mu tercih edeceğim, yoksa en yoğun olan yaz aylarında seçenekli uçuşları mı tercih edeceğim... Şimdi ne oluyor, hem küçük uçakla gitmek zorundayım, hem yolcu kapasitesi çok az olduğu için hemen pahalılaşan biletler almak zorundayım, hem de yolcu sadakat programı bile olmayan firmalarla gitmek zorundayım... Bir geçen seneye bakıyorum, bir de şimdiye... Ankara için bence herşey kötüye gitmiş durumda :(
  • Borajet e dua etsinler

Uluslararası uçuşlara açık olan ve buna yönelik terminal inşaatı halen devam eden Kocaseyit Havalimanı'nda yılın 6 aylık döneminde yoğun bir trafik yaşandı. Geçen yılın ilk yarısında 12 bin 924 yolcu trafiği yaşanan havalimanında, bu yılın aynı döneminde gelen ve giden yolcu sayısı, yüzde 55'lik artışla 20 bin 72'ye yükseldi. Bu rakamın 997'sini dış hat yolcuları oluşturdu.

İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen ile Ankara Esenboğa havalanlarına her gün tarifeli seferlerin yapıldığı havalimanında, yılın ilk yarısında bin 899 iç hat ve 16 dış hat uçuşu gerçekleşti. Yaz ayları sonunda tamamlanması planlanan yeni terminal binasının hizmete girmesiyle özellikle dış hatlarda olmak üzere, yolcu sayısında daha fazla artışın olması bekleniyor.

KOCASEYİT HAVALİMANI'NDA YÜZDE 55 ARTIŞ

Yorumlar

Halil ~ 11 yıl önce
Bora jet e duamı bedduamı edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Şahsen bir ankaralı olarak borajet değil ama shgm'ye beddua etmeme az kaldı :) borajet ise bir serzenişi hakediyor...
Ankara :( ~ 11 yıl önce
Eğer Ankara-Edremit hattını tek bir havayolu tekeline vermeseler idi, şahsi fikrimce, bu sayı en 2-3 bin daha fazla olurdu. Yaz-Kış uçuşlar olsun diye böyle bir uygulamaya gidilmiş... Ama sen bunu yolcuya sordun mu?... Acaba Yaz-Kış uçuşu mu tercih edeceğim, yoksa en yoğun olan yaz aylarında seçenekli uçuşları mı tercih edeceğim... Şimdi ne oluyor, hem küçük uçakla gitmek zorundayım, hem yolcu kapasitesi çok az olduğu için hemen pahalılaşan biletler almak zorundayım, hem de yolcu sadakat programı bile olmayan firmalarla gitmek zorundayım... Bir geçen seneye bakıyorum, bir de şimdiye... Ankara için bence herşey kötüye gitmiş durumda :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
finfin ~ 11 yıl önce
Borajet e dua etsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000