16 Eylül 2008, Salı 15:30:17

Jazeera, seferlerini arttırıyor

Jazeera Havayolları, 2008- 2009 kış sezonunda İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan yapacağı sefer sayısını artırma kararı aldı.
  • Jazeera direk Kuveyt"e uçuyor,Dubai aktarması yapmıyor,Saw-Kuveyt
  • Jazeera, direkt Kuveyt ordan aktarmalı Dubai uçuyor Sabiha'dan.
  • kuweyt
  • Jazeera havayolları SAW'dan nereye uçuyor? Bilen var mı???

Jazeera Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan yapacağı sefer sayısını artırıyor. Ortadoğu’nun ilk özel havayolu şirketi Jazeera Havayolları, haftalık sefer sayısını dörde çıkaracak.

Şirket 2008-2009 kış tarifesinde Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri sefer düzenleyecek. Jazeera Havayolları, önümüzdeki dönemde sefer sayısını her güne çıkarmayı hedefliyor.

İstanbul Sabiha Gökçen’in çevresinde yer alan 20 milyonluk geniş profile sahip yolcu potansiyeli ve hizmet kalitesi etkili oldu

Jazeera Havayolları’nın sefer sayısını artırmasında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın geniş profile sahip yolcu potansiyeli, hizmet kalitesi ve operasyonel rahatlığı etkili oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş.’nin (İSG) 20 yıllık işletme hakkına sahip olduğu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, bu özellikleri ile hızla uluslararası havayolu şirketlerinin ilgi odağı haline geliyor.

İstanbul Sabiha Gökçen’in iki saatlik havalimanı çevresinde içinde Bursa, Gebze, İzmit, Sakarya, Yalova ve İstanbul dahil olmak üzere 20 milyon kişi yaşıyor. Jazeera Havayolları, sefer sayısını artırarak bu geniş nüfusa seslenebilmeyi amaçlıyor.

Jazeera, seferlerini arttırıyor

Yorumlar

Personal ~ 16 yıl önce
Jazeera direk Kuveyt"e uçuyor,Dubai aktarması yapmıyor,Saw-Kuveyt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satyr ~ 16 yıl önce
Jazeera, direkt Kuveyt ordan aktarmalı Dubai uçuyor Sabiha'dan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 16 yıl önce
kuweyt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Jazeera havayolları SAW'dan nereye uçuyor? Bilen var mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000