14 Haziran 2012, Perşembe 11:02:10

İSG'YE ÇİFTE ÖDÜL

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye’nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen “En İyiler Kimler?” ‘Voyager Seyahat Ödülleri 2012’ anketi sonucunda, “En İyi Havalimanı Ödülü”nün sahibi oldu...
  • ödülü binalaramı vermişler içindekilerinemi
  • çok komik....
  • daha danışmasi olmayan havalimanı nasıl en iyi seçilebilir tartışılır !

Her kategori için belirlenen kriterlerde oy kullanan Voyager okurlarının “En İyileri” seçtiği ankette havalimanı kategorisinde ödül alan İstanbul Sabiha Gökçen, gecede aynı zamanda “En İyi Uçuş Bilgisi Tabela Rahatlığı” dalında da ödüle layık görüldü.

Otel, havayolu, havaalanı, turizm acentası, seyahat web sitesi, cruise ve otobüs şirketi kategorilerinde düzenlenen ve 4 ay süresince toplam 18.453 kişinin katıldığı anket sonucuna göre 2 ödüle birden layık görülen Sabiha Gökçen Havalimanı adına ödülü havalimanı işletmecisi İSG’nin Kurumsal İletişim Müdürü Canan Soysal aldı. Sunuculuğunu ünlü radyocu Cem Ceminay’ın yaptığı ödül töreni, Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

1 Şubat 2012 - 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında www.voyager.com.tr internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen anket ile Voyager okurları turizm sektörünün farklı oyuncuları için oy kullanarak, tüketici gözüyle değerlendirmelerde bulundular. Geceye turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinin yanı sıra yerli ve yabancı havayollarınının yöneticileri de katıldı.

İSG'YE ÇİFTE ÖDÜL

Yorumlar

komedi ~ 12 yıl önce
ödülü binalaramı vermişler içindekilerinemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gülünç ~ 12 yıl önce
çok komik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin memuru ~ 12 yıl önce
daha danışmasi olmayan havalimanı nasıl en iyi seçilebilir tartışılır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000