13 Mayıs 2010, Perşembe 12:52:40

İSG'YE BİR ÖDÜL DAHA

İstanbul Sabiha Gökçen dünyanın en büyük havacılık haber ve analiz sitesi olan anna.aero tarafından kapasitesi 5-10 milyon arasında değişen havalimanları arasında 2009’da Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı seçildi.
  • Kimmiş bu THY den ayrılanla Çelebiden ayrılan. Sizden başka tanıyan yok herhalde. İlk defa duyduk isimlerini...
  • LH,EK,QR,KLM... ucurmaya baslarlarsa basarı olur Turkıye zaten konjoktur olarak buyuyor havacılıkta buna paralel artıyor % 90 havayolları AHL slot vermedıgı ıcın SAW a ucuyor.Yoksa kısılerın etkısı sadece % 5 olabılır.Bu arada su THY den ayrılan arkadas hangı basarılara ımza atmıs bır gun yazında bızde ogrenelım.
  • server beyi thy den biliriz..genç yaşına rağmen önemli görevlerde bulundu ve kendini kanıtladı.asiyat khasanova ise çelebide efsaneydi ve havacılık camiasında çok sevilir.şimdi SAW da başarılarına devam ediyor.havacılıkta bu kadar sevilen ve bilinen 2 başarılı ismi bir araya getirmek akıllıca
  • Evet, ISG Yönetimi para dağıtarak 6.6 milyon yolcuyu uçurup %53 yolcu artışı sağladı, ödülü kaptı! Yok yok, sizde ne hesap var ne de akıl mantık. ISG ve SAW büyüyecek, siz daha da küçüleceksiniz.
  • SAW da şahane işler oluyor..kıskanmayın..server aydın,asiyat khasanova ve ticaret departmanları müthiş bir ekip ve çok başarılılar.eminim çok daha büyük başarılara imza atacaklar
  • Slot alamayan ucuzcular havalimanı kategorisindedir.
  • parayla ödüller...parayla saadet olmaz....yönetimin değişmesi lazım bura muz cumhuriyeti değil....
  • ONA DUA ETSİNLER BUNA DUA ETSİNLER!! NE BU YANİ BURAYI CİNLER PERİLERMİ ÇALIŞTIRIYOR ,KONTROL EDİYOR? ALLAH AŞKINA SAÇMALAMAYIN ARKADAŞLAR!! İYİSEDE KÖTÜSEDE BURADA BİRİLERİ BİRŞEYLER YAPIYOR VE BU ÖDÜLÜ ALIYOR. İSG DEKİLERİNDE TAKDİRİNİ PATRONLARI ZATEN VERİYOR!!!KARALAMAYI BIRAKINDA BU GÜZELİM YAPITTAN AZICIK SİZDE FAYDALANIN!! KEDİ CİĞER MESELESİNE ÇEVİRMEYİN İŞİ!!!
  • ben sadeçe kıskananlara şunu söylemek istiyorum it ürüüüüürrrrr saw yürür.yürü be koçum kim tutar seni
  • Burada biraz akıllarını kullanma yeteneğine sahip olan yorumcular olsa, bu siteyi inceler ve bu ödülün haklı olarak tamamen data ve rakamlara göre verildiği gerçeğini görürler. Ama nerde bu araştırmacılık!

Dünya havacılık sektörünün en saygın forumlarından biri olan Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu’nda (Routes),  “Yüksek Övgüye Değer Ödülü”ne layık görülen İstanbul Sabiha Gökçen şimdi de dünyanın en büyük havacılık haber ve analiz sitesi olan anna.aero tarafından kapasitesi 5-10 milyon arasında değişen havalimanları arasında 2009’da Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı seçildi. 

Geçen yıl yolcu sayısını bir önceki 2008 yılına oranla yüzde 48 oranında artıran İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, anna.aero tarafından belirlenen “Airport Traffic Growth Awards” ödülleri kapsamında 5-10 milyon yolcu kapasiteli havalimanları arasında birinci oldu.

Ödül ile ilgili görüşlerini ifade eden İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Geçtiğimiz günlerde Routes’ta aldığımız ödülün hemen sonrasında gelen bu ödül bizi gururlandırdı. Dünyanın en büyük havacılık haber ve analiz sitesi olan anna.aero gibi bir otorite tarafından bu ödüle layık görülmek son derece mutluluk verici. 5-10 milyon arasında değişen havalimanları arasında 2009’da Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı olarak ilk sıraya çıktık. Başarılarımızın meyvelerini aldığımız bu ödüller ile hedefimiz 2010 yılı sonunda 11 milyon yolcuya ulaşmaktır.’’ dedi.

İSG'YE BİR ÖDÜL DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kimmiş bu THY den ayrılanla Çelebiden ayrılan. Sizden başka tanıyan yok herhalde. İlk defa duyduk isimlerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LH,EK,QR,KLM... ucurmaya baslarlarsa basarı olur Turkıye zaten konjoktur olarak buyuyor havacılıkta buna paralel artıyor % 90 havayolları AHL slot vermedıgı ıcın SAW a ucuyor.Yoksa kısılerın etkısı sadece % 5 olabılır.Bu arada su THY den ayrılan arkadas hangı basarılara ımza atmıs bır gun yazında bızde ogrenelım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
server beyi thy den biliriz..genç yaşına rağmen önemli görevlerde bulundu ve kendini kanıtladı.asiyat khasanova ise çelebide efsaneydi ve havacılık camiasında çok sevilir.şimdi SAW da başarılarına devam ediyor.havacılıkta bu kadar sevilen ve bilinen 2 başarılı ismi bir araya getirmek akıllıca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet, ISG Yönetimi para dağıtarak 6.6 milyon yolcuyu uçurup %53 yolcu artışı sağladı, ödülü kaptı! Yok yok, sizde ne hesap var ne de akıl mantık. ISG ve SAW büyüyecek, siz daha da küçüleceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW da şahane işler oluyor..kıskanmayın..server aydın,asiyat khasanova ve ticaret departmanları müthiş bir ekip ve çok başarılılar.eminim çok daha büyük başarılara imza atacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Slot alamayan ucuzcular havalimanı kategorisindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
parayla ödüller...parayla saadet olmaz....yönetimin değişmesi lazım bura muz cumhuriyeti değil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ONA DUA ETSİNLER BUNA DUA ETSİNLER!! NE BU YANİ BURAYI CİNLER PERİLERMİ ÇALIŞTIRIYOR ,KONTROL EDİYOR? ALLAH AŞKINA SAÇMALAMAYIN ARKADAŞLAR!! İYİSEDE KÖTÜSEDE BURADA BİRİLERİ BİRŞEYLER YAPIYOR VE BU ÖDÜLÜ ALIYOR. İSG DEKİLERİNDE TAKDİRİNİ PATRONLARI ZATEN VERİYOR!!!KARALAMAYI BIRAKINDA BU GÜZELİM YAPITTAN AZICIK SİZDE FAYDALANIN!! KEDİ CİĞER MESELESİNE ÇEVİRMEYİN İŞİ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben sadeçe kıskananlara şunu söylemek istiyorum it ürüüüüürrrrr saw yürür.yürü be koçum kim tutar seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada biraz akıllarını kullanma yeteneğine sahip olan yorumcular olsa, bu siteyi inceler ve bu ödülün haklı olarak tamamen data ve rakamlara göre verildiği gerçeğini görürler. Ama nerde bu araştırmacılık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000