08 Haziran 2009, Pazartesi 14:36:43

ISG'nin yeni yüzü

Sabiha Gökçen Havalimanı internet sitesini yeniledi. ISG, havalimanı işletmesini devralışının 1. yılında yeni yüzüyle karşınızda.
  • ramp araçlarının içinde müzik dinleniyor iddaları çok saçma çünkü araçların teyipleri kesinlikle çalışmıyor.ama apronda çalışan personelin daha seviyeli olması konusuna kesinlikle katılıyorum lütfen biraz daha özveri gösterin
  • neymiş saw da çalışanlar egitimsizmiş madem egitimsiz gördünüz anlaşılan siz baya egitimlisiniz ayrıca anladıgım kadarıyla havaalanı işletmeciligi ndende anlıyorsunuz yerhizmetleri falan hııııı orada çalışanlarda hem sizin bilgilerinizden faydalanır hemide sizin bilginizi ölçer anlarsınız ne kadarbilgililer belkide ders verme yerine almak ihtiyacı duyarsınız ne dersin?
  • Yazıyı yazan arkadaşa katılıyorum. ISG bu konuda çok zayıf. Personelin eğitimine daha fazla özen göstermeli. Bu konuda gerekirse AHL den yardım da alabilirler. Her iki handling şirketi de eminim destek verecektir.
  • toplu taşıması olsunda,, başka ihsan istemez.
  • Surekli olarak ucakla seyahat ettigimden, Anadolu yakasinda SAW Havalimanin acilmasindan buyuk mutluluk duymustum. Fakat son gunlerde havalimaninda calisan personelin uygunsuz davranislarina arka arkaya rastlamam fikrimi maalesef cok degistirdir. Yer hizmetlerine ait bir aracin icinden son ses arabesk bir sarki yukselirken, havalimani guvenligi alana yeni inmis sortlu Ingiliz turistlere bakarak yurumekten kaldirimdan dustu. Ic hatlar b terminali icindeki kafe calisanlari birbirleriyle gulup eglenmekten ne musteri ne de hesapla ilgileniyorlar. SAW gelisen ve gelismesini anadolu yakasinda oturan biri olarak cok desteklidigim bir alan. Ama boyle giderse Harem otogarina donecek. Sorumlularinin acil olarak mudahale etmeleri gerekiyor.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • güzel olmuş.

İstanbul Sabiha Gökçen Ululararası Havalimanı işletmesini devralışının 1. yılında yeni yüzüyle karşınızda. 

İSG, http://www.sgia.aero/ olan websitesini http://www.sabihagokcen.aero olarak değiştirdi.

ISG'nin yeni yüzü

ISG'nin yeni yüzü

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
ramp araçlarının içinde müzik dinleniyor iddaları çok saçma çünkü araçların teyipleri kesinlikle çalışmıyor.ama apronda çalışan personelin daha seviyeli olması konusuna kesinlikle katılıyorum lütfen biraz daha özveri gösterin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
neymiş saw da çalışanlar egitimsizmiş madem egitimsiz gördünüz anlaşılan siz baya egitimlisiniz ayrıca anladıgım kadarıyla havaalanı işletmeciligi ndende anlıyorsunuz yerhizmetleri falan hııııı orada çalışanlarda hem sizin bilgilerinizden faydalanır hemide sizin bilginizi ölçer anlarsınız ne kadarbilgililer belkide ders verme yerine almak ihtiyacı duyarsınız ne dersin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazıyı yazan arkadaşa katılıyorum. ISG bu konuda çok zayıf. Personelin eğitimine daha fazla özen göstermeli. Bu konuda gerekirse AHL den yardım da alabilirler. Her iki handling şirketi de eminim destek verecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
toplu taşıması olsunda,, başka ihsan istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Surekli olarak ucakla seyahat ettigimden, Anadolu yakasinda SAW Havalimanin acilmasindan buyuk mutluluk duymustum. Fakat son gunlerde havalimaninda calisan personelin uygunsuz davranislarina arka arkaya rastlamam fikrimi maalesef cok degistirdir. Yer hizmetlerine ait bir aracin icinden son ses arabesk bir sarki yukselirken, havalimani guvenligi alana yeni inmis sortlu Ingiliz turistlere bakarak yurumekten kaldirimdan dustu. Ic hatlar b terminali icindeki kafe calisanlari birbirleriyle gulup eglenmekten ne musteri ne de hesapla ilgileniyorlar. SAW gelisen ve gelismesini anadolu yakasinda oturan biri olarak cok desteklidigim bir alan. Ama boyle giderse Harem otogarina donecek. Sorumlularinin acil olarak mudahale etmeleri gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
güzel olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000