26 Haziran 2010, Cumartesi 08:57:18

İSG'NİN ORTAĞI İPİ GÖĞÜSLEDİ

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ'nin (İSG) ortaklarından Hintli GMR ve Malezyalı MAHB konsorsiyumu Maldivler'de bulunan Male Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini aldı.
  • hatırlısı olsun.orayıda sabiha gökçene benzetmesinler de.yöenticileri kimse bide aprondan bakmayı öğrensinler.bizim hocamız isg müdürü dedirtmek kolay kolayda benim bu 5 yılda isg den heaştan çektiğimi hangi kaptan bilecek.süpürge yok merdiven gelir şimdi ground power kargodan gelir 1 saat sonra ee nerde kaldı isg..biraz içerden bakmayı öğrenin.
  • valahai yazık günah işcilerine bir isg calışanı olarak ac kaldılar daha ne dim
  • İşletmesini almasınlarda...Bir de yağmurlu havalarda çatılardan ve köprülerden su akıyor...
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN, BAŞARILARI HER DAİM OLSUN!!!

İnşaat, operasyon, geliştirme ve işletme hakkını kapsayan ihaleye en iyi teklifi veren firmalar havalimanının 25 yıl süreyle işletme hakkı elde etti.

Aeroport De Paris-TAV, Zurich Airport- GVK ve GMR - MAHB konsorsiyumları dahil toplam üç konsorsiyumun yarıştığı ihale, Maldivler Cumhuriyeti Hükümeti tarafından yapıldı. İhalede, Dünya Bankası'nın yan kuruluşlarından IFC (International Finance Corporation) danışmanlık yaptı.

Turizm cenneti Maldivler'in, başkentinde bulunan Male Uluslararası Havalimanı; ülkenin dünyaya açılan kapısı durumunda ve yüksek turizm potansiyeli ile bölgede en hızlı büyüyen havalimanlarından biri. Havalimanı; tüm bölgede, Avrupa'dan gelen turist trafiğinin en yoğun olduğu, yüksek gelir modeli ile son derece karlı, butik bir havaalanı olarak hizmet veriyor. Male'nin ilginç özelliklerinden biri de deniz uçaklarına da hizmet verebilen bir limana sahip olması.

GMR, daha önce yine Maldivler'de bulunan, Hanimaadhoo Havalimanı'nın geliştirilmesi ve işletmesi için Maldivler Hükümeti ile bir mutabakat zaptı imzalamıştı. Böylelikle, GMR, Maldivler'deki havalimanı proje sayısını 2'ye yükseltmiş oldu.
 

İSG'NİN ORTAĞI İPİ GÖĞÜSLEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hatırlısı olsun.orayıda sabiha gökçene benzetmesinler de.yöenticileri kimse bide aprondan bakmayı öğrensinler.bizim hocamız isg müdürü dedirtmek kolay kolayda benim bu 5 yılda isg den heaştan çektiğimi hangi kaptan bilecek.süpürge yok merdiven gelir şimdi ground power kargodan gelir 1 saat sonra ee nerde kaldı isg..biraz içerden bakmayı öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
valahai yazık günah işcilerine bir isg calışanı olarak ac kaldılar daha ne dim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşletmesini almasınlarda...Bir de yağmurlu havalarda çatılardan ve köprülerden su akıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAYIRLI UĞURLU OLSUN, BAŞARILARI HER DAİM OLSUN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000