30 Haziran 2009, Salı 12:54:35

ISG'nin güvenliği dünyada bir ilk

Schneider Electric, şehir güvenliği konusundaki çalışmalarından sonra, bu kez de havalimanları güvenliği ile ilgili projeleriyle dikkat çekmeyi hedefliyor.
  • ISG inşallah terminal için yaptığı bu yatırımlarını personeli içinde düşünüyordu.Bir şirketin, hemde hizmet sektöründe olan bir şirketin bence en önemli sermayesi insan kaynağıdır.Çalışanını mutsuz ve mağdur eden, sorunlarına çözüm bulmayan şirket sürekli eleman sirkülasyonuna maruz kalacaktır. Bu da hizmete yansır.ISG nin HEAŞ tan en büyük farkı insan kaynağını ihmal etmesi.
  • böyledir benim yurdumun handlingi.. adamlar HD kameralı güvenlik sistemine para harcar, aşağıda apronda işçiler elle merdiven iterler.. bu kafayla bu kadar.
  • Haksiz mi arkadas? Dunyanin hangi sirketinde lise mezunuda 5-10 yillik tecrubeli universite mezunuda ayni kefeye konuyor? Yer hizmetlerini kurtaracam derken dikkat et te merkezde calisan vasifli elemanlarini kusturme kaybetme. Yoksa altinda luks arabasi olan kafasinin ici bos mankenlerle is yurumez.
  • eski bir heaş çalışanıyım. ISG devraldıktan sonra cidid anlamda bir gelireme söz konusu. hakkı yenen işçiler,çalışanlar,fazla mesailer. herkes başka iş bulup kurtulma derdinde.
  • hiçbirşeyi dikkatli ukuyacak halim yok kardeşim.4 yıldır sabihadayım hem yolcuyum hem mürettebatım.dünyanın en kötü meydanısınız maalesef.bangladesh meydanı size 5 basar.gidinde bi görün.körcahil insanlar bile bu işi sizden ii yapıyo.hiç atıp tutmayın.heaş tan isg olunca çalışanların maaşını da tırpanladınız.yanınıza kar mı kalacak.o paraya takoz alırsınız da terminalinizi yükseltirsiniz.29 ekimde açılışınızı da yaparsınız.aynı tuzla gençlik merkezini seçim gecesi yolları yıkayıp açtığınız gibi
  • inşallah ilk olur çünki uçağın altında gezmeye çekiniyorum.kargo container çekicileri 3000cc motor varmış gibi kalkış yapabiliyor toilet servis araçları ona keza.hız sınırı galiba isg harici şirketler geçerli.şikayet ediyorum dikkate alınmıyo.bu gün brukselden geldim 30.06.2009 18.15 inen uçakla.şirket adı vermiyeyim.dış hattan gelen uçağa bile hala elle itilip kakılan merdivenler.nerde kaldı senin I.S.G en.gece gelen uçağa aydınlatmasız merdivenler.yağmurlu havada üstü açık merdivenler.
  • İSG günü kurtarma zihniyeti ile hareket etmiyor. Senin gibi sadece 2 sene sonrayı düşünürse 3 sene sonra yine senin gibilerin eleştirilerine maruz kalacak.
  • tahmin ediyorum ki çok kaliteli bir teknolojidir ve bir o kadar da pahalıdır, ancak neden hiçbir olayın yaşanmadığı Sabiha Gökçen havalimanı böyle bir teknolojiye yatırım yapsın ki? sinek öldürmek için bazuka satın alıyorsunuz.. ISG'nin çar çur edecek çok parası var herhalde...
  • Senin tuzun kuru heralde.doğal olarak tepki veriyor insanlar haksızlık karşısında.sen niye tepki veriyorsu buna?tuzun kuru mu yoksa ?
  • Açıklamayı İSG yapmamış Schneider firması yapmış. Kimsenin reklam falan yaptığı yok. Her gördüğünüz İSG haberine de atlamayın artık... Buralarda yorum yazacağınıza işinizi yapın...

Sabiha Gökçen uluslararası havalimanının güvenliği, Schneider Electric'in 1400 noktadaki, 2.1 megapiksellik teknolojik kameraları ile sağlanacak.

Schneider Electric'den yapılan açıklamaya göre, dünyanın ilk Full HD 2.1 megapiksel Sarix Serisi IP tabanlı kamera güvenlik sistemini, Sabiha Gökçen Havalimanı'na kuracak olan Schneider Electric, havalimanının bu yıl içinde hizmete girecek yeni terminalinin tüm teknik ve idari bölümlerini kendi kamera sistemleriyle takip edecek.

Büyük çoğunluğu 2.1 megapiksel olan Schneider markalı kameralar, toplam 1400 noktada kullanılacak. Tamamen IP tabanlı olan bu sistemin dünyadaki ilk havalimanı uygulaması Sabiha Gökçen'de gerçekleşecek. Güvenlik sisteminde kullanılacak bu kameralar, klasik kameralara oranla yaklaşık 6 kat daha fazla çözünürlük sağlıyor.

Kayıt platformunda ise dünya lansmanı yeni yapılan "failover" ve RAID6 seviyesinde disk yönetim özelliğine sahip NSM5200 serisi kullanılacak.

Sabiha Gökçen havalimanında kullanılacak kartlı geçiş sistemi de yine, Schneider Electric kamera ve izleme sistemiyle sağlanacak. Başta can güvenliği olmak üzere uçuş güvenliği açısından da büyük önem taşıyan bu sistem sayesinde, Türkiye'nin uluslararası havalimanının güvenliği en üst düzey teknoloji olanaklarına sahip olacak.

ISG'nin güvenliği dünyada bir ilk

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
ISG inşallah terminal için yaptığı bu yatırımlarını personeli içinde düşünüyordu.Bir şirketin, hemde hizmet sektöründe olan bir şirketin bence en önemli sermayesi insan kaynağıdır.Çalışanını mutsuz ve mağdur eden, sorunlarına çözüm bulmayan şirket sürekli eleman sirkülasyonuna maruz kalacaktır. Bu da hizmete yansır.ISG nin HEAŞ tan en büyük farkı insan kaynağını ihmal etmesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
böyledir benim yurdumun handlingi.. adamlar HD kameralı güvenlik sistemine para harcar, aşağıda apronda işçiler elle merdiven iterler.. bu kafayla bu kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haksiz mi arkadas? Dunyanin hangi sirketinde lise mezunuda 5-10 yillik tecrubeli universite mezunuda ayni kefeye konuyor? Yer hizmetlerini kurtaracam derken dikkat et te merkezde calisan vasifli elemanlarini kusturme kaybetme. Yoksa altinda luks arabasi olan kafasinin ici bos mankenlerle is yurumez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eski bir heaş çalışanıyım. ISG devraldıktan sonra cidid anlamda bir gelireme söz konusu. hakkı yenen işçiler,çalışanlar,fazla mesailer. herkes başka iş bulup kurtulma derdinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hiçbirşeyi dikkatli ukuyacak halim yok kardeşim.4 yıldır sabihadayım hem yolcuyum hem mürettebatım.dünyanın en kötü meydanısınız maalesef.bangladesh meydanı size 5 basar.gidinde bi görün.körcahil insanlar bile bu işi sizden ii yapıyo.hiç atıp tutmayın.heaş tan isg olunca çalışanların maaşını da tırpanladınız.yanınıza kar mı kalacak.o paraya takoz alırsınız da terminalinizi yükseltirsiniz.29 ekimde açılışınızı da yaparsınız.aynı tuzla gençlik merkezini seçim gecesi yolları yıkayıp açtığınız gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
inşallah ilk olur çünki uçağın altında gezmeye çekiniyorum.kargo container çekicileri 3000cc motor varmış gibi kalkış yapabiliyor toilet servis araçları ona keza.hız sınırı galiba isg harici şirketler geçerli.şikayet ediyorum dikkate alınmıyo.bu gün brukselden geldim 30.06.2009 18.15 inen uçakla.şirket adı vermiyeyim.dış hattan gelen uçağa bile hala elle itilip kakılan merdivenler.nerde kaldı senin I.S.G en.gece gelen uçağa aydınlatmasız merdivenler.yağmurlu havada üstü açık merdivenler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İSG günü kurtarma zihniyeti ile hareket etmiyor. Senin gibi sadece 2 sene sonrayı düşünürse 3 sene sonra yine senin gibilerin eleştirilerine maruz kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tahmin ediyorum ki çok kaliteli bir teknolojidir ve bir o kadar da pahalıdır, ancak neden hiçbir olayın yaşanmadığı Sabiha Gökçen havalimanı böyle bir teknolojiye yatırım yapsın ki? sinek öldürmek için bazuka satın alıyorsunuz.. ISG'nin çar çur edecek çok parası var herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Senin tuzun kuru heralde.doğal olarak tepki veriyor insanlar haksızlık karşısında.sen niye tepki veriyorsu buna?tuzun kuru mu yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Açıklamayı İSG yapmamış Schneider firması yapmış. Kimsenin reklam falan yaptığı yok. Her gördüğünüz İSG haberine de atlamayın artık... Buralarda yorum yazacağınıza işinizi yapın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000