11 Kasım 2010, Perşembe 17:04:39

ISG'DEN UÇACAKLAR DİKKAT!

En son teknoloji ile üretilen modern binası, ulaşım, konaklama ve dahili hizmet alternatifleriyle havayolu ulaşımını tercih eden yolcular için cazibe merkezi olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yolcularına otomobil kazanma şansı sunuyor.
  • araba kurasiyla isg kalkinmaz.zaten yoneticilerden birine cikar o da ayri mesele:)Eger is istiyorsaniz avrupali havayollariyla anlasin sabihaya indirtin ama gece.kalkislari da gece yapin.avrupali turistik gezmeye geliyor.gece gelsinler trafige takilmadan karsi tarafa otellere sevkedin ayni sekilde gece de gonderin.rusya buyuk potansiyel aeroflot gibi.bir de biz turklere vize iskencesi olmasa sabiha gokcen cosar..
  • Önce adam gibi hizmet sonra reklam. Bir tane memnun yolcunuz var mı acaba ?
  • Otomobil vereceğine hizmet versin başka bir şey istemyoruz ! ! !
  • Ba şimdi hemen olumsuz yorum yapayımmı ? :)) Hani bizler çok meraklıyızya ters yorum yapmaya bak yazıyorum aşağıya,, Sabiha gökçen o arabayı uçaktan inen ve 1 saatte gelen bagajları getirmek için kullansın. bantlarla becerememeişler bu işi :))) Nasıl yorum. ama öyle değil. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar araba ve güle güle kullanır. Hayırlı uğurlu olsun GÖkçen ve yeni talihliye.. Saygılar.
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan 10 Kasım 2010 - 10 Şubat 2011 tarihleri arasında uçan yolculardan bir talihli 2011 model Nissan Qashqai kazanma fırsatı yakalayacak.

Yolcu dostu havalimanı olan ve kırmızı ışıksız ulaşılabilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yolcularına benzersiz bir uçuş keyfi yaşatmak için her türlü konforu ve hizmeti sağlamaya devam ediyor. İSG, benzersiz hizmetlerinin yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı’nı tercih eden yolcular için bir otomobil çekilişi kampanyası daha düzenledi. Kampanya bitiminde, 10 Kasım 2010 - 10 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yolcular arasından bir talihli son model bir Nissan Qashqai kazanacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı tarafından organize edilen otomobil çekilişi kampanyasına katılmak için 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Bir adet Yeni Nissan Qashqai 1.6 tekna M/T 4X2 5DR 16” Beyaz 2011 model otomobil çekilişi kampanyasına, 10 Kasım 2010 - 10 Şubat 2011 tarihleri arasında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yolcular katılabilecek.

T.C. vatandaşı yolcular, İSG Giden Yolcu Katı İç ve Dış Hatlar Kara ve İç Hatlar Hava tarafına kurulacak olan kampanya katılım standlarına gelerek, uçağa biniş kartlarını ibraz ederek stand görevlilerinin vereceği çekiliş kuponunu alabilecekler. Yolcuların, kupon üzerinde ad, soyad, yaş, adres, telefon, uçuş numarası ve uçuş tarihi bilgilerini eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor. İSG yolcusu, iki parçadan oluşan bu kuponun bir bölümünü daha önceden noter tarafından kapatılan kutuya atacak; diğer kısmını ise muhafaza etmek üzere teslim alacak.

Ayrıca; yolcuların kampanya katılımını sağlamak amacıyla, Giden Yolcu Katı İç ve Dış Hatlar Kara ve Hava tarafında gezici elemanlar tarafından standa uğrayamayan T.C. vatandaşlarına, uçağa biniş kartlarını ibraz etmeleri halinde üstü kapalı kampanya katılım kartı verilecek. Yolcular, kampanya katılım kartının üzerinde bulunan şifreyi ad, soyad, yaş, adres, telefon, uçuş numarası ve uçuş tarihi bilgileri ile birlikte www.sabihagokcen.aero/cekilis adresindeki forma giriş yapmak suretiyle çekilişe katılabilecekler.

Her biniş kartı ile bir başvurunun yapılabileceği kampanyanın talihlisi 08.03.2011 tarihinde noter huzurunda yapılacak bir çekilişle belirlenecek. Çekiliş sonucu 25 Mart 2011 tarihli Radikal Gazetesi’nde yayınlanacak.


ISG'DEN UÇACAKLAR DİKKAT!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
araba kurasiyla isg kalkinmaz.zaten yoneticilerden birine cikar o da ayri mesele:)Eger is istiyorsaniz avrupali havayollariyla anlasin sabihaya indirtin ama gece.kalkislari da gece yapin.avrupali turistik gezmeye geliyor.gece gelsinler trafige takilmadan karsi tarafa otellere sevkedin ayni sekilde gece de gonderin.rusya buyuk potansiyel aeroflot gibi.bir de biz turklere vize iskencesi olmasa sabiha gokcen cosar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Önce adam gibi hizmet sonra reklam. Bir tane memnun yolcunuz var mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Otomobil vereceğine hizmet versin başka bir şey istemyoruz ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ba şimdi hemen olumsuz yorum yapayımmı ? :)) Hani bizler çok meraklıyızya ters yorum yapmaya bak yazıyorum aşağıya,, Sabiha gökçen o arabayı uçaktan inen ve 1 saatte gelen bagajları getirmek için kullansın. bantlarla becerememeişler bu işi :))) Nasıl yorum. ama öyle değil. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar araba ve güle güle kullanır. Hayırlı uğurlu olsun GÖkçen ve yeni talihliye.. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000