19 Ocak 2012, Perşembe 11:35:54

İSG'DE İKİNCİ ÖDEME YAPILIYOR: 76 MİLYON EURO...

Türk Havacılığı'nın en önemli yap-işlet-devret projelerinden biri olan Sabiha Gökçen için ikinci ödeme yapılıyor...
  • bende sinerjimizle yılımızı verip tarladan veya kulesinde ızgara yapılıp ya bu gün sabihadaydık deyip yüzümüze gülen abilerimizden sonra böyle bir eser için biz müsterihiz.biz yeşilköydeyken sabiha gökçen havalimanı böyle bişeydi.96 da geldim çok emek harcadım eser çok güzel .karşılığı bende kalsın bu ülkede bişey istemiyorum.şımaranlar şımartanlar hepsi bunu benim emeğimle vergimle yapıyolar.Allaha havale benden.
  • mesajlar nerede arkadaşlar neden yayıınlanmıyor taraf olmayın sosyal paylaşım stelerinde bu yönde iddialar var gerçekcı galiba.!
  • Ikinci pist ne zaman acilacak?
Türkiye havacılık tarihinin en önemli 'yap-işlet-devret' projelerinden biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), terminal binası ve eklerini kapsayan işletme hakkı için, 76 milyon 514 bin 851 Euro’luk ikinci kira ödemesini gerçekleştiriyor.
 
Kira ödemesi 24 Ocak Salı günü Milli Savunma Bakanlığı Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar ve İSG Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Özdemir'in katılımı ile gerçekleştirilecek.
İSG'DE İKİNCİ ÖDEME YAPILIYOR: 76 MİLYON EURO...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bende sinerjimizle yılımızı verip tarladan veya kulesinde ızgara yapılıp ya bu gün sabihadaydık deyip yüzümüze gülen abilerimizden sonra böyle bir eser için biz müsterihiz.biz yeşilköydeyken sabiha gökçen havalimanı böyle bişeydi.96 da geldim çok emek harcadım eser çok güzel .karşılığı bende kalsın bu ülkede bişey istemiyorum.şımaranlar şımartanlar hepsi bunu benim emeğimle vergimle yapıyolar.Allaha havale benden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mesajlar nerede arkadaşlar neden yayıınlanmıyor taraf olmayın sosyal paylaşım stelerinde bu yönde iddialar var gerçekcı galiba.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ikinci pist ne zaman acilacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000