09 Şubat 2014, Pazar 15:31:35

İSG ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMADI

2009, 2010 ve 2012 yıllarında Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı seçilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın zirvedeki yeri 2013 yılında da değişmedi.
  • Bir haberde aprondaki çöpler burada ödül almış? Nasıl bir öeydan burası böyle
  • YATIRIM PLANLARINI BİLEMİYORUZ AMA YETERLİ YATIRIM YAPILMAZ İSE BU YAZ CİDDİ SORUNLAR İLE KARŞI KARŞIYA KALACAKLAR. OTORİTELERİN BU KONUDA DA ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE YAPTIRIM KRİTERLERİ OLMALI Kİ KULLANICILAR (YOLCULAR, HAVAYOLLARI VE YER İŞLETMECİLER ) MAĞDUR OLMASINLAR.
  • Terminal artık bu trafiği taşımıyor ,kontuarlar tıkandı ,şut altında hareket edecek yer kalmadı ,ödüller - rekorlar iyi hoş ama artık birşeyler yapmalısın ISG ,tesislerin yolcu ve çalışanlar için eziyet verici bir hal aldı maalesef ...

Airports Council International (ACI) Europe tarafından yapılan açıklamaya göre; İstanbul Sabiha Gökçen, yolcu sayısı artışında geçen yıl yakaladığı yüzde 27 oranındaki büyüme ile 10-25 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanları arasında bir kez daha ilk sırada yer aldı.

Sabiha Gökçen'i Rusya'nın St. Petersburg ve Almanya'nın Berlin Havalimanları izledi. Sabiha Gökçen Havalimanı böylece, yeni terminal binasını hizmete soktuğu 2009 yılından bu yana 4. kez bu başarının sahibi oldu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı geçtiğimiz yıl 18.8 milyon yolcuya hizmet vermişti. Bu arada yine ACI Europe'un verilerine göre; Sabiha Gökçen Havalimanı, Aralık ayında da yolcu sayısını yüzde 44.6 oranında artırarak kendi kategorisinde ilk sırada yer aldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG'nin CEO'su Gökhan Buğday, konuyla ilgili yaptığı açıklamada son 5 yılda dördüncü kez bu başarıyı elde ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bu başarıya ulaşmamızda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve özellikle de bizi tercih eden tüm yolcularımıza teşekkür ediyoruz '' dedi.

Yeni terminal binasının açıldığı 31 Ekim 2009 tarihinden bu yana tek hedeflerinin yolcu dostu bir terminal olmak ve bu doğrultuda hizmet sunmak olduğunun altını çizen Gökhan Buğday, “Zamanında kalkış, operasyonel rahatlık ve kolay ulaşım gibi avantajlarımız bizi her geçen gün daha da ön plana çıkarıyor. Amacımız bu hizmet kalitesini artan yolcu sayımızla birlikte uzun yıllar sürdürmek '' dedi. 

İSG ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMADI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir haberde aprondaki çöpler burada ödül almış? Nasıl bir öeydan burası böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 10 yıl önce
YATIRIM PLANLARINI BİLEMİYORUZ AMA YETERLİ YATIRIM YAPILMAZ İSE BU YAZ CİDDİ SORUNLAR İLE KARŞI KARŞIYA KALACAKLAR. OTORİTELERİN BU KONUDA DA ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE YAPTIRIM KRİTERLERİ OLMALI Kİ KULLANICILAR (YOLCULAR, HAVAYOLLARI VE YER İŞLETMECİLER ) MAĞDUR OLMASINLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Terminal artık bu trafiği taşımıyor ,kontuarlar tıkandı ,şut altında hareket edecek yer kalmadı ,ödüller - rekorlar iyi hoş ama artık birşeyler yapmalısın ISG ,tesislerin yolcu ve çalışanlar için eziyet verici bir hal aldı maalesef ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000