03 Haziran 2010, Perşembe 15:51:46

İSG, Routes Afrika'daydı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Dünya Havacılık Sektörünün En İtibarlı Forumlarından Biri Olan Routes Afrika Swaziland 2010’a, İstanbul’un Tarihi Ve Kültürel Mirasının İşlendiği Standıyla Katıldı.
  • yalama senin sonunda o resimdekiler gibi hiç işe yaramayanlar orada
  • Biri de dua etmiş. Bu işler dualarla olmuyor maalesef. Profesyonel yönetimlerle oluyor. Bakınız TAV
  • Routes, dünya havacılığında kendine yer bulmuş bir organizasyon, havalimanı pazarlama aktivitelerinin çok güçlü şekilde yabancı havayollarına yapılabildiği/sunulduğu bir zemindir. Bu ve bu tür organizasyonlara katılarak Türkiye'nin tanıtımına emeği geçen ISG, TAV ve ICF'e sonsuz teşekkürler.
  • orda açmak yerine seni oraya gönderelim. primitiv zekanla belki ordakilerle iyi uyum sağlarsın. hahaha.
  • Daha çok güzel günler yakında;iyi ve sağlam bir ortaklık üzerine ,genç ve dinamik yöneticilerle SABİHA GÖKÇEN emekleme döneminden,yürümeye değil dikkat ederseniz koşmaya başlıyor.cenab-ı ALLAH yar ve yardımcıları olsun.Tekrar tebrikler. İ.KAYAALP/ADRİYATİK
  • Istanbulu kapatıp orada açsa daha hayırlı bir iş yapmış olur.
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; dünya havacılık sektörünün en itibarlı forumlarından biri olan Routes’un, 30 Mayıs-1 Haziran 2010 tarihleri arasında Afrika’nın Swaziland kentinde gerçekleştirilen organizasyonuna, İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasının işlendiği standıyla katıldı. Geçtiğimiz ay, Fransa’nın Toulouse şehrinde gerçekleşen Routes Europe‘dan sonra bölgesel olarak Routes forumlarının ikinci ayağını oluşturan Routes Afrika Swaziland 2010; havayolları ile havalimanı otoritelerini biraraya getiren ve havacılıkta bölgesel pazarların tanınmasını sağlayan en önemli organizasyonlardan biri olarak kabul ediliyor.

Routes Afrika Swaziland’da görüşlerini aktaran İSG Ticari Havacılık Uzmanı Alper Mesut Tanören “Havayolları ile havacılık sektörünün ileri gelenlerini buluşturan, sektör aktörlerinin önemli kararlar vererek, yeni rotalarını belirlediği Routes Afrika Swaziland’da; pazarlama stratejilerimizin yüksek kabul görmesi bizi mutlu etti. Buradan hem İstanbul’un tanıtımını yaparak hem de İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı adına önemli bağlantılar kurarak ayrılıyoruz’’ Şeklinde ifade etti.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Mayıs ayında Fransa’nın Toulouse kentinde gerçekleşen Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu’nda (Routes), Güney Avrupa kategorisinde “Yüksek Övgüye Değer Ödülü”ne ödüle layık görülmüştü.



İSG, Routes Afrika'daydı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
yalama senin sonunda o resimdekiler gibi hiç işe yaramayanlar orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biri de dua etmiş. Bu işler dualarla olmuyor maalesef. Profesyonel yönetimlerle oluyor. Bakınız TAV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Routes, dünya havacılığında kendine yer bulmuş bir organizasyon, havalimanı pazarlama aktivitelerinin çok güçlü şekilde yabancı havayollarına yapılabildiği/sunulduğu bir zemindir. Bu ve bu tür organizasyonlara katılarak Türkiye'nin tanıtımına emeği geçen ISG, TAV ve ICF'e sonsuz teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
orda açmak yerine seni oraya gönderelim. primitiv zekanla belki ordakilerle iyi uyum sağlarsın. hahaha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha çok güzel günler yakında;iyi ve sağlam bir ortaklık üzerine ,genç ve dinamik yöneticilerle SABİHA GÖKÇEN emekleme döneminden,yürümeye değil dikkat ederseniz koşmaya başlıyor.cenab-ı ALLAH yar ve yardımcıları olsun.Tekrar tebrikler. İ.KAYAALP/ADRİYATİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Istanbulu kapatıp orada açsa daha hayırlı bir iş yapmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000