09 Nisan 2009, Perşembe 13:52:42

İSG ortakları yeni bir şirket kurdu

Limak Holding (Limak), GMR Infrastructure Ltd. (GMR) ve Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB), yolcu ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla bir servis şirketi kurdu.
  • BENİM BİLDİĞİM BU YAPILAN TERMİNAL HER NEKADAR YENİ DIŞ HATLAR ADI ALTINDA YAPILSADA BURASI ESKİ SİSTEMDEKİ GİBİ HEM İÇ HATLAR HEMDE DIŞ HATLAR OLARAK İŞLEV GÖSTERECEK. ESKİNİN AKİBETİ HALEN BELLİ DEĞİL DİYE BİLİYORUM. İŞ HER NEKADAR BÖYLE OLSADA BURASI İÇ HATLARIDA KALDIRIR DIŞ HATLARIDA, SORUN YOK YANİ . İÇİNİZ RAHAT ETSİN !!!!
  • Ryanair'le de anlasacakmisiniz. Irlanda ve Britanya seferleri canlilik getirir.
  • Saw'a yeni insaa edilen dis hatlar terminali gercekten cok guzel gornuyor ama bu bina bittikten sonra simdi kullanilan terminal sadece ic hatlar icin kullanilacak sanirim. Gelecekteki projeler arasinda koruklu ichatlar terminal binasi yapmak varmi ? ve bu havalimani daha ne kadar buyutulecek ???

“LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş.” isimli servis şirketi; yiyecek içecek alanları, CIP hizmetleri, eğlence merkezleri, otel ve otopark alanlarının işletilmesi gibi ticari faaliyetlerde bulunabilecek. LGM, mevcut terminalin yanı sıra 29 Ekim 2009 tarihinde hizmete girmesi planlanan 25 milyon yolcu kapasiteli yeni Dış Hatlar Terminali’nde de yolculara hizmet verecek.

LGM yöneticileri, yeni dış hatlar terminalinde servis hizmeti verecek olan firmaların yerleştirilmesinde,  yolculardan gelen taleplere öncelik vereceklerini, mevcut ve olası ihtiyaçlar doğrultusunda planlama yapacaklarının altını çizdi. Limak, GMR ve MAHB tarafından kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda mevcut terminallerin işletme hakkının yanı sıra otopark işletmesi, yer hizmetleri, kargo, uçak yakıt ikmal operasyonlarını ve havalimanı oteli ile CIP tesislerinin 20 yıl süre ile işletme hakkını 1 Mayıs 2008’de devralmıştı.

İSG ortakları yeni bir şirket kurdu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
BENİM BİLDİĞİM BU YAPILAN TERMİNAL HER NEKADAR YENİ DIŞ HATLAR ADI ALTINDA YAPILSADA BURASI ESKİ SİSTEMDEKİ GİBİ HEM İÇ HATLAR HEMDE DIŞ HATLAR OLARAK İŞLEV GÖSTERECEK. ESKİNİN AKİBETİ HALEN BELLİ DEĞİL DİYE BİLİYORUM. İŞ HER NEKADAR BÖYLE OLSADA BURASI İÇ HATLARIDA KALDIRIR DIŞ HATLARIDA, SORUN YOK YANİ . İÇİNİZ RAHAT ETSİN !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ryanair'le de anlasacakmisiniz. Irlanda ve Britanya seferleri canlilik getirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Saw'a yeni insaa edilen dis hatlar terminali gercekten cok guzel gornuyor ama bu bina bittikten sonra simdi kullanilan terminal sadece ic hatlar icin kullanilacak sanirim. Gelecekteki projeler arasinda koruklu ichatlar terminal binasi yapmak varmi ? ve bu havalimani daha ne kadar buyutulecek ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000