16 Ekim 2012, Salı 12:12:20

İSG METROYA BAĞLANDI

Her geçen gün artan yolcu sayısına paralel olarak, hızlı ve rahat ulaşım olanaklarıyla dikkat çeken Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan; 17 Ağustos 2012 tarihinde hizmete açılan Kadıköy-Kartal metro hattına İETT KM22 numaralı belediye otobüsüyle ulaşım başladı...
  • isg nin gelişmesi için,hafif raylı sistemle ya da kartal metro uzantısı ile bağlanması şart.otobüs ile olacak iş değil.ömerak ederim kartala kadar metroyu getirenler havalimanının niye düşünmezler.
  • havataş cılar göbek atıyordur bu uygulamaya , o kadar savaş ver !!
  • durmak yok hizmete devam..

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kadıköy-Kartal metrosunun Kartal istasyonuna, İETT KM22 nolu belediye otobüsüyle ulaşım sağlanmaya başlandı. İş günleri sabah saat 06.00′da seferlerine başlayan otobüsler, yarım saatte 1 sefer yaparak akşam saat 20.00′de seferlerini sonlandıracak. KM22 nolu İETT otobüslerinin gidiş yönü durakları; Sabiha Gökçen Havalimanı, Sabiha Gökçen Nizamiye, Kaynarca, Pendik E-5 Köprüsü, Kartal Metro İstasyonu (E-5 Köprüsü), Soğanlık İski, Cevizli Köprüsü ve Cevizli Peronlar olarak belirlendi.

Bilindiği gibi, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Ağustos 2012 tarihinde hizmete açılan ve Kadıköy Kartal arası ulaşım süresini 32 dakikaya indiren Kadıköy-Kartal metro hattının, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzatılmasına yönelik proje çalışmaları da devam ediyor. Kaynarca üzerinden yapılacak metro bağlantısı tamamlandığında ve havalimanı metro istasyonu hizmete girdiğinde; Sabiha Gökçen Havalimanı, metronun yanı sıra Marmaray ile de birleşmiş olacak.

İSG METROYA BAĞLANDI

Yorumlar

hamburg/tolga ~ 12 yıl önce
isg nin gelişmesi için,hafif raylı sistemle ya da kartal metro uzantısı ile bağlanması şart.otobüs ile olacak iş değil.ömerak ederim kartala kadar metroyu getirenler havalimanının niye düşünmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaynarca ~ 12 yıl önce
hat kaynarcaya geldi , kartalın oradan çok yokuş olacağı için kaynarcadan hattı İSG ye döndürecekler. ( benim yorumum )
HAVATAŞ ?? ~ 12 yıl önce
havataş cılar göbek atıyordur bu uygulamaya , o kadar savaş ver !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 12 yıl önce
durmak yok hizmete devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000