18 Mayıs 2012, Cuma 10:18:23

İSG İKİNCİ PİSTİ İÇİN 'ACİL KAMULAŞTIRMA'

Milli Savunma Bakanlığının teklifi üzerine Bakanlar Kurulu, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 2. pist inşası amacıyla Tuzla ve Orhanlı'da kamulaştırma yapılması kararı aldı.
  • bölgede imar sorunu çözülmediği için oturanların tapu tahsis belgeleri yok ise kamulaştırma bedeli kimin cebine girecek?umarım bölgenin gerçek mirasçıları bulunur.azınlık vakıflarına tuğlasına kadar iade yapılırken sırf Türk vatandaşı diye insanların es geçilmesi aciz bir devlet politikası haline geldiği madem ilan edilsin , gerçek hak sahipleri başta AİHM olmak üzere gereken her yolu nasıl olsa denerler.
  • ikinci pistin yanına ikinci terminali de yapın bakın o zaman pgs nin nasıl büyüdüğüne..
  • 3.Havaalanı inşşa edebilöek için olamazmı bu geçikmeler?
  • İstanbul'un kısa-orta vade kurtuluşu olan Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist konusu, 4 senedir sürekli olarak gündeme getirilmesine rağmen, bilinen sebepler nedeniyle hep yastık altı edildi. Yine bilinen sebeplerden dolayı (dün açıklanan hisse devri haberi referans alınabilir) artık bu konu acil diye gündeme getiriliyor. Yazık değilmi bu sürede kaybedilen milli servete, yazık değil mi THY'ye, yazık değilmi daha 2-3 sene eziyet çekecek vatandaşa.

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı teklif üzerine, Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından yürütülmekte olan İleri Teknoloji Endüstri Parkı ve Havaalanı Projesi kapsamında Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı 2. pist inşası amacıyla Tuzla ve Orhanlı'da 155 noktada TOKİ tarafından acele kamulaştırma yapılmasına karar verildi.

Bakanlar Kurulu kararı, kamulaştırma yapılacak olan alanların sınır haritası da belirlenerek, karar ekinde yayımlandı.

İSG İKİNCİ PİSTİ İÇİN 'ACİL KAMULAŞTIRMA'

Yorumlar

AĞAOĞLU ~ 12 yıl önce
bölgede imar sorunu çözülmediği için oturanların tapu tahsis belgeleri yok ise kamulaştırma bedeli kimin cebine girecek?umarım bölgenin gerçek mirasçıları bulunur.azınlık vakıflarına tuğlasına kadar iade yapılırken sırf Türk vatandaşı diye insanların es geçilmesi aciz bir devlet politikası haline geldiği madem ilan edilsin , gerçek hak sahipleri başta AİHM olmak üzere gereken her yolu nasıl olsa denerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
ikinci pistin yanına ikinci terminali de yapın bakın o zaman pgs nin nasıl büyüdüğüne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
3.Havaalanı inşşa edebilöek için olamazmı bu geçikmeler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VAH-VAH-VAH ~ 12 yıl önce
İstanbul'un kısa-orta vade kurtuluşu olan Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist konusu, 4 senedir sürekli olarak gündeme getirilmesine rağmen, bilinen sebepler nedeniyle hep yastık altı edildi. Yine bilinen sebeplerden dolayı (dün açıklanan hisse devri haberi referans alınabilir) artık bu konu acil diye gündeme getiriliyor. Yazık değilmi bu sürede kaybedilen milli servete, yazık değil mi THY'ye, yazık değilmi daha 2-3 sene eziyet çekecek vatandaşa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000