10 Kasım 2014, Pazartesi 15:59:52

İSG İÇİN SERMAYE ARTIRACAK

Malaysia Airport Holdings'in, İSG'nin yüzde 40'ının alımı için sermaye artıracağı öğrenildi.
  • Bunun anlamı sabiha gökçenin sonunun geldiğidir. Zaten berbat yönetiliyordu. Şimdi sermaye arttırımı hikayesi ile taş taş üstüne koymayacaklar.
  • Desenize sabihaya ne yatırım nede başka birşey yapılacak.Sermaye arttırımı yapıpda hisseleri alacaklarsa ve ilk çeyrekte olacaksa 6 ay zaman var daha.Bu adamlar ne ilave terminal yapar nede pist bence.Sabihanın durumuna gelince bugün ordaydım gene karanlık gene havasız aynı şekilde de devam eder.Umarım çalışanlar haklarını alabilirler.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Limak'a ait yüzde 40 hisseyi 285 milyon euroya almak için ön alım hakkı kullanan Malaysia Airport Holdings, alımı finanse etmek için bedelli sermaye artırımına gidecek.             

Malezyalı şirketin bugün yaptığı açıklamaya göre 274.8 milyon yeni hisse ihraç edilecek.
             
Gelecek yılın ilk çeyreğinde tamamlanması beklenen sermaye artırımında danışmanlığı CIMB ve Maybank Investment Bank yürütüyor.

İSG İÇİN SERMAYE ARTIRACAK

Yorumlar

Anlamı ~ 9 yıl önce
Bunun anlamı sabiha gökçenin sonunun geldiğidir. Zaten berbat yönetiliyordu. Şimdi sermaye arttırımı hikayesi ile taş taş üstüne koymayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 9 yıl önce
Desenize sabihaya ne yatırım nede başka birşey yapılacak.Sermaye arttırımı yapıpda hisseleri alacaklarsa ve ilk çeyrekte olacaksa 6 ay zaman var daha.Bu adamlar ne ilave terminal yapar nede pist bence.Sabihanın durumuna gelince bugün ordaydım gene karanlık gene havasız aynı şekilde de devam eder.Umarım çalışanlar haklarını alabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
iyi gunler. ısınız gucunuz iftira. havalaanın neresı karanlık yada neresi havasız. şikayetiniz varsa ilgili yerlere bildirim yaparsınız tabiki gerçekse !!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000