09 Mart 2012, Cuma 17:49:15

İSG EVSAHİPLİĞİ YAPIYOR

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Safranbolu Kaymakamlığının katkılarıyla hazırlanan, fotoğraf sanatçısı Cemil Belder’in objektifinden yansıyan fotoğraflardan oluşan ‘Gülümse Safranbolu, Çekiyorum’ fotoğraf sergisi’ne evsahipliği yapıyor.
  • gönül gözünden kadraja akan duygular...
  • fotograflar çok başarılı tebrik ediyorum insan gezmek ve görmek istiyor safranboluyu .teşeküürler cemil bey
  • fotoğraflar cok güzel ve Safranbolu görülmesi gereken bir yer . Ellerine saglık Cemil Belder .
  • sergiyi gezdim müthiş fotoğraflar ve safranbolu çok güzel.ilk fırsatta safranboluya gideceğim.düzenleyenlere teşekkürler
Dünya Miras Kenti ‘Safranbolu’nun 41 adet fotoğrafından oluşan sergi; Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali sergi alanında, Mart ayı boyunca ziyaretçilerle buluşacak. Serginin açılış kokteyli, İstanbul Vali Yardımcısı Bekir Ergök, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İSG CEO’su Gökhan Buğday, havalimanı protokolü ve İSG yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye’nin dışarıya açılan kapısı ve modern yüzü Sabiha Gökçen Havalimanı, havayolunu tercih edenler için farklı bir keyif ve konfor merkezi olmaya devam ediyor. Kültür-sanat etkinlikleri ile yolcuların havalimanı içerisinde kaliteli vakit geçirmelerini hedefleyen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda; Safranbolu Kaymakamlığının katkılarıyla hazırlanan, fotoğraf sanatçısı Cemil Belder’in objektifinden yansıyan fotoğraflardan oluşan ‘Gülümse Safranbolu, Çekiyorum’ fotoğraf sergisi ziyarete açıldı.

Dünya Miras Kenti ‘Safranbolu’nun 41 adet fotoğrafından oluşan sergi; Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Gidiş Terminali sergi alanında, Mart ayı boyunca ziyaretçilerle buluşacak. Serginin açılış kokteyli; İstanbul Vali Yardımcısı Bekir Ergök, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İSG CEO’su Gökhan Buğday, havalimanı protokolü ve İSG yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Serginin açılışında görüşlerini aktaran Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, “Tarihin, mimarinin, estetiğin; yaşama biçiminin düşlerde değil; gerçek yaşam ilişkileri içindeki nadide kenti, Safranbolu; fotoğraf sanatı ve sanatçılarına esin kaynağı olabilecek bir açık hava müzesidir. Bu bağlamda, Safranbolulu fotoğraf sanatçısı Cemil Belder’in çeşitli mevsim ve değişik mekanlardan süzüle gelen kareleriyle buradayız. Müze kentimizin kalp atışını duymanız, mutluluğuna tanık olmanız için sizleri bekliyoruz. Bu vesileyle, Sabiha Gökçen Havalimanı’na sanata ve sanatçıya sağladıkları katkı için teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılanan UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası olarak ilan edilen Safranbolu kentini anlatan ‘Gülümse Safranbolu, Çekiyorum’ fotoğraf sergisi, Mart ayı boyunca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar giden yolcu bölümündeki sergi alanında ziyaret edilebilir.



İSG EVSAHİPLİĞİ YAPIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
gönül gözünden kadraja akan duygular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
fotograflar çok başarılı tebrik ediyorum insan gezmek ve görmek istiyor safranboluyu .teşeküürler cemil bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
fotoğraflar cok güzel ve Safranbolu görülmesi gereken bir yer . Ellerine saglık Cemil Belder .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sergiyi gezdim müthiş fotoğraflar ve safranbolu çok güzel.ilk fırsatta safranboluya gideceğim.düzenleyenlere teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000