26 Ağustos 2010, Perşembe 12:59:35

İSG ARTIK DAHA "WIZZ"LI

Yolcu sayısında yakaladığı hızlı artışla havayollarının ilgi odağı haline gelen, 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, uçuş ağına Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi Wizz Air’ı ekledi.
  • SAW ile AHL yi kıyaslamak kadar yanlış bir şey olamaz. AHL uluslararası ve dünyanın en büyük şirketlerinin uçtuğu dev bir havalimanı. SAW ise reklamda da görüldüğü üzere avrupanın en ucuz havayollarına hizmet vermeye çalışan charter limanı. Kulvarlar çok farklı
  • Arkadaşım ben her gün TAV ın işlettiği AHL ye ve Limak' ın işlettiği SGH ye girip çıkıyorum. Ondan dolayıda en ufak bir farkı görme şansım var. Emin ol Limak havaalanı işletme konusunda çok yeteneksiz ! Defalardır söylüyorum. Limak lı yöneticiler gelsinler AHL ye başdan sona baksınlar havaalanı nasıl işletilir görsünler ? Kocaman bına yapıp uçakları piste indirip kaldırmayla bu iş olmuyor ! Ayrıca Çorlu veya Silivri' ye havalimanı yapıldıgı zaman bakalım Sabiha Gökçene kim gidecek kim uçacak ?
  • Hangi A noktasından B noktasına low cost ile tarifeli taşıyıcı arasındaki fark 150 Dolar ? Gerçekçi olmakta fayda var diye düşünüyorum. Low cost ücretlerine bir daha bakın isterseniz. Ama sokaklardaki billboardlara asılanlara değil, telefonla deneyin.
  • ISG'nin büyümesini Istanbul'da yaşayan birisi olarak memnuniyetle takip ediyorum. Sonuçta havayolu ve havalimanı seçeneklerimizin artması çok güzel birşey. Low-Cost denilen trend ise havacılığın bir gerçeği ve biz tüketiciler için harika bir gelişme. Bazı insanların Low Cost havayollarına karşı küçümser tavırlarını anlamak mümkün değil. Neticede ben A noktasından B noktasına en güvenli ve ucuz bir şekilde uçmak istiyorum. Uçakta bir de yemek servisi var diye ekstradan 150 dolar vermek istemiyorum.
  • SAW ın ömrü 3. havalimanı açılana kadardır. Vızzlar mızzlar geçicidir. Kimse kendini yormasın. Silivri ve AHL varken kimse izmite havalimanına yolu olarak gitmez. Zaten bu yüzden de profil ucuzculardır. Pegasus ucuz olmasına rağmen sırf SAW dan kalkıyor diye bilet almayan binlerce insan var.
  • Daha kötüsü o şirket birgün gelip sizi geçerse de söylediklerinizin hepsini yutmak zorunda kalırsınız. Onun için yorumları yaparken fanatizm ruhuyla değil akıl ve mantiğın ön planda olduğu ve Türkiyede yükselen her değeri aynı kefede görebilip bunları ülkemiz adına birer kazanıp olarak gören bir bakış açısıyla değerlendirmeliyiz...
  • Örnek vermek gerekirse Limak Kosova Havalimanı ihalesini, daha hiçkimse duyup alacakmı alamayacakmı diye dedikodusunu bile yapamadan yağdan kıl çeker gibi aldığını yine bu siteden öğrendik, bunun aksine yine bu sitede hergün TAV hakkında bir yerde ihaleden yeterlilik aldığı konusunda haberler çıkıyor ama hangisi tamamlanmış bilen varsa lütfen bizide aydınlatsın. Bunun aksine aldıkları yada almak üzere oldukları birçok ihaleden karlı olmadığı üzerine vazgeçtiklerini de yine bu siteden duyduk.onuç olarak yeni kurulan bir şirketi eleştirmeden önce durup biraz gelişmeleri takip etmek ve izlemek lazım aksi takdirde fanatikçe eleştirdiğiniz o Kurumun birbiri ardına başarıları yayımlandıkça başınızı öne eğmek zorunda kalırsınız
  • Bir Atatürk Havalimanı çalışanı olarak Sabiha Gökçen Havalimanını ve yönetimini bu kadar pervasız ve hipnotize edilmiş fanatik taraftar gibi ve sanki birilerinin özellikle bunları yazdırdığını ortaya koyar biçimde eleştirenleri anlamıyorum. Öncelikle bazı verileri masanın üzerine koyup karşılaştırmak gerekiyor. TAV'ı çok başarılı bulanlar birazda daha sahada mücadele edecek rakip yokken hep şampiyon olan takım taraftarı gibi eski kazanımlarla avunup duruyorlar... Örnek vermek gerekirse Lİmak Kosova Havalimanı ihalesini, daha hiçkimse duyup alacakmı alamayacakmı diye dedikodusunu bile yapamadan yağdan kıl çeker gibi aldığını yine bu siteden öğrendik, bunun aksine yine bu sitede hergün TAV hakkında bir yerde ihaleden yeterlilik aldığı konusu
  • Asil SAW seneye aldigi ihalenin parasini geri odemeye baslayinca havayollarina nasil fiyat cekmeye baslayacak onu merak ediyorum ben. 3 senedir tek kurus odenmedi devlete, neredeyse bedavaya hizmet onerdiler havayollarina. Seneye odemeler baslayinca bakalim havayollarina nasil fiyat cekecekler, yoksa Nihat Abi cebinden mi karsilayacak odemeleri? Belli de olmaz, devlet bir guzellik yapiverir bakarsiniz!!
  • Vız gelir tıırııs gider...
Macaristan merkezli, Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi olan Wizz Air; Türk pazarına 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan gireceğini duyurdu. Wizz Air ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında 17 Aralık 2010 tarihinde başlayacak Macaristan-Budapeşte seferleri haftanın 4 günü gerçekleştirilecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısında Wizz Air’ın Aralık ayında başlayacağı uçuşlar ile ilgili açıklamalarda bulunan İSG Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın artan yolcu sayısıyla 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip olduğunu dile getirerek, buradaki potansiyeli gören havayollarının ilgisini farklı pazarlama stratejileri ile çektiklerini ifade etti.

Basın toplantısında söz alan ve soruları yanıtlayan, Wizz Air Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı György Abran, Türkiye pazarına; Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan giriş yapmalarında en önemli etkenin operasyonda sağlanan hız olduğunu vurguladı. ‘‘Wizz Air son 12 ayda 8.9 milyon yolcu taşıdı. Doluluk oranının, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan başlayacağımız uçuşlar ile daha da yükseleceğine inanıyoruz. 34 adet, tamamı Airbus A320 uçaklarından oluşan bir filoya sahibiz. Avrupa’da en genç yaş ortalamasına sahip uçaklarla operasyon yapıyoruz. Polonya, Macaristan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti’ne kadar uzanan geniş bir ağa hizmet veriyoruz. Wizz Air olarak, 2017 yılında 132 uçaklık bir filo hedefliyoruz’’ dedi. Abran, Wizz Air’ın bundan sonra uçacağı noktalardan bir diğerinin de Haziran 2011’de başlayacak, Antalya-Budapeşte hattı olacağını dile getirerek sözlerini noktaladı.

Basın toplantısında ayrıca yolcular; havayolunun biletlerine, kurumsal web sitesi wizzair.com adresinden tek yön herşey dahil olmak üzere 32,49 EURO’dan başlayan fiyatlar ile ulaşabilecekler.

İSG ARTIK DAHA "WIZZ"LI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 14 yıl önce
SAW ile AHL yi kıyaslamak kadar yanlış bir şey olamaz. AHL uluslararası ve dünyanın en büyük şirketlerinin uçtuğu dev bir havalimanı. SAW ise reklamda da görüldüğü üzere avrupanın en ucuz havayollarına hizmet vermeye çalışan charter limanı. Kulvarlar çok farklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım ben her gün TAV ın işlettiği AHL ye ve Limak' ın işlettiği SGH ye girip çıkıyorum. Ondan dolayıda en ufak bir farkı görme şansım var. Emin ol Limak havaalanı işletme konusunda çok yeteneksiz ! Defalardır söylüyorum. Limak lı yöneticiler gelsinler AHL ye başdan sona baksınlar havaalanı nasıl işletilir görsünler ? Kocaman bına yapıp uçakları piste indirip kaldırmayla bu iş olmuyor ! Ayrıca Çorlu veya Silivri' ye havalimanı yapıldıgı zaman bakalım Sabiha Gökçene kim gidecek kim uçacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangi A noktasından B noktasına low cost ile tarifeli taşıyıcı arasındaki fark 150 Dolar ? Gerçekçi olmakta fayda var diye düşünüyorum. Low cost ücretlerine bir daha bakın isterseniz. Ama sokaklardaki billboardlara asılanlara değil, telefonla deneyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ISG'nin büyümesini Istanbul'da yaşayan birisi olarak memnuniyetle takip ediyorum. Sonuçta havayolu ve havalimanı seçeneklerimizin artması çok güzel birşey. Low-Cost denilen trend ise havacılığın bir gerçeği ve biz tüketiciler için harika bir gelişme. Bazı insanların Low Cost havayollarına karşı küçümser tavırlarını anlamak mümkün değil. Neticede ben A noktasından B noktasına en güvenli ve ucuz bir şekilde uçmak istiyorum. Uçakta bir de yemek servisi var diye ekstradan 150 dolar vermek istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW ın ömrü 3. havalimanı açılana kadardır. Vızzlar mızzlar geçicidir. Kimse kendini yormasın. Silivri ve AHL varken kimse izmite havalimanına yolu olarak gitmez. Zaten bu yüzden de profil ucuzculardır. Pegasus ucuz olmasına rağmen sırf SAW dan kalkıyor diye bilet almayan binlerce insan var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha kötüsü o şirket birgün gelip sizi geçerse de söylediklerinizin hepsini yutmak zorunda kalırsınız. Onun için yorumları yaparken fanatizm ruhuyla değil akıl ve mantiğın ön planda olduğu ve Türkiyede yükselen her değeri aynı kefede görebilip bunları ülkemiz adına birer kazanıp olarak gören bir bakış açısıyla değerlendirmeliyiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Örnek vermek gerekirse Limak Kosova Havalimanı ihalesini, daha hiçkimse duyup alacakmı alamayacakmı diye dedikodusunu bile yapamadan yağdan kıl çeker gibi aldığını yine bu siteden öğrendik, bunun aksine yine bu sitede hergün TAV hakkında bir yerde ihaleden yeterlilik aldığı konusunda haberler çıkıyor ama hangisi tamamlanmış bilen varsa lütfen bizide aydınlatsın. Bunun aksine aldıkları yada almak üzere oldukları birçok ihaleden karlı olmadığı üzerine vazgeçtiklerini de yine bu siteden duyduk.onuç olarak yeni kurulan bir şirketi eleştirmeden önce durup biraz gelişmeleri takip etmek ve izlemek lazım aksi takdirde fanatikçe eleştirdiğiniz o Kurumun birbiri ardına başarıları yayımlandıkça başınızı öne eğmek zorunda kalırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir Atatürk Havalimanı çalışanı olarak Sabiha Gökçen Havalimanını ve yönetimini bu kadar pervasız ve hipnotize edilmiş fanatik taraftar gibi ve sanki birilerinin özellikle bunları yazdırdığını ortaya koyar biçimde eleştirenleri anlamıyorum. Öncelikle bazı verileri masanın üzerine koyup karşılaştırmak gerekiyor. TAV'ı çok başarılı bulanlar birazda daha sahada mücadele edecek rakip yokken hep şampiyon olan takım taraftarı gibi eski kazanımlarla avunup duruyorlar... Örnek vermek gerekirse Lİmak Kosova Havalimanı ihalesini, daha hiçkimse duyup alacakmı alamayacakmı diye dedikodusunu bile yapamadan yağdan kıl çeker gibi aldığını yine bu siteden öğrendik, bunun aksine yine bu sitede hergün TAV hakkında bir yerde ihaleden yeterlilik aldığı konusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Asil SAW seneye aldigi ihalenin parasini geri odemeye baslayinca havayollarina nasil fiyat cekmeye baslayacak onu merak ediyorum ben. 3 senedir tek kurus odenmedi devlete, neredeyse bedavaya hizmet onerdiler havayollarina. Seneye odemeler baslayinca bakalim havayollarina nasil fiyat cekecekler, yoksa Nihat Abi cebinden mi karsilayacak odemeleri? Belli de olmaz, devlet bir guzellik yapiverir bakarsiniz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vız gelir tıırııs gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000