16 Şubat 2011, Çarşamba 14:31:04

HEDEFİMİZ İLK 100 HAVAALANI ARASINA GİRMEK

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), Savunma Sanayii Müsteşarlığı’na, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası Ve Ekleri Projesi Uygulama Sözleşmesi Kapsamında İlk Kira Ödemesini Gerçekleştirdi.
  • kardeş merak etme kul hakkı yiyenler eninde sonunda ziyana uğrarlar, heleki emir sahibi olanlar yani işveren konumundaki yöneticiler çalışanlarının ahını haklı sebeplerden dolayı alıyorlarsa,eninde sonunda zelil olurlar, bu kural dünya hayatının kanunudur.ahiret azabı ise çok daha büyüktür.herkes ben ne yapıyorum diye dönüp bir kendine bakmalı ve halini tavrını yanlış olan uygulamalarını değiştirmelidir çok geç olmadan.
  • babasının parasını vermiyor ya iscisinin mesaisini vermesin onu kole gibi kullansın en kucuk hatada tazminatsız kapı dısarı etsin.nihat bey gelsin bir iscinin ne durumda calıstıgını bir gorsun.emekcinin onun colugunun cocugunun rızkıyla ugrasmayı bıraksın.bir gorsun calısanları mutlumu mutlu tabaka var tabi onlarda malum salla bası al maası
  • yurda eş devrvut bakalım bize neler anlatacak
  • bol sıfır mı sadece 2 tane ''0'' var yukarıdaki çekte :D
  • alsana ssm işciden kestim san verdşm isg yönetimi
  • sıfırlar paradan atılmadımı neyin sıfırı.. cemşit
  • bazıları ne vakit heaş üst düzey yönetici oldular, eee tabi ağlayarak duygu sömürüsü yaparak ve tehditle bir yere gelmek adet oldu heaş da
Limak Holding (LİMAK), GMR Infrastructure (GMR) ve Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) ortaklığında kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım Ve İşletme A.Ş. (ISG) Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile yaptığı sözleşme uyarınca İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Ekleri projesi uygulama sözleşmesi’ne ilişkin olarak ilk kira ödemesini yaptı.

İSG tarafından, Milli Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül’e takdim edilen 76 milyon 514 bin 851 Euro’luk kira ödeme bedeline istinaden söz alan İSG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Türkiye havacılık tarihinin en önemli ve en başarılı Yap-İşlet-Devret modellerinden biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Ekleri projesi uygulama sözleşmesi kapsamında toplam 76 milyon 514 bin 851 Euro tutarındaki ilk kira bedelinin sembolik olarak ödemesini, bugün Milli Savunma Bakanlığımıza bağlı Savunma Sanayii Müsteşarlığına sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yılı rekorlara imza atarak 11.6 milyon yolcu rakamı ile kapatan Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Ekleri projesi uygulama sözleşmesi kapsamında kira ödemesini yaptı. Kira ödemesi için İSG Airport Hotel’de düzenlenen törende, Milli Savunma Bakanı M. Vecdi Gönül’e ödemeyi temsilen hazırlanan 76 milyon 514 bin 851 Euro’luk sembolik çek, İSG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir tarafından takdim edildi.

Kira takdim töreninde önemli açıklamalarda bulunan Özdemir, “Türkiye havacılık tarihinin en önemli ve en başarılı Yap-İşlet-Devret modellerinden biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Ekleri projesi uygulama sözleşmesi kapsamında toplam 76 milyon 514 bin 851 Euro tutarındaki ilk kira bedelinin sembolik olarak ödemesini, bugün Milli Savunma Bakanlığımıza bağlı Savunma Sanayii Müsteşarlığına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Projenin geçmişine baktığımızda; 2001 yılında Türk sivil havacılığının hizmetine giren Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın, 2007 yılına kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığımız bünyesindeki Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş.(HEAŞ) tarafından başarıyla işletildiğini görüyoruz. Limak Holding, GMR Infrastructure ve Malaysia Airports Holdings Berhad üçlü konsorsiyumunun ortaklığıyla kurduğumuz İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. kısa adıyla İSG; Temmuz 2007’de, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın işletilmesi, yeni dış hatlar terminal binası ve ekleri inşaat projesinin özelleştirme ihalesi sonucunda, 20 yıllık işletme hakkını 1 milyar 932 milyon Euro karşılığı devraldı. Bu dönemde kilometre taşı olarak gördüğümüz bir yatırıma imza atarak, İstanbul Sabiha Gökçen’in hızlı büyümesine katkıda bulunacak ve yıllık yolcu kapasitesini 25 milyona çıkaran terminal binası ve eklerini 18 ay gibi rekor bir sürede tamamladık ve 31 Ekim 2009 tarihinde Sayın Başbakanımızın da katılımlarıyla hizmete aldık’’ dedi.

Yap-İşlet-Devret Modelinin En Başarılı Örneklerinden Biri Olan Sabiha Gökçen’den, Türkiye’nin Ekonomisine Büyük Katkı...
‘‘Operasyonel başarımızın yanı sıra zamanında gerçekleştirdiğimiz bu ödeme, maliyet disiplinine uymamız ve verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz açısından büyük önem arz etmekle birlikte, Türkiye ekonomisine duyulan güveni de bir kez daha tazelemektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Rakamlarla Hızlı Yükselişi Devam Ediyor...
Bugün geldiğimiz noktada, 2001 yılında başlayan serüvenin, 2011 yılına geldiğimizde büyük bir başarı öyküsüne dönüştüğünü görüyoruz. Geçen yıllar içerisinde; Sabiha Gökçen Havalimanı, havayollarının ilgisini çekerek, büyük bir artış trafiğine sahne oldu. 2001 yılında 47 bin olan yolcu sayısı, tüm ezberleri bozarak bugün itibariyle hedeflerin üstüne çıktı. Sabiha Gökçen Havalimanı yolcu sayısındaki artışlarla 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı haline geldi. İstikrarlı yolcu artışımız geçen yılda da hızlı yükselişini sürdürdü. 2009 yılında 6.6 milyon yolcunun geçiş yaptığı Sabiha Gökçen Havalimanı, 2010 yılında yüzde 75’lik artış oranıyla 11.6 milyon yolcu ile kapattı. Tüm bu rakamların yanı sıra, kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz adımları yurt içinde ve yurt dışında kazandığımız sayısız ödüller ile de taçlandırdık.

Havalimanındaki iç hat yolcu sayısı geçen yıl yüzde 69’luk artışla 7 milyon 665 bin 21’e, dış hat yolcusu da yüzde 88 artışla 3 milyon 933 bin 5’e ulaştı. Bugün itibariyle, 66 dış hat, 29 iç hat noktasına ulaşmış bulunuyoruz. Hizmet verdiğimiz havayolu sayısı ise 47’ye ulaştı.

Hedef: Üstün Hizmet Kalitesiyle, 2011 Yılında 16 Milyon Yolcuya Hizmet Vermek...
2011 yılı hedeflerine de değinen Özdemir, sözlerine şöyle devam etti: Üstün hizmet kalitesine önem vererek, 2011 yılında terminalimizde 16 milyon yolcuya hizmet vermeyi ve dünya sıralamasında yolcu kapasitesi açısından ilk 100 havaalanı arasında yer almayı hedefliyoruz’’ şeklinde sözlerini noktaladı.
Törende; İSG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İSG ve Limak Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, İSG Yönetim Kurulu Üyesi ve GMR Türkiye CEO’su Cenk Alpsoy, İSG CEO’su Gökhan Buğday ile İSG ve HEAŞ üst düzey yöneticileri hazır bulundular.









HEDEFİMİZ İLK 100 HAVAALANI ARASINA GİRMEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
kardeş merak etme kul hakkı yiyenler eninde sonunda ziyana uğrarlar, heleki emir sahibi olanlar yani işveren konumundaki yöneticiler çalışanlarının ahını haklı sebeplerden dolayı alıyorlarsa,eninde sonunda zelil olurlar, bu kural dünya hayatının kanunudur.ahiret azabı ise çok daha büyüktür.herkes ben ne yapıyorum diye dönüp bir kendine bakmalı ve halini tavrını yanlış olan uygulamalarını değiştirmelidir çok geç olmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
babasının parasını vermiyor ya iscisinin mesaisini vermesin onu kole gibi kullansın en kucuk hatada tazminatsız kapı dısarı etsin.nihat bey gelsin bir iscinin ne durumda calıstıgını bir gorsun.emekcinin onun colugunun cocugunun rızkıyla ugrasmayı bıraksın.bir gorsun calısanları mutlumu mutlu tabaka var tabi onlarda malum salla bası al maası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yurda eş devrvut bakalım bize neler anlatacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bol sıfır mı sadece 2 tane ''0'' var yukarıdaki çekte :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
alsana ssm işciden kestim san verdşm isg yönetimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sıfırlar paradan atılmadımı neyin sıfırı.. cemşit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazıları ne vakit heaş üst düzey yönetici oldular, eee tabi ağlayarak duygu sömürüsü yaparak ve tehditle bir yere gelmek adet oldu heaş da

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000