07 Temmuz 2013, Pazar 05:35:18

HAVALİMANINDA PROTESTONUN SONU SINIRDIŞI OLDU!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaptığı çıplak eylemle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan protesto eden Femen üyesi Sarah V. Constantin için sınır dışı edildi.
  • YA FEMEN LÜTFEN ÜYELERİNİZ ARASINA SECME İNSAN ALIN MADEM DAKKADA BİR ACACAGINIZ BIR IYILIK YAPIN ARTIK ZATEN NEDEN ACTIGINIZ BELLI DEGIL ACMANIZIN BIR YARARI OLSUN NE BOYLE BUNLAR ACMASAN COK DAHA IYIYDI IYIKI YAZI YAIZYORSUNUZDA RESMIN TAMAMI GOZUKMUYOR
  • insanlar, devletler, kurumlar; eleştirilebilirdir. femen üyesi gündeme gelmek için kendi vücudunu kullanmıştır, ki yorumladan da belli olduğu gibi başarıya ulaşmış. kadın kimseye zarar vermemiş, insan olduğu için kendi türü olan diğer insanların yaşadığı sıkıntıya karşı tepki göstermiş. eleştiriye bile tahammülü olmayanlar demokrasiyi ileriye taşıyacak :) güldürmeyin.
  • Ne oluyor şimdi soyununca? Eylem mi bu? Manyak bunlar. Ayrıca sanane Türkiyeden. Ülkemiz güçlenmeye ve kendileri için ciddi bir rakip haline gelmeye başlayınca çok medeni avrupa ülkeleri ne pislik yapacaklarını şaşırdılar.
  • Türkiye'deki yönetimi beğenmemek nasıl bir eylem sebebidir Ukraynalı bir insan için bunu anlamak oldukça güç. Zira ne kadar Türkiye'yi takıp ediyor olabilir veya ne kadar Türkiye'deki yönetimi tanıyor olabilirsin ki. Kaldı ki FEMEN üyesi olması da bence Türkiye hakkında hiçbir fikri olmadan ordan burdan (CNN, BBC-Türk Baharı) duyduklarıyla kalkıp eylem yaptığının bir göstergesi, neden derseniz FEMEN = Soyunmak için herhangi bir sebebin yeterli olduğu Ukrayna asıllı garip ama erkekler arasında popüler grup :) (Soroz'un da kesin parmağı vardır bunlarda para kaynaklarına bakmak lazım) 1 gün geç çıkış yapıldığı için avrupa veya ABD den bir daha vize verilmeyen insanlarımız varken sınırdışı edilmesi en doğal hakkıdır yetkililerin :) Aşağılık psikolojisinden kurtulmamız lazım, aman Avrupalıdır almamazlık yapmayalım demenin gereği yok.
  • Yuh be ülkenin modernliğini yok sayıp iyice yobaz arap ülkesi yaptınız isterse gelsin donsuz eylem yapsın size ne bize ne ben müslümanim ama laik olmak zorundasınız yoksa avrupa öper kenara koyar bizi ancak k.clarini yalariz
  • Bu lafin: 'Erdoğan From: İstanbul To: Kabul' neresi devlet buyugune hakaret anlamadim ben? Son gunlerde devlet buyuklerinin adini bile anmak hakaret oldu. Hani huzuru bozmak, ciplak dolasmak vs gibi suclar olsa anlarim. Ukraynada bu tip bayanlar cok. Devlet hazir olsun onlari sinir disi etmeye.
  • 1 femen sınırdışı edilir 5 femen arkasından gelir.sınırdışı etmek bir çözüm değil ve eylemci amacına ulaşmış bütün kamuoyuna yaptığı eylemi duyurmuştur.dikkat çekmek istediği eylem önemli olan
  • Ayni sekilde bende tv de takip ettim.önce üstünü basini soyunup protesto etmis daha sonrada cezasini izah edip ORASI TEHLIKELI BIR ISLAM ÜLKESI OLMAK YOLUNDAL diYe ifade kullanmistir :)) kardesim, musluman ulke oldugunu biliorsunda, daha niye üstsüz protestoya kalkiniorsun ,sarisin civciv....
  • Karaköyde böylelerine ihtiyaç var.Sürekli oturma izni verilsin!
  • Bu Gruba dahil olan Almanya'danda Bayan Üyeleri var. Hatta Gecenlerde Müslüman Ülke olan Cezayirde Gösteri yapti,Üstsüz olarak.Ama Cezayirli Kardesler iyi bir DERS vermis.CEZA Evine Girip orda 15 Gün 3 Hafta YARGILANIP SINIR DISI alincaya Kadar HAPiSHANEDE ordakilerin YASADIGINI bire bir YASAMIS ve Kendince cok AGIR CEZA GÖRMÜSTÜR.Döndügünde Anlattiklari , TV'de ve BASIN YAYINDA HAPiSHANE KOSULLARININ cok daha AGIR OLDUGU HATTA YASAMADAN AGIR oldugunu belirtip Yine O Ülke Hakkinda KARALAMA KAMPANYASINA DEVAM ETMEKTEDiR.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nda dün yaptığı çıplak eylemle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ı protesto eden FEMEN üyesi Sarah V. Constantin için sınır dışı kararı alındı. Constantin, 'Devlet büyüklerine hakaret' suçu işlediği gerekçesiyle bir daha Türkiye 'ye alınmayacak.

FEMEN üyesi Constantin, Ankara 'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Havalimanına iner inmez soyundu. 'Erdoğan From: İstanbul To: Kabul' yazılı pankart açan FEMEN üyesi, kısa sürede polis tarafından gözaltına alındı.

Havalimanı karakoluna götürülen Constantin, ifadesinde, "2 Temmuz 2013 günü, Fransa'dan Ankara'daki arkadaşımı ziyarete geldim. Ankara'da bir otelde kaldım. Türkiye'deki yönetimi beğenmediğim için protesto gösterisi yapma kararı aldım. Pankartı Ankara'da hazırladım. Vücudumdaki yazıyı da Ankara'da yazdım" dedi. (Radikal)

HAVALİMANINDA PROTESTONUN SONU SINIRDIŞI OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ACARKEN BIR SOR ~ 11 yıl önce
YA FEMEN LÜTFEN ÜYELERİNİZ ARASINA SECME İNSAN ALIN MADEM DAKKADA BİR ACACAGINIZ BIR IYILIK YAPIN ARTIK ZATEN NEDEN ACTIGINIZ BELLI DEGIL ACMANIZIN BIR YARARI OLSUN NE BOYLE BUNLAR ACMASAN COK DAHA IYIYDI IYIKI YAZI YAIZYORSUNUZDA RESMIN TAMAMI GOZUKMUYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TYLER ~ 11 yıl önce
insanlar, devletler, kurumlar; eleştirilebilirdir. femen üyesi gündeme gelmek için kendi vücudunu kullanmıştır, ki yorumladan da belli olduğu gibi başarıya ulaşmış. kadın kimseye zarar vermemiş, insan olduğu için kendi türü olan diğer insanların yaşadığı sıkıntıya karşı tepki göstermiş. eleştiriye bile tahammülü olmayanlar demokrasiyi ileriye taşıyacak :) güldürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
true ~ 11 yıl önce
Ne oluyor şimdi soyununca? Eylem mi bu? Manyak bunlar. Ayrıca sanane Türkiyeden. Ülkemiz güçlenmeye ve kendileri için ciddi bir rakip haline gelmeye başlayınca çok medeni avrupa ülkeleri ne pislik yapacaklarını şaşırdılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Türkiye'deki yönetimi beğenmemek nasıl bir eylem sebebidir Ukraynalı bir insan için bunu anlamak oldukça güç. Zira ne kadar Türkiye'yi takıp ediyor olabilir veya ne kadar Türkiye'deki yönetimi tanıyor olabilirsin ki. Kaldı ki FEMEN üyesi olması da bence Türkiye hakkında hiçbir fikri olmadan ordan burdan (CNN, BBC-Türk Baharı) duyduklarıyla kalkıp eylem yaptığının bir göstergesi, neden derseniz FEMEN = Soyunmak için herhangi bir sebebin yeterli olduğu Ukrayna asıllı garip ama erkekler arasında popüler grup :) (Soroz'un da kesin parmağı vardır bunlarda para kaynaklarına bakmak lazım) 1 gün geç çıkış yapıldığı için avrupa veya ABD den bir daha vize verilmeyen insanlarımız varken sınırdışı edilmesi en doğal hakkıdır yetkililerin :) Aşağılık psikolojisinden kurtulmamız lazım, aman Avrupalıdır almamazlık yapmayalım demenin gereği yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh ~ 11 yıl önce
Yuh be ülkenin modernliğini yok sayıp iyice yobaz arap ülkesi yaptınız isterse gelsin donsuz eylem yapsın size ne bize ne ben müslümanim ama laik olmak zorundasınız yoksa avrupa öper kenara koyar bizi ancak k.clarini yalariz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 11 yıl önce
Bu lafin: 'Erdoğan From: İstanbul To: Kabul' neresi devlet buyugune hakaret anlamadim ben? Son gunlerde devlet buyuklerinin adini bile anmak hakaret oldu. Hani huzuru bozmak, ciplak dolasmak vs gibi suclar olsa anlarim. Ukraynada bu tip bayanlar cok. Devlet hazir olsun onlari sinir disi etmeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
1 femen sınırdışı edilir 5 femen arkasından gelir.sınırdışı etmek bir çözüm değil ve eylemci amacına ulaşmış bütün kamuoyuna yaptığı eylemi duyurmuştur.dikkat çekmek istediği eylem önemli olan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci 2 ~ 11 yıl önce
Ayni sekilde bende tv de takip ettim.önce üstünü basini soyunup protesto etmis daha sonrada cezasini izah edip ORASI TEHLIKELI BIR ISLAM ÜLKESI OLMAK YOLUNDAL diYe ifade kullanmistir :)) kardesim, musluman ulke oldugunu biliorsunda, daha niye üstsüz protestoya kalkiniorsun ,sarisin civciv....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAWSHAN ~ 11 yıl önce
Karaköyde böylelerine ihtiyaç var.Sürekli oturma izni verilsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 11 yıl önce
Bu Gruba dahil olan Almanya'danda Bayan Üyeleri var. Hatta Gecenlerde Müslüman Ülke olan Cezayirde Gösteri yapti,Üstsüz olarak.Ama Cezayirli Kardesler iyi bir DERS vermis.CEZA Evine Girip orda 15 Gün 3 Hafta YARGILANIP SINIR DISI alincaya Kadar HAPiSHANEDE ordakilerin YASADIGINI bire bir YASAMIS ve Kendince cok AGIR CEZA GÖRMÜSTÜR.Döndügünde Anlattiklari , TV'de ve BASIN YAYINDA HAPiSHANE KOSULLARININ cok daha AGIR OLDUGU HATTA YASAMADAN AGIR oldugunu belirtip Yine O Ülke Hakkinda KARALAMA KAMPANYASINA DEVAM ETMEKTEDiR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000