22 Temmuz 2010, Perşembe 16:36:59

HASANÇEBİ’NİN ŞİRKETİ SABİHA GÖKÇEN’DE

Air Anatolia ve FLY Air gibi şirketlerin sahibi Mehmet Hasançebi’nin Gürcistan’da kurtuğu Air Batumi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlara başladı.
  • TEBRIKLER MEHMET BEY. HIC KIMSENIN BIR ŞEY DEME HAKKI YOKTUR. BU ZAMANDA UCAK UÇURTMAK KOLAY DEĞİL..
  • ADAM İŞİNİ YAPIYOR SANKİ UÇUŞ OKULLARI DÜZGÜNMÜ ÇALIŞIYOR. BİRİLERİ OKULUNUN YANINDA SHGM Yİ DE YÖNETİYOR MALUM PERFORMANSI İYİ
  • Tam havalimanını bulmuş. Süper...
  • Sonucta eurocontrol, ucak kirasi, sigorta, handling sirketi odemeleri yapilmayacagi icin 2 ucak fazlasiyla yeter, sonra boooom belki bu defa da kirgizistana gidip oarada kurar.turkiyeye bulasmasinlar da...
  • zaten iki adet 737-300 ü var. hangi uçuşa yetişecek bunlar?
  • Kesinlikle haklisiniz, maalesef insanlar maaslarinin dilencisi oldu aylarca hatta senelerce, otellerde odenmeyen faturalar nedeniyle rehin kaldi, oysa istedikleri emeklerinin karsiligiydi, sayesinde is bulmusmus neden onlarin sayelerinde kazanilip hortumlanan milyonlardan bahsetmiyorsunuz sayin mhc yandaslari, sizler bir turlu alacaklarinizi hep aldiniz tabii. Olan bizim gibi garibanlara oldu, problemli ucaklar ile bir hic icin ucup durduk. MHC nin Amsterdam Airlines ile bir ilgisi olsa o sirket simdiye kadar yasamazdi zaten.
  • İnanılır gibi değil. Hala bu adamı savunanlar var. Doğrudur fly da çalışanlar bir yerlerde iş buldular ama Mhç sayesinde değil, kendi imkanları sayesinde. Burada yorum yazan bazı kişiler 250-300€ alacaklarından bahsediyorlar. Bence hallerine dua etsinler. 8000-10000 € alacağı olan eski çalışan çok. Bu arada .M.h.ç nin Amsterdam airlinesle alakası bulunmamaktadır.
  • saw yürü be low costta lider olucan:))))
  • Hasan cebi benim ekmegimle oynadi,binlerce euromu dolandirdi.Coluk cocugumun rizkini yedi.Madem yeni bi sirket kurcak paran var benim coluk cocugumun rizkini geri ver sana hirsiz adam.Boyle hirsizlara neden Turkiye dur demiyor ve her seferinde baska isimle is yapip milleti dolandirmasina izin veriyor??
  • dun ucakta kac tane yolcu gelmis parasini odeyip gelen haberlere gore 20-30 yolcu varmis, biletler kac para acaba

Gürcistan merkezli havayolu şirketi Air Batumi, Sabiha Gökçen’den; Tiflis-Sabiha Gökçen Havalimanı-Batum arasında seferlerine başladı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na bugün ilk seferini gerçekleştiren Boeing 737-300 tipi uçak ‘su takı’ ile karşılandı. Air Batumi’nin ilk uçuşunun sonunda yolcular ve ekip,  İSG yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Air Batumi; Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere haftanın 2 günü olarak başladığı seferlerini, 6 Ağustos 2010 tarihinden itibaren 4 güne çıkartarak Cuma ve Cumartesi günleri de uçuş gerçekleştirecek. Seferler, Boeing 737-300 tipi uçaklar ile yapılacak.

HASANÇEBİ’NİN ŞİRKETİ SABİHA GÖKÇEN’DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRIKLER MEHMET BEY. HIC KIMSENIN BIR ŞEY DEME HAKKI YOKTUR. BU ZAMANDA UCAK UÇURTMAK KOLAY DEĞİL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ADAM İŞİNİ YAPIYOR SANKİ UÇUŞ OKULLARI DÜZGÜNMÜ ÇALIŞIYOR. BİRİLERİ OKULUNUN YANINDA SHGM Yİ DE YÖNETİYOR MALUM PERFORMANSI İYİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tam havalimanını bulmuş. Süper...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonucta eurocontrol, ucak kirasi, sigorta, handling sirketi odemeleri yapilmayacagi icin 2 ucak fazlasiyla yeter, sonra boooom belki bu defa da kirgizistana gidip oarada kurar.turkiyeye bulasmasinlar da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten iki adet 737-300 ü var. hangi uçuşa yetişecek bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle haklisiniz, maalesef insanlar maaslarinin dilencisi oldu aylarca hatta senelerce, otellerde odenmeyen faturalar nedeniyle rehin kaldi, oysa istedikleri emeklerinin karsiligiydi, sayesinde is bulmusmus neden onlarin sayelerinde kazanilip hortumlanan milyonlardan bahsetmiyorsunuz sayin mhc yandaslari, sizler bir turlu alacaklarinizi hep aldiniz tabii. Olan bizim gibi garibanlara oldu, problemli ucaklar ile bir hic icin ucup durduk. MHC nin Amsterdam Airlines ile bir ilgisi olsa o sirket simdiye kadar yasamazdi zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnanılır gibi değil. Hala bu adamı savunanlar var. Doğrudur fly da çalışanlar bir yerlerde iş buldular ama Mhç sayesinde değil, kendi imkanları sayesinde. Burada yorum yazan bazı kişiler 250-300€ alacaklarından bahsediyorlar. Bence hallerine dua etsinler. 8000-10000 € alacağı olan eski çalışan çok. Bu arada .M.h.ç nin Amsterdam airlinesle alakası bulunmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw yürü be low costta lider olucan:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hasan cebi benim ekmegimle oynadi,binlerce euromu dolandirdi.Coluk cocugumun rizkini yedi.Madem yeni bi sirket kurcak paran var benim coluk cocugumun rizkini geri ver sana hirsiz adam.Boyle hirsizlara neden Turkiye dur demiyor ve her seferinde baska isimle is yapip milleti dolandirmasina izin veriyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dun ucakta kac tane yolcu gelmis parasini odeyip gelen haberlere gore 20-30 yolcu varmis, biletler kac para acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000