06 Haziran 2011, Pazartesi 12:20:01

HABOM’UN ORTAKLARI KİMLER?

Türk Hava Yolları’nın Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yapımına devam ettiği Habom projesi şirketleşti. Şirketin ortakları kimler oldu?
  • Arkadaşlar bu habom ile ilgili sınava girecegim ve başarılı olmam durumunda 3 ay egitim alacagım söyleniyor.Bu sure içinde maaş veriliyo mu + imkanları nasıl ( maaş durumları)
  • 1 sene boyunca bekletilen, kandırılan,işinden istifa edip katılan çoğu öğretmenlik bölümü mezunu 500 bireyi ve onların ailesini böylesine bir kumpasın içine sokmaya bütün umutları yıkmaya gerek var mıydı? Peki bu mağdurları işbaşında iken aklı rahat olabilecek mi? İş güvenliği kurallarına uyabilecek mi? 500 kişiye 1200-1400 lira alacaklarını ( ki normal teknisyenin yüzde 50'si ve ikramiye,mesai,prim yok)neden seçime kadar saklayıp seçimin ertesi günü söylediler... Bizlere bu oyunu hazırlayanlar,sizlere hakkımızı helal etmiyoruz
  • detayinada inelim haberin.. typ de egitim gormus 1 yilini thy teknik adina feda etmis kisilerin haklarini kim savunacak?? simdi 1200-1400 tl civari paralarla calistirilmak icin sert bi dille teklif yapilan yaklasik 500 kisinin hakkina girenler ne yuzle Allah'in karsisina cikacak?? egitime baslamadan bunu soyleselerdi kim 1 yilini feda ederdi bu sirkete?? lutfen yetkililer birazcik olsun dogruyu yapsinlar ne sartlarda egitime baslamissak yada bitirmissek o sartlarda ise alinalim.. yeni typ ye baslayacak arkadaslarada basta bu fiyat soylensin kabul edecek olanlar girsin..
  • EVET GERÇEKLER AYYUKA ÇIKIYOR YAVAŞ YAVAŞ!! BU PROJEYİ HAKSIZLIK YAPARAK İHALE EDEN GRUP ŞİMDİDE ORTAKLIKLARINI İLAN ETMİŞLER!! BU NASIL BİR İNAÇLI MÜSLÜMANLIK? BU NASIL BİR İKTİDARKİ PİŞKİNCE ORTAKLIKLARINIDA ÇEKİNMEDEN YAYINLIYORLAR!!!
  • Turkis tecnicte başlamasını vaad ettiği ve bu yönde alım yaptığı typ lileri bunun için beklitiyor sanırım habom a.ş de typ liler başladığı zaman maaşlarda çok büyük bir düşüş olucak.
  • Artık alın bizi bekletmeyin
  • TYP leri daha fazla bekletmesinler bari yazıktır günahtır rezil ettiler insanları aylardır bekletiyorlar beş parasız.
  • İsim marka ne olacak Turkish Technic ismi ne olacak eğer AO ile birleşecekse yok olup gidecek sıfırdan markamı oluşturacaksın...Görünüşe göre 2 ayrı şirket olacak ama nasıl olacak?????
  • Bence insanların huzuru için birileri açıklamalı Teknik AŞ ve Habom Aş ayrı ayır şirket oldular kim nerde ne yapacak bilgi verilmeli bence...
  • HABOM A.Ş. şu an itibariyle THY AO'ya ait başka bir şirkettir. Teknik A.Ş. personeli geçişlerde haklarının korunmasını talep edecektir. Ayrıca IST'da teknik A.Ş. kalacak mıdır yoksa THY ile birleşecek midir? Soru işaretleri oluşyuruyor insanlarda...
Türk Hava Yolları’nın uçak bakım merkezi HABOM şirketleşti. THY’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklamada şöyle denildi:
“Uçak, uçak donanımı, hava taşımacılığı ile ilgili her türlü donanım ve gereçler ile her türlü motorları; satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, üretmek, onarmak, modifikasyonunu yapmak ve bunların bakımını ve korunmasını sağlamak için hangarlar, depolar, onarım ve donatım tesisleri kurmak ve işletmek, Sivil Havacılık sektörü için yetişmiş ve eğitimli personel ihtiyacını karşılamak üzere eğitim ve amaca yönelik diğer faaliyet hizmetlerini vermek üzere; 500.000 (beşyüzbin) Türk Lirası nakit sermaye ile Türk Hava Yolları A.O.'nun 499.996 TL, Hamdi TOPÇU'nun 1 TL, Prof. Dr. Cemal ŞANLI'nın 1 TL, Doç. Dr. Temel KOTİL'in 1 TL ve İsmail GERÇEK'in 1 TL hisse sahibi olduğu, "HABOM Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi A.Ş." ünvanlı şirketin kurulmasına; Ana Sözleşme'nin hazırlanması dahil gerekli tüm iş ve işlemler için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir.”
HABOM’UN ORTAKLARI KİMLER?

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar bu habom ile ilgili sınava girecegim ve başarılı olmam durumunda 3 ay egitim alacagım söyleniyor.Bu sure içinde maaş veriliyo mu + imkanları nasıl ( maaş durumları)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 sene boyunca bekletilen, kandırılan,işinden istifa edip katılan çoğu öğretmenlik bölümü mezunu 500 bireyi ve onların ailesini böylesine bir kumpasın içine sokmaya bütün umutları yıkmaya gerek var mıydı? Peki bu mağdurları işbaşında iken aklı rahat olabilecek mi? İş güvenliği kurallarına uyabilecek mi? 500 kişiye 1200-1400 lira alacaklarını ( ki normal teknisyenin yüzde 50'si ve ikramiye,mesai,prim yok)neden seçime kadar saklayıp seçimin ertesi günü söylediler... Bizlere bu oyunu hazırlayanlar,sizlere hakkımızı helal etmiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
detayinada inelim haberin.. typ de egitim gormus 1 yilini thy teknik adina feda etmis kisilerin haklarini kim savunacak?? simdi 1200-1400 tl civari paralarla calistirilmak icin sert bi dille teklif yapilan yaklasik 500 kisinin hakkina girenler ne yuzle Allah'in karsisina cikacak?? egitime baslamadan bunu soyleselerdi kim 1 yilini feda ederdi bu sirkete?? lutfen yetkililer birazcik olsun dogruyu yapsinlar ne sartlarda egitime baslamissak yada bitirmissek o sartlarda ise alinalim.. yeni typ ye baslayacak arkadaslarada basta bu fiyat soylensin kabul edecek olanlar girsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EVET GERÇEKLER AYYUKA ÇIKIYOR YAVAŞ YAVAŞ!! BU PROJEYİ HAKSIZLIK YAPARAK İHALE EDEN GRUP ŞİMDİDE ORTAKLIKLARINI İLAN ETMİŞLER!! BU NASIL BİR İNAÇLI MÜSLÜMANLIK? BU NASIL BİR İKTİDARKİ PİŞKİNCE ORTAKLIKLARINIDA ÇEKİNMEDEN YAYINLIYORLAR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkis tecnicte başlamasını vaad ettiği ve bu yönde alım yaptığı typ lileri bunun için beklitiyor sanırım habom a.ş de typ liler başladığı zaman maaşlarda çok büyük bir düşüş olucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artık alın bizi bekletmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TYP leri daha fazla bekletmesinler bari yazıktır günahtır rezil ettiler insanları aylardır bekletiyorlar beş parasız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İsim marka ne olacak Turkish Technic ismi ne olacak eğer AO ile birleşecekse yok olup gidecek sıfırdan markamı oluşturacaksın...Görünüşe göre 2 ayrı şirket olacak ama nasıl olacak?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence insanların huzuru için birileri açıklamalı Teknik AŞ ve Habom Aş ayrı ayır şirket oldular kim nerde ne yapacak bilgi verilmeli bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HABOM A.Ş. şu an itibariyle THY AO'ya ait başka bir şirkettir. Teknik A.Ş. personeli geçişlerde haklarının korunmasını talep edecektir. Ayrıca IST'da teknik A.Ş. kalacak mıdır yoksa THY ile birleşecek midir? Soru işaretleri oluşyuruyor insanlarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000