07 Ocak 2010, Perşembe 11:08:55

Gazipaşa son düzlüğe girdi

Gazipaşa Havaalanına, Sabiha Gökçen ve Esenboğa`dan direkt uçuşlar Mart ayında başlıyor...
  • Yine uçaklarının kaçacağını zanneden ve zerre kadar yöre halkını düşünmeyen malum terminalin malum internet yazarları felaket tellalığına başlamış. Halbuki ben de kalitemi düzelteyim, şu terminaldeki rezillikleri düzelteyim de uçaklar kaçmasın diye bir düşünce hakim olsa daha iyi değil mi ?
  • İlk defa Gazipaşa için olabilecek bir laf söylendi." Bölgesel uçuşlar ve turistik turlar" Bu bir yerde buraya Avrupa ve Rusyadan turist taşıyan uçakların bu meydana inemiyeceğinin itirafıdır. Yani Alanya halkının kandırıldığının itirafını yine Alanyalı vekilin yapmasıdır.
  • Şayet uçuşlar yeni bir meydandan yapılacaksa, halihazırda uçuş yoğunluğunun olduğu Atatürk Havalimanı'ndan yapılmalı ki hem yolcu sayısı, hemde yeni işletilecek meydan için güzel neticeler alınsın. Bi zahmet DHMI ve SGHM de bu meydanlara uçacak şirketlere öncelik/kolaylık göstersin. Saygılar.
  • bu söyleyen kendiside inanmışmıdır hadi gazipaşa siirt neysede sanki çok yolcu varmış gibi birde sinop tokat öylemi buralarda otobüs bile dolmazken uçak öylemi ilahi vekil çok komiksin ya:)
  • KIM bu sirket? Herkes bir beyanat veriyor ama icraat yok. BoraJet dediler, Ispartada bir sirket dediler simdide bu haber. Inanirsak su ana kadar bu 3 sirkette kurulacak ve baslayacakti. Beyanat verenler sirketin adini ve planini aciklasin millete.

İstanbul Sabiha Gökçen havaalanı merkezli uçak seferleri Alanya–Tokat– Sinop Siirt havaalanlarına başlayacak.

Gazipaşa havaalanının büyük uçakların inmesine elverişli olması için pist uzama çalışmaları yapılırken, bazı hava şirketleri Alanya Gazipaşa havaalanından Ankara Esenboğa havaalanına ve İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına uçak seferlerine talip oldular. Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu "Sivil havacılık kurumu genel müdürlüğünde uçak şirket yetkilileri ile yapılan toplantıda bölgesel havacılık sistemi 66 ve 100 kişilik uçaklarla şehirleri birbirlerine bağlanacak.

Yurtiçinde hava meydanlarına iniş kalkış yapabilecek. Konforlu uçaklarla Türkiye`de şimdiye kadar verilemeyen bir hizmet gerçekleştirilmesi kararı alınmıştır" dedi. Alanya-Gazipaşa havaalanından Ankara Esenboğa ve İstanbul  Sabiha Gökçen’e, yaz dönemlerinde ise turizm merkezlerine özellikle Alanya Gazipaşa havaalanından Nevşehir’e seferler düzenlenecek. Şubat ayı içerisinde hazırlıkları tamamlanacak olan uçuş programına göre en geç Mart başından itibaren uçuşların başlayacağı bildirildi.

Haber Alanya

Gazipaşa son düzlüğe girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yine uçaklarının kaçacağını zanneden ve zerre kadar yöre halkını düşünmeyen malum terminalin malum internet yazarları felaket tellalığına başlamış. Halbuki ben de kalitemi düzelteyim, şu terminaldeki rezillikleri düzelteyim de uçaklar kaçmasın diye bir düşünce hakim olsa daha iyi değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İlk defa Gazipaşa için olabilecek bir laf söylendi." Bölgesel uçuşlar ve turistik turlar" Bu bir yerde buraya Avrupa ve Rusyadan turist taşıyan uçakların bu meydana inemiyeceğinin itirafıdır. Yani Alanya halkının kandırıldığının itirafını yine Alanyalı vekilin yapmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şayet uçuşlar yeni bir meydandan yapılacaksa, halihazırda uçuş yoğunluğunun olduğu Atatürk Havalimanı'ndan yapılmalı ki hem yolcu sayısı, hemde yeni işletilecek meydan için güzel neticeler alınsın. Bi zahmet DHMI ve SGHM de bu meydanlara uçacak şirketlere öncelik/kolaylık göstersin. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu söyleyen kendiside inanmışmıdır hadi gazipaşa siirt neysede sanki çok yolcu varmış gibi birde sinop tokat öylemi buralarda otobüs bile dolmazken uçak öylemi ilahi vekil çok komiksin ya:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KIM bu sirket? Herkes bir beyanat veriyor ama icraat yok. BoraJet dediler, Ispartada bir sirket dediler simdide bu haber. Inanirsak su ana kadar bu 3 sirkette kurulacak ve baslayacakti. Beyanat verenler sirketin adini ve planini aciklasin millete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000