18 Ekim 2011, Salı 18:01:55

FLY CAFE HİZMETE GİRDİ...

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın iç ve dış hatlar gidiş tarafı dış kısmında hizmete giren "Fly Cafe", Pergel İnşaat tarafından tamamlandı...
  • amacım kesinlikle eleştirmek değil ama , avrupadaki havalanı sitelerine girin çoğu benzer ödüllerden bahsediyor hepsi en iyi seçilmiş , bu iş fazla da özel bir iş olmasa gerek. olması gerekenler yapılsın yeter bence nasılsa bir ödül gelir.
  • pist görmüyor otobus görüyor..
  • pisti gören bir yerde mi yoksa görmeyen mi .
İki yıl üst üste dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı seçilen ve dört yılda yolcu sayısını dört kat arttıran İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın, her gün ağırladığı on binlerce misafirine yeni bir sürprizi var. Havaalanının yoğunluğundan kaçıp, açık havada keyifli bir mola vermek isteyenlerin yeni adresi: Fly Cafe. 
 
Havaalanı genel konseptine uygun olarak hazırlanan tasarım, gelen misafirlerin uçuşlarını beklerken rahat bir şekilde vakit geçirmelerine olanak sağlıyor. Yarı açık oturma alanı ile yaz-kış misafirlerin hizmetine sunulan kafe alanının sadeliği ve kullanım rahatlığı ön planda tutuldu. 
 
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve mühendislik alanında uzmanlaşan Pergel İnşaat San. Tic. A.Ş. tarafından tamamlanan "Fly Cafe", LGM Havalimanı İşletmeleri Ticaret ve Turizm A.Ş. tarafından hizmete açıldı. (Turizmdebusabah)
FLY CAFE HİZMETE GİRDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
amacım kesinlikle eleştirmek değil ama , avrupadaki havalanı sitelerine girin çoğu benzer ödüllerden bahsediyor hepsi en iyi seçilmiş , bu iş fazla da özel bir iş olmasa gerek. olması gerekenler yapılsın yeter bence nasılsa bir ödül gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pist görmüyor otobus görüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pisti gören bir yerde mi yoksa görmeyen mi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000