24 Nisan 2012, Salı 11:03:43

EUROVISION'A BEDAVA GİTMEK İSTER MİSİNİZ?

Sabiha Gökçen Havalimanı ve Azerbaycan Havayolları'nın sosyal paylaşım ağı Facebook'ta düzenlediği kampanya ile Eurovision Şarkı Yarışması'na gitmek ister misiniz?
  • sadece yol parası fazla birşey değilki bunun yanında otelde olsa idi daha şık ve reklam edilmeye değer bir ödül olmazmıydı ?
Sabiha Gökçen Havalimanı ve Azerbaycan Havayolları'nın sosyal paylaşım ağı Facebook'ta düzenlediği kampanya ile Azerbaycan'a gidiş- dönüş bilet kazanabilirsiniz. 

İşte o kampanya ve katılım koşulları;

#BakuyeUcuyoruz Kampanya Koşulları

Kampanyamız, 24 Nisan 2012 saat 11:00 ile 27 Nisan 2012 saat 15:00 arasında www.twitter.com adresi üzerinden yürütülecektir.

3 gün boyunca #BakuyeUcuyoruz hashtag'i ile @SabihaGokcen adresinden yayınlayacağımız tweet'i RT yapan @SabihaGokcen hesabı takipçileri arasından belirlenecek toplam 3 talihliye 25,26 ve 27 Nisan tarihlerinde 1 adet tek kişilik Bakü gidiş-dönüş uçak bileti verilecektir.

1. Twitter.com adresinden düzenlenecek bu kampanya ISG Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

2. Katılımcı bu kampanyaya internet yolu ile katılmakla, www.facebook.com/SabihaGokcenAirport adresinde yer alan kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

3. 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamaz. Katılıp kazanmaları durumunda hediye kendilerine verilmez. ISG Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş, 18 yaşından küçüklerin kampanyaya velilerinden veya kanuni temsilcilerinden izin almadan kampanyaya bilgi sunmalarından ya da katılmalarından sorumlu tutulamaz.

4. Kampanyaya katılım veya ödül kazanmak için herhangi bir ürün ve/veya hizmet satın alma zorunluluğu yoktur. @SabihaGokcen takipçileri kampanyaya dilediği kadar tweet ile katılabilirler. Bir kullanıcı sadece bir kere ödül kazanabilir. ISG ve AZAL çalışanları kampanyaya katılamaz, katılıp kazansalar dahi ödülleri verilmez.

5. Gidiş - dönüş tüm vergiler dahil uçak bileti Azerbaycan Havayolları ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Bakü arası parkuru kapsar.

6. Kazanan talihli, ödül biletini en erken 21 Mayıs 2012 gidiş, en geç 27 Mayıs 2012 dönüş olarak kullanabilir. Biletleme yapılabilmesi için kazanan talihlinin kesin gidiş-dönüş tarihlerini en geç 30 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 14:00'e kadar bildirmesi gerekmektedir.

7. Gidiş dönüş uçak bileti dışında pasaport, yurtdışı çıkış harcı, havalimanı ulaşım ve Bakü konaklama vb. gibi tüm kişisel masraflar talihliye aittir.

8. Kazanılan bilet başkasına devredilemez veya nakit karşılığı talep edilemez.

9. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

10. Kampanya süresince tek kullanıcı sadece bir sefer ödül kazanabilir.

11. Kazanan kişiler twitter.com/SabihaGokcen adresinden duyurulacak ve kendileri ile Twitter üzerinden iletişime geçilecektir.

12. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


EUROVISION'A BEDAVA GİTMEK İSTER MİSİNİZ?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
sadece yol parası fazla birşey değilki bunun yanında otelde olsa idi daha şık ve reklam edilmeye değer bir ödül olmazmıydı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000