21 Ekim 2013, Pazartesi 11:40:38

EN YÜKSEK RAKAMA ULAŞTI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu ve uçak sayısında en yüksek rakamına ulaştı...
  • Siz uçun biz çalışalım.orada önemli bir departmanda çalışıyorum,bu başarıda %100 payımın olduğunu düşünüyorum. Önemimizi de herkes biliyor. Yakıtçısından tut Kulesine kadar.Ama kimsede çıkıp aferin çocuklar,buyrun ikramiyeniz demiyor.Kahrolsun özel Sektör.
  • 3. havalimanı ihalesini alan limak, gökçenin 2. pistini yabana attı. bir an önce pistin yapılması gerek. yeni alınan uçaklarla bir kaç yıl içinde rakamlar çok daha artacak. limitlerde iniş kalkış çok fazla oluyor, sıkıntılar yaşanıyor
  • Pegasus coştu coşturdu.. hayırlısı
  • antalyadaki pistler paralel operasyon yapmaya müsait değil. paralel operasyon zaten yapılmıyor sadece iki pist. reduce seperation ile operasyona izin veriyor bu bile kapasite arttirmaya yetiyor. birisi iniş birisi kalkış olarak kullanıldığında. Sabiha gökçenin ikinci pisti paralel operasyon yapmaya müsait olarak projelendirildi.catiiia da olacak şekilde inşaa edilecek.
  • Aynı anda iniş kalkışa uygun mesafede olmalı tabi, Antalya gibi mesela...
  • bir an önce ikinci pisti yapın.

9 günlük bayram tatilinin son günü olan 20 Ekim tarihinde  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan toplam 78.618 yolcu giriş ve çıkış yaptı. Aynı gün iniş kalkış yapan uçak sayısı ise 599 oldu.

Dünyanın ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı unvanına sahip olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu ve uçak sayısında yeni bir rekora imza attı. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 20 Ekim tarihinde toplam 78.618 yolcu giriş ve çıkış yaptı. Aynı gün iniş ve kalkış yapan uçak sayısı ise 599 olarak gerçekleşti. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bu yılın ilk 9 ayında ise toplam 13.8 milyon yolcu giriş-çıkış yaparken, 9 aylık yolcu artışı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 22 olarak gerçekleşti.

Ulaşılan rekorla ilgili bir açıklama yapan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG’nin CEO’su Gökhan Buğday, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günü olan 20 Ekim tarihinde yoğun bir tatil dönüş trafiği yaşandığına dikkat çekerek, “Yeni bir rekora imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. Havalimanımıza yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Halen havalimanımızdan yurt dışında 90, yurt içinde ise 33 olmak üzere toplam 123 noktaya, 47 yerli ve yabancı havayoluyla uçuşlar gerçekleştiriliyor. Amacımız bizi tercih eden yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak” diye konuştu.

EN YÜKSEK RAKAMA ULAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

AAAA ~ 10 yıl önce
Siz uçun biz çalışalım.orada önemli bir departmanda çalışıyorum,bu başarıda %100 payımın olduğunu düşünüyorum. Önemimizi de herkes biliyor. Yakıtçısından tut Kulesine kadar.Ama kimsede çıkıp aferin çocuklar,buyrun ikramiyeniz demiyor.Kahrolsun özel Sektör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökçen ~ 10 yıl önce
3. havalimanı ihalesini alan limak, gökçenin 2. pistini yabana attı. bir an önce pistin yapılması gerek. yeni alınan uçaklarla bir kaç yıl içinde rakamlar çok daha artacak. limitlerde iniş kalkış çok fazla oluyor, sıkıntılar yaşanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabiha ~ 10 yıl önce
Pegasus coştu coşturdu.. hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.pist. ~ 10 yıl önce
antalyadaki pistler paralel operasyon yapmaya müsait değil. paralel operasyon zaten yapılmıyor sadece iki pist. reduce seperation ile operasyona izin veriyor bu bile kapasite arttirmaya yetiyor. birisi iniş birisi kalkış olarak kullanıldığında. Sabiha gökçenin ikinci pisti paralel operasyon yapmaya müsait olarak projelendirildi.catiiia da olacak şekilde inşaa edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2. pist ~ 10 yıl önce
Aynı anda iniş kalkışa uygun mesafede olmalı tabi, Antalya gibi mesela...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
bir an önce ikinci pisti yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000