18 Şubat 2010, Perşembe 15:44:22

En iyi havalimanı seçildi!

İSG'nin ortaklarından Hintli GMR tarafından işletilen Hyderabad Rajiv Gandhi Uluslararası Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI-Airports Council International) tarafından kendi kategorisinde ‘En İyi Havalimanı' seçildi.
  • Önceden Heaşın ağırlığı vardı, ama şuda bir gerçekHEAŞ zamanında bu kadar yoğun değildi..Belki Heaşta da olsa aksaklıklar mutlaka olurdu....İSG burda yeni zamanla düzelir diyorum..Aralarındaki işe yaramayan insanları çikarıyorlar görüyoruz zamanla düzelir.Müdürler değişince düzelmeye başladı
  • Hangi kategori bu ? Hint havalimanları kategorisi mi ? Böyle bir kategori mi var ? SAW dan belli nasıl bir şirket oldukları
  • sen gördünmü hongong u? :):):)
  • eyvahlar olsun çok yakında İSG de bir numara derler.Allah aşkına Hindistanın her tarafında 1 numara seçilseniz ne olurki. Anlaşılan bugünlerde reklam yapmaya ihtiyacı var Limak ve İSGnin.Gerçekleri örtbas etmek için bu haberleri mi yayınlamay ihtiyaç duyuyorlar acaba.26 Şubat yaklaşıyor CEO ve EH o zaman daha çok habere ihtiyacınız olacak.Korkunun ecele fafaydası yok.Her fani gibi sizde er yada geç bu korku ile yüzyüze geleceksiniz ve bizler sizi bu meydandan uğurlayacağız bunu sakın unutmayın.
  • Arkadaş sen galiba başka yerde yaşıyorsun havalimanında olan bitenden haberin yok.Durup dururken mi karalama kampanyası başlatıldı.Bunu yapan 3 şahıslar değil aklın yetmiyor galiba bu isyan çalışanların isyanı .Bu Ceo gelmeden ve Yer Hizm.Gen.Md. EH gelmeden önce okudun mu hiç böyle eleştirileri demek ki hala kavrayamadığınız birşey var bu şirketi bu hala getiren bu 2 kişi olduğu s müddetce bu olumsuzluklar devam edecektir.Kendileride kulaklaklarını tıkayıp günlerini gün edecektir. Allah o kadar büyük ki HABOM u Limak a kazandırmadı buda çalışanların ahı.
  • bunu seçenler ya hongkong'u görmediler ya da kafa yapıyorlar.
  • günlerden beri sabiha gökcen i karalama kampanyasi var..nedir bu kin.. elbette bazi eksikler olacak.. aAHL yi de biliyoruz.. ic hatlar ne sekilde ..hic bosuna ugrasmayin,,,
  • esenler otogarı gibi yer hizmetleri memnurlarının bağıra çağıra yolcu çağırdığı ilginç ve alışık olmadığımız bir işletmecilik örneği ISG!! "Malatya yolcusu kaldı mı? Öne alalım beyefendiyi!" Ha bunu ne zaman mı gördüm? Antalya için son çağrı yapılıyordu ve önümde takribi 100 yolcu sıradaydı! Herkes panik halinde, ne yapacağını bilmez haldeyken, güvenlik çağıran ISG personeli, memurlarla tartışan yolcular! Kabus gibi bir gündü. Emeği geçenlere teşekkürler :)
  • Kendi kategorisinde en iyisi seçilmiş. Hint havalimanları kategorisi mi bu acaba ?

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI-Airports Council International) tarafından dört kategoride gerçekleştirilen yarışmada, İSG’nin ortaklarından olan Hintli GMR tarafından işletilen Hyderabad Rajiv Gandhi Uluslararası Havalimanı, yıllık yolcu kapasitesine göre “5–15 milyon yolcu” kategorisinde dünyanın "En İyi Havalimanı" seçildi. Havalimanı ayrıca kategori ayrımı olmadan tüm havalimanları içerisinde dünya çapında beşinci sırada yer aldı.

Yapılan değerlendirmede; havalimanı personelinin tutumu, terminalin ve lavaboların temizliği, sunulan konfor, bekleme salonları, işaret tabelaları, rahatlık ve ambiyans gibi birçok kriter de dikkate alındı.
Dereceye giren havalimanlarına ödülleri, Çin’de 13 Mayıs 2010’da gerçekleştirilecek resmi törende gala gecesi organizasyonu ile takdim edilecek.

Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI-Airports Council International) tarafından ödüle layık görülmenin havalimanı işletmeciliği açısından çok önemli bir gösterge olduğunu dile getiren İSG Yönetim Kurulu Üyesi ve GMR Türkiye CEO’su Cenk Alpsoy ‘‘Havalimanı işletmeciliğinde dünyanın en saygın otoritelerinden biri olan ACI tarafından verilen bu ödül bizim için gurur verici bir gelişmedir. Dünya standartlarında vermiş olduğumuz kaliteli hizmeti gösteren en büyük kanıttır.

Havalimanı İşletmeciliğinde Zirveye Ulaştık

Havalimanı İşletmeciliğinde sahip olduğumuz bilgi birikimini halihazırda ortağı olduğumuz İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na da aktararak operasyonel başarılarımızı sürdürüyoruz. Modern mimari tasarımı, yolcuya sunmuş olduğu konfor ve geniş hizmet yelpazesi ile İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda başarılarımızı devam ettirmek en büyük hedefimiz” dedi.

En iyi havalimanı seçildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Önceden Heaşın ağırlığı vardı, ama şuda bir gerçekHEAŞ zamanında bu kadar yoğun değildi..Belki Heaşta da olsa aksaklıklar mutlaka olurdu....İSG burda yeni zamanla düzelir diyorum..Aralarındaki işe yaramayan insanları çikarıyorlar görüyoruz zamanla düzelir.Müdürler değişince düzelmeye başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hangi kategori bu ? Hint havalimanları kategorisi mi ? Böyle bir kategori mi var ? SAW dan belli nasıl bir şirket oldukları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen gördünmü hongong u? :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eyvahlar olsun çok yakında İSG de bir numara derler.Allah aşkına Hindistanın her tarafında 1 numara seçilseniz ne olurki. Anlaşılan bugünlerde reklam yapmaya ihtiyacı var Limak ve İSGnin.Gerçekleri örtbas etmek için bu haberleri mi yayınlamay ihtiyaç duyuyorlar acaba.26 Şubat yaklaşıyor CEO ve EH o zaman daha çok habere ihtiyacınız olacak.Korkunun ecele fafaydası yok.Her fani gibi sizde er yada geç bu korku ile yüzyüze geleceksiniz ve bizler sizi bu meydandan uğurlayacağız bunu sakın unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaş sen galiba başka yerde yaşıyorsun havalimanında olan bitenden haberin yok.Durup dururken mi karalama kampanyası başlatıldı.Bunu yapan 3 şahıslar değil aklın yetmiyor galiba bu isyan çalışanların isyanı .Bu Ceo gelmeden ve Yer Hizm.Gen.Md. EH gelmeden önce okudun mu hiç böyle eleştirileri demek ki hala kavrayamadığınız birşey var bu şirketi bu hala getiren bu 2 kişi olduğu s müddetce bu olumsuzluklar devam edecektir.Kendileride kulaklaklarını tıkayıp günlerini gün edecektir. Allah o kadar büyük ki HABOM u Limak a kazandırmadı buda çalışanların ahı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunu seçenler ya hongkong'u görmediler ya da kafa yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
günlerden beri sabiha gökcen i karalama kampanyasi var..nedir bu kin.. elbette bazi eksikler olacak.. aAHL yi de biliyoruz.. ic hatlar ne sekilde ..hic bosuna ugrasmayin,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
esenler otogarı gibi yer hizmetleri memnurlarının bağıra çağıra yolcu çağırdığı ilginç ve alışık olmadığımız bir işletmecilik örneği ISG!! "Malatya yolcusu kaldı mı? Öne alalım beyefendiyi!" Ha bunu ne zaman mı gördüm? Antalya için son çağrı yapılıyordu ve önümde takribi 100 yolcu sıradaydı! Herkes panik halinde, ne yapacağını bilmez haldeyken, güvenlik çağıran ISG personeli, memurlarla tartışan yolcular! Kabus gibi bir gündü. Emeği geçenlere teşekkürler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendi kategorisinde en iyisi seçilmiş. Hint havalimanları kategorisi mi bu acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000