18 Haziran 2010, Cuma 08:43:03

easyJet'in Türkiye'deki 4'üncü yılı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ilk düşük maliyetli uçuşu 29 Mayıs 2006'da İsviçre'nin Basel-Mulhouse Havalimanı'ndan gerçekleştiren easyJet, bu dört yıllık dönem içerisinde Türkiye'deki uçuş noktası ve yolcu sayısını her geçen gün artırdı.
  • Böyle rakam vermek, başka havayolu ile kıyas yapmak havaalanı personeline yakışıyor mu ? Nasıl bir meydansınız siz ? Buralara kadar yazılar yazabiliyorsunuz ? Ben pegasusun sorumlusu olsam IP den kimin yazdığını bulur ve gereğini yapardım. SAW ucuzcu araplarla meyve suyu içeceğine personeline etik olma konusunda biraz ders vermeli önce. Hiç yakışmadı hiç !
  • BRAVO, NEGÜZEL İŞTE YOLCUYU UÇMAYA TEŞVİK EDEN BİR DAVRANIŞ!! HEP PARA HEP PARA DEMEDEN SÜRÜMDEN KAZANAN BİR ZİHNİYET DAHA... CİDDEN AFERİN!!
  • anadolu jet uçuş başlatacağını soyledi ama turk hava yolları istanbuldan gunde 5 uçuşa çıkarınca anadolu jet çekildi. yani şu anda uçuş gerçekleştirmiyor
  • SAW'da en istikrarlı yolcu sayısı olan şirket easyjettir. 149Y olan uçaklar ortalama 120 ile gidiyor. Pegasusla aralarında fiyat farkı var üstelik sağladığı haklara bakıldığında pegasustan daha ekonomik... SAW STAFF
  • ankara anadolu jet başlatti.. yaz olmasına ragmen durum ortada. ucaklar boş gidiyor..donustede şimdilik gurbetçiler var. o da eylul de bitince boş gidip boş gelecek. malesef bu kadar yirtinmaya degmez.. ankarada bu potansiyel yok. anadolu jet aktarma yaparak ankaraya yolcuyu toparlamasına ragmen boyle. olmuyor işte..zorlamayın..
  • ya koskaca turkiyenin baskentine ingiltereden bir direk ucus yok tamam belki yeterli yolcu sayisi yokta haftada bi gun bile mi yapilamaz ?
  • Herzaman olduğu gibi hiç bir taşın altına elini koymayan eski HEAS Gn Md İbrahim Buyukyumukoğlunu ve bu hava yolunu ve bundan sonra gelen diğer LCC 'rı SAW a inmelerini ikna etmek için çıpnınan ve bu işin gerçekleşmesini %50 sağlayan(obur %50 havayolu) Recai Yılmaz ve ekibini unutmamak lazım.
  • izmire,ankaraya antalyaya bekleriz bizim sirketlere bir göstersinler low cost nazil oluyor mus!!!!!
  • dunku gatwick seferi iptal oldu. bundan oncede bir kaç iptal yasanmişti. sorunmu yasiyor istanbul piyasasinda easy jet ?basel hattininda istendiği gibi gitmediği pegasustan sonra zayifladiği konusuluyor.

Toplam 8 rota

30 Mayıs 2010 itibariyle İstanbul dışında Bodrum, Antalya ve Dalaman'a da seferler gerçekleştiren easyJet Türkiye'ye Londra Gatwick- İstanbul, Londra Luton-İstanbul, Londra Gatwick– Antalya, Londra Stansted-Bodrum, Londra Stansted-Dalaman, Bristol-Bodrum, Liverpool-Bodrum ve Basel-İstanbul olmak üzere toplam sekiz rota ile hizmet veriyor.

Biletten tasarruf eden alışverişe yöneliyor

easyJet'in Türkiye'deki yeni uçuş noktaları hem gelen turistler için yeni ve cazip bir kanal yaratarak, hem de düşük maliyetli bilet fiyatları sayesinde ziyaretçilerin alışveriş için ayıracakları bütçeyi artırarak ülke turizmine önemli katkılar sağlıyor.

Türkiye'ye pazarına güven başarı getirdi

Düşük maliyetli uçuş seçenekleri sayesinde easyJet'in hem Avrupa'dan Türkiye'ye, hem de Türkiye'den Avrupa'ya uçan yolculara büyük avantajlar sağladığını belirten easyJet Türkiye Pazarlama Müdürü Peter Voets, şirketin Türkiye'deki dördüncü yılı konusunda şunları söyledi: "easyJet sağladığı bu avantajlar sayesinde dört yıllık süre içerisinde yıllık uçuş sayısını 5 kattan fazla artırdı.

Rota sayısını da 4'e katlayarak başarılı bir tabloya imza attı. easyJet olarak önümüzdeki dönemde de Türkiye pazarına inanmaya devam edeceğiz. Bu sürecin hem easyJet açısından hem de şirketin doğrudan ve dolaylı katkısıyla turizm gelirleri ve fırsatları gelişecek olan Türkiye açısından karşılıklı yararlar sağlayacağına yürekten inanıyoruz."

Edirne'den Ardahan'a easyJet

Türkiye operasyonu 2006'da 500 uçuşla başlayan easyJet, 2010'da yıllık 3000 uçuşun üzerine çıkmayı hedefliyor. easyJet'in geride bıraktığı dört yıllık süre içerisinde Türkiye varışlı ve Türkiye çıkışlı yolcu sayısı 950 bin kişiye ulaşırken, koltuk sayısı da 1.050.000 adedin üzerine çıkmış durumda. Söz konusu sayı, tüm bu yolcuların kollarını açıp yan yana durmaları halinde Türkiye'yi nerdeyse bir uçtan diğerine kat edecek 1500 kilometrelik bir insan zinciri oluşturabileceği anlamına geliyor.

easyJet'in Türkiye'deki 4'üncü yılı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle rakam vermek, başka havayolu ile kıyas yapmak havaalanı personeline yakışıyor mu ? Nasıl bir meydansınız siz ? Buralara kadar yazılar yazabiliyorsunuz ? Ben pegasusun sorumlusu olsam IP den kimin yazdığını bulur ve gereğini yapardım. SAW ucuzcu araplarla meyve suyu içeceğine personeline etik olma konusunda biraz ders vermeli önce. Hiç yakışmadı hiç !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BRAVO, NEGÜZEL İŞTE YOLCUYU UÇMAYA TEŞVİK EDEN BİR DAVRANIŞ!! HEP PARA HEP PARA DEMEDEN SÜRÜMDEN KAZANAN BİR ZİHNİYET DAHA... CİDDEN AFERİN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet uçuş başlatacağını soyledi ama turk hava yolları istanbuldan gunde 5 uçuşa çıkarınca anadolu jet çekildi. yani şu anda uçuş gerçekleştirmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW'da en istikrarlı yolcu sayısı olan şirket easyjettir. 149Y olan uçaklar ortalama 120 ile gidiyor. Pegasusla aralarında fiyat farkı var üstelik sağladığı haklara bakıldığında pegasustan daha ekonomik... SAW STAFF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ankara anadolu jet başlatti.. yaz olmasına ragmen durum ortada. ucaklar boş gidiyor..donustede şimdilik gurbetçiler var. o da eylul de bitince boş gidip boş gelecek. malesef bu kadar yirtinmaya degmez.. ankarada bu potansiyel yok. anadolu jet aktarma yaparak ankaraya yolcuyu toparlamasına ragmen boyle. olmuyor işte..zorlamayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya koskaca turkiyenin baskentine ingiltereden bir direk ucus yok tamam belki yeterli yolcu sayisi yokta haftada bi gun bile mi yapilamaz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herzaman olduğu gibi hiç bir taşın altına elini koymayan eski HEAS Gn Md İbrahim Buyukyumukoğlunu ve bu hava yolunu ve bundan sonra gelen diğer LCC 'rı SAW a inmelerini ikna etmek için çıpnınan ve bu işin gerçekleşmesini %50 sağlayan(obur %50 havayolu) Recai Yılmaz ve ekibini unutmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
izmire,ankaraya antalyaya bekleriz bizim sirketlere bir göstersinler low cost nazil oluyor mus!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dunku gatwick seferi iptal oldu. bundan oncede bir kaç iptal yasanmişti. sorunmu yasiyor istanbul piyasasinda easy jet ?basel hattininda istendiği gibi gitmediği pegasustan sonra zayifladiği konusuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000