03 Eylül 2008, Çarşamba 15:32:13

easyjet, Sabiha Gökçen - Londra arası uçacak

Avrupa’nın önde gelen ucuz tarifeli havayolu şirketi easyJet, bugün İstanbul Sabiha Gökçen ile Londra Gatwick Havaalanı arasında yeni bir güzergâhı hizmete sokacağını açıkladı.

İlk uçuş, 12 Aralık 2008’de gerçekleşecek ve biletler bugün itibarıyla www.easyJet.com sitesinden satışa sunulacak. Tek gidiş bilet fiyatları tüm vergiler dahil 29.99 Euro’dan, gidiş dönüş bilet fiyatları ise 76.98 Euro’dan başlayacak. Uçuşlar günlük olarak gerçekleşecek. Dünyanın en yoğun tek pistli havaalanı olan ve Avrupa’nın en büyük 10 havaalanından biri olan Londra Gatwick, Londra’nın merkezine kolayca ulaşım sağlayan tren ve otobüs bağlantılarına ve sık sık kalkan ekspres trenlerle Londra’nın kalbindeki Victoria İstasyonu’na direkt ulaşım imkanına sahip bulunuyor.

easyJet Pazarlama Müdürü Peter Voets konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Avrupa’nın dördüncü büyük taşıyıcısı easyJet olarak, Türkiye gibi hızla büyüyen bir ülkede faaliyetlerimizi genişletmekten ve Sabiha Gökçen Havaalanı yönetimi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. easyJet özen ve konfordan ödün vermeden inanılmaz düşük ücretler karşılığında hizmet sunmaktadır. Hizmetlerimiz Türkiye güzergâhlarımızın açıldığı günden beri Türk yolcular tarafından çok olumlu karşılanmış ve benimsenmiştir. Yeni bir Londra güzergâhının eklenmesi, easyJet olarak Türk yolcularının takdirini kazandığımızın da bir göstergesidir.”

easyJet, İstanbul’dan Basel Mulhouse ve Londra Luton Havaalanı’na uçuşlar düzenlemeye Mayıs 2006 tarihinde başlamış ve bu tarihten itibaren 380.000 yolcu taşımıştır.

easyjet, Sabiha Gökçen - Londra arası uçacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000