13 Ekim 2008, Pazartesi 14:35:41

DUYGU DOLU VEDA MEKTUBU

Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı Genel Müdürlüğü’nden ayrılan Yetik Mert, çalışma arkadaşlarına hitaben duygu dolu bir mektup yazdı. İşte çalışanların gözlerini yaşartan mektup
  • Her alanda göstermiş olduğun başarılarla ailemizde hep örnek teşkil ettin.Senin yolundan ilerleme gayretindeyim.Yeni işinde şimdiden başarılar.Hayırlı olsun amcacım.
  • Ya kardeşim şu Yetik beye israr edinde görevine devam etsin. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Anlaşıldı siz havacılığı bilmiyorsunz da bilenlerlede bir konuşun bari. Bakın kardeşim ben havacılığı biliyorum. hata yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzz
  • Sizin gibi değerli bir insanla çalışmış olmak gerçekten çok güzeldi. Böyle oluyormuş demek zahmetini siz çektiniz, rahmetini ... samimiyetinizi, güler yüzlülüğünüzü, alçak gönüllüğünüzü hiç unutmayacağız. sizi çok seviyoruz.Yolunuz hep açık olsun.
  • Yetik beyle geçirdiğim zamanın kıymeti büyük ve eminimki diğer çalışma arkadaşlarım için de bu böyle.Mütevaziliği,samimiyeti ile her geçen geçen gün biraz daha yüceldi gözümüzde.Gözlerimiz nemli seyredeceğiz gidişini.Keşke uzun yıllar birlikte çalışma fırsatımız olsaydı.Hayatınızda herseyin, hep en güzeli olur umarım.
  • sizin gibi çok değerli insanla çalışmak çok güzel ve özeldi benim için tüm arkadaşlarımızda benim gibi düşündüğüne eminim sizi emin olunki bu havalimanının en büyük fenerbahçelisi olarak hiç ama hiç unutmuyacağız her nekadar beşiktaşlı olsanızda sizi çok seviyoruz yeni işinizde başarılar diliyorum sevgi saygılarımla herşey gönlünüzce olsun

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

 

Sizlerle 1 Ocak 2008’de başlayan, 1 Mayıs 2008’de havalimanının işletmesinin devri ile devam eden ve bugünlere kadar gelen kısa, ama yoğun geçen birlikteliğimizde, bayrak teslimi aşamasına gelmiş durumdayız.

 

Önümüzdeki günlerde, yürütmekte olduğum Genel Müdürlük görevini, sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesi ile şirketimize büyük katkısı olacağına yürekten inandığım Sayın Gökhan Buğday’a devredeceğim.

 

Bu bayrak teslimi, benim için projemizde yüklendiğim misyonu tamamlamış olmak; şirketimiz için ise, havalimanı operasyonlarının devir alınması ve sistemlerin ilk kuruluşunu ön gören aşamanın tamamlanmış olması anlamını taşıyor. Bundan sonraki aşama, operasyonel verimlilik çalışmalarının yoğun bir şekilde ön plana çıkacağı; sektörel tecrübelerin önem kazandığı bir dönemdir.

 

Bu dönemde, Gökhan Bey ile birlikte çok başarılı olacağınıza güvenim tamdır. Bir geçiş sürecinden geçeceğiz ve bu süreçte, Gökhan Bey`e her konuda sağlıklı devir teslim yapılabilmesini sağlamak için gerektiği kadar süre boyunca sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Aranızda bulunmak, sizleri tanımak ve sizlerle çalışmak, benim için bir mutluluk ve onur vesilesi oldu.

 

Bundan sonra İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı projesine katılmadan önce gelmiş olduğum enerji sektöründe çalışmaya devam edeceğim. Her ne kadar farklı bir sektöre dönüyor olsam da, kalbimin ve aklımın büyük kısmı sizlerle olacak ve başarılarınızı devamlı izlemeye devam edeceğim.

 

Başlangıçtan bugüne kadar bana göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve sevgiye minnettarım. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağımı biliniz ve sağlıcakla kalınız. Hepinizi sevgi ile kucaklıyor ve başarılarınızın artarak devamını yürekten diliyorum.

 

Sevgi ve Saygılarımla,

 

 

           Yetik Mert

yetik

DUYGU DOLU VEDA MEKTUBU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BARIŞ MERT ~ 15 yıl önce
Her alanda göstermiş olduğun başarılarla ailemizde hep örnek teşkil ettin.Senin yolundan ilerleme gayretindeyim.Yeni işinde şimdiden başarılar.Hayırlı olsun amcacım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AH ULAN AH ~ 16 yıl önce
Ya kardeşim şu Yetik beye israr edinde görevine devam etsin. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Anlaşıldı siz havacılığı bilmiyorsunz da bilenlerlede bir konuşun bari. Bakın kardeşim ben havacılığı biliyorum. hata yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKAS ~ 16 yıl önce
Sizin gibi değerli bir insanla çalışmış olmak gerçekten çok güzeldi. Böyle oluyormuş demek zahmetini siz çektiniz, rahmetini ... samimiyetinizi, güler yüzlülüğünüzü, alçak gönüllüğünüzü hiç unutmayacağız. sizi çok seviyoruz.Yolunuz hep açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMLY ~ 16 yıl önce
Yetik beyle geçirdiğim zamanın kıymeti büyük ve eminimki diğer çalışma arkadaşlarım için de bu böyle.Mütevaziliği,samimiyeti ile her geçen geçen gün biraz daha yüceldi gözümüzde.Gözlerimiz nemli seyredeceğiz gidişini.Keşke uzun yıllar birlikte çalışma fırsatımız olsaydı.Hayatınızda herseyin, hep en güzeli olur umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenerbahce ~ 16 yıl önce
sizin gibi çok değerli insanla çalışmak çok güzel ve özeldi benim için tüm arkadaşlarımızda benim gibi düşündüğüne eminim sizi emin olunki bu havalimanının en büyük fenerbahçelisi olarak hiç ama hiç unutmuyacağız her nekadar beşiktaşlı olsanızda sizi çok seviyoruz yeni işinizde başarılar diliyorum sevgi saygılarımla herşey gönlünüzce olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000