13 Ekim 2016, Perşembe 17:24:25

Dubai-İstanbul uçağında hırsızlık arbedesi

Dubai- İstanbul seferini yapan uçakta, biri Lübnan diğerleri Birleşik Arap Emirlikleri uyruklu 4 yolcunun çantalarından hırsızlık yaptığı belirlenen Çinli Y.K., diğer yolcular tarafından suçüstü yakalandı. Y.K., uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na indiğinde gözaltına alındı.
  • Agustos ayinda Abu Dhabi Istanbul ucusunda basustu dolaptan 400 Usd calindi. Muhtemelen yaninda oturan cinli yolcunun isi.
  • Cenin yiyip canlı köpek haşlayan memleketin insanları bunlar. Pekin Shanghai gibi uçuşlar da sık sık rastladığımız briefinglerde Çinli yolculara dikkat dediğimiz olay. Bence artık bu karakter yoksunu canlıları ülkemize almamalıyız.
  • inişe yakın kapıyı açıp aşağı atsalardı ya !
  • İyicene dövüp yamultupta uçaktan indirselerdi keşke...
  • Alayı hırsız bunların, sırf hırsızlık için transit 4 bacak yapıyorlar
  • Arapla uçarsan bunları da kabulleneceksin.
  • Çinli ve Honk Konglu'ların bazı kanı bozukları İstanbul - Dubai hattında sırf bu iş için uçuyorlar. Ben de bi keresinde iş üstünde yakalamıştım bir tanesini. Bu hatta uçacaksanız gözününüzü kırpmayın derim. Uçacakları da uyarın lütfen.
  • Bu hatta ışıklar gece uçuşları kapatılmasın. göz bandı verilsin.
  • Keske yolcular bi meydan daya atsaydi
  • Iyi kokpite girip sapkalari çalmıyorlar

Flydubai hava yollarına ait Dubai-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı havalandıktan bir süre sonra, 5 saat sürecek yolculuk nedeniyle isteyen yolcuların uyuyabilmeleri için iç aydınlatma kapatıldı.

Yolcuların büyük bölümünün uyumasını ve ortamın karanlık olmasını fırsat bilen Çinli Y.K., yolculardan birinin çantasından hırsızlık yaparken, uçaktaki bir grup Türk yolcu tarafından suçüstü yakalandı.

Çinli yolcu ile diğer yolcular arasında arbede yaşandı. Olayın ortaya çıkmasının ardından diğer yolcular da tek tek çantalarını kontrol ettiklerinde, 3 yolcunun daha çantasından hırsızlık yapıldığı anlaşıldı. Bunun üzerine uçak personeli Çinli yolcunun pasaportuna el koydu. Yolculara çaldığı para ve değerli eşyalarını geri vermek istediği belirtilen Y.K., uçak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na indiğinde polis tarafından gözaltına alındı. Acil çıkış kapısı yanındaki koltukta yolculuk yapan Y.K.’nın rahatça yerinden kalkıp, dönebildiği için bu koltuğu da özellikle seçtiği sanılıyor.

Çantalarından hırsızlık yapılan biri Lübnan diğerleri Birleşik Arap Emirlikleri uyruklu 4 yolcu Y.K.’dan şikayetçi oldu.

Yetkililer bu olayın ilk olmadığını, yaklaşık bir aydır, özellikle Dubai-İstanbul seferini yapan uçaklarda bu tarz hırsızlıkların arttığını, ancak daha çok gelir düzeyi yüksek olan yolcuların şikayetçi olmamasının, suç işleyenleri cesaretlendiğini belirtip, benzer olaylara karşı dikkatli olunması için yolcuları uyardı. (Hürriyet)

Dubai-İstanbul uçağında hırsızlık arbedesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

NN ~ 7 yıl önce
Agustos ayinda Abu Dhabi Istanbul ucusunda basustu dolaptan 400 Usd calindi. Muhtemelen yaninda oturan cinli yolcunun isi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biruçanaşçı ~ 7 yıl önce
Cenin yiyip canlı köpek haşlayan memleketin insanları bunlar. Pekin Shanghai gibi uçuşlar da sık sık rastladığımız briefinglerde Çinli yolculara dikkat dediğimiz olay. Bence artık bu karakter yoksunu canlıları ülkemize almamalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 7 yıl önce
inişe yakın kapıyı açıp aşağı atsalardı ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
İyicene dövüp yamultupta uçaktan indirselerdi keşke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çinçin gözen ~ 7 yıl önce
Alayı hırsız bunların, sırf hırsızlık için transit 4 bacak yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flydubai ~ 7 yıl önce
Arapla uçarsan bunları da kabulleneceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 7 yıl önce
Doru soze ne denir bizim havayollarinda yolculara sira gelmior kabin ekiplerinden :))
İLK DEĞİL ~ 7 yıl önce
Çinli ve Honk Konglu'ların bazı kanı bozukları İstanbul - Dubai hattında sırf bu iş için uçuyorlar. Ben de bi keresinde iş üstünde yakalamıştım bir tanesini. Bu hatta uçacaksanız gözününüzü kırpmayın derim. Uçacakları da uyarın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Bu hatta ışıklar gece uçuşları kapatılmasın. göz bandı verilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uff ~ 7 yıl önce
Keske yolcular bi meydan daya atsaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Iyi kokpite girip sapkalari çalmıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000