28 Mayıs 2009, Perşembe 15:17:03

Cumhurbaşkanı Gül’ün atını Kuzu getiriyor

Kuzu Havayolları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e hediye edilen 1 milyon dolar değerindeki Fransız yarış atını Türkiye’ye getiriyor.
  • Bune perhiz bu ne Lahana Turşusu Madem bu Milyon dolarlık at istanbuldan karayolu ile ankaraya gidicek ,neden Saw a geliyor Kuzu.Direk Yoksa İstanbuldan Ankarayada karayolu ile bu atı taşıcak firma aynı derenin suyunda yıkanan firmamı????
  • Kuzu Kargoyada bu yakışır...
  • Eyy büyük Allah'ım, sen nelere kâdirsin? "Keçi" taşıyan "eşek"i duymuştum ama "at" taşıyan "kuzu"yu ilk defa duydum... :) Editör yayımlamamakta inat etmez artık inşallah...
  • halkının ayranı yok içmeye atını getirir bimlerce dolara...
  • AGZINA SAGLIK HER KİM İSEN..
  • Bakanın oğlu yavrucaklar için yumurta sarısı üretir birileri taşır,birinin oğlu yurtdışından buğday falan getirir başka biri gemicikleri ile taşır,at gelir kuzu taşır,kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez..Devletin malı deniz yemeyen domuz.Yiyin efendiler yiyin,bu millet sizin gibi nicelerini doyurdu,yiyin.Afiyet şeker olsun,size de oy veren eller taş olsun.

Abdullah Gül2007 yılında Kazakistan Turizm ve Spor Bakanı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir tay hediye etmişti. Cumhurbaşkanı Gül de aynı yılın Aralık ayında Kazakistan ziyaretinin son ayağını oluşturan Almatı’da bir çiftliğe giderek atların gösterisini izledikten sonra kendisine hediye edilen 1.5 yaşındaki tayı sevmişti.

Değeri tam 1 milyon Doları bulan Fransız orijinli Cebelitarık adlı bu at, Kuzu Havayolları tarafından bugün İstanbul’a getirilecek. Bu akşam KZU4402 sefer sayılı A310 tipi kargo uçağıyla Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na getirilecek at’ın özel kabininde taşınacağı öğrenildi. Cebelitarık isimli atın taşınması sırasında yanında 1 seyis ve 1 de veterinerinde uçuşa eşlik edeceği belirtildi.

Değeri 1 milyon dolar olan Cebelitarık isimli atın İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havaalanı’na indikten hemen sonra karayoluyla Ankara’ya götürüleceği de AirportHaber’e gelen bilgiler arasında.

©AirportHaber.com

Cumhurbaşkanı Gül’ün atını Kuzu getiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bune perhiz bu ne Lahana Turşusu Madem bu Milyon dolarlık at istanbuldan karayolu ile ankaraya gidicek ,neden Saw a geliyor Kuzu.Direk Yoksa İstanbuldan Ankarayada karayolu ile bu atı taşıcak firma aynı derenin suyunda yıkanan firmamı????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kuzu Kargoyada bu yakışır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eyy büyük Allah'ım, sen nelere kâdirsin? "Keçi" taşıyan "eşek"i duymuştum ama "at" taşıyan "kuzu"yu ilk defa duydum... :) Editör yayımlamamakta inat etmez artık inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
halkının ayranı yok içmeye atını getirir bimlerce dolara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AGZINA SAGLIK HER KİM İSEN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bakanın oğlu yavrucaklar için yumurta sarısı üretir birileri taşır,birinin oğlu yurtdışından buğday falan getirir başka biri gemicikleri ile taşır,at gelir kuzu taşır,kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez..Devletin malı deniz yemeyen domuz.Yiyin efendiler yiyin,bu millet sizin gibi nicelerini doyurdu,yiyin.Afiyet şeker olsun,size de oy veren eller taş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000