23 Aralık 2015, Çarşamba 14:27:18

Binali Yıldırım'dan Sabiha Gökçen açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın güvenliği konusunda herhangi bir zafiyetin söz konusu olmadığını belirterek, "Uluslararası standartların hükmettiği bütün tedbirler alınmış durumda" dedi.
  • Havacılığı geliştirdin ya buna da bir çözüm bulursun artık. Tabii bu arada ülke elden gitti, terorist yatağı, arap mülteci yatağı oldu. Kısaca Türkiyeyi bitirdiniz
  • 21. yüzyıldayız kulladığımız teknolojiler ortada hala terorizim denilen saçma bi örgütle baş edemiyoruz. bence baştaki tüm yetkililerin kendini sorgulaması lazım artık. bi çözüm bulunmalı!!! hiç bir can güvenliği kalmadı o ucaklar havada da vurulabılırdı. ucak da düşürülebilirdi hiç bir şey olmamış gibi ucuslar devam ediyor şaka gibi!!!!!!
  • Herhalde bu konuyla ilgi bi yayın yasagı falan var herhalde... bu kadar önemli ve ölümlü bi olay ,, resmen yok bise yok ucuslar devam ediyo diye bi aciklamayla kapatildi.. iki gundur hicbir yayin organinda bi aciklama bi haber yok.. şakamisiniz ya.. Aloo.. ULUSLA ARASI HAVA ALANININ APRONUNDA UCAKLARIN DIBINDE BOMBA ATILDI..BI KISI OLDU.. kendinize bi gelin.. biseylerin ustunu kapatmak konusunda çok usta olan Akp ye yine bravo.. Kedidir, montajdir, paraleldir, haberimiz yoktu, bizi kandirdilar falan diyin bari.. bizim koyunlar inansin..
  • nasıl güvenlik tedbiridir anlayamadım hala güvenlikten sorumlu olanlariçin ne düşünülüyoracaba merak ediyoruz kemerlerimiziayakkabılarımızı dahi çıkartanlarbombayı nasıl anlamadılar görmediler artık oradan kim yolclukyapmakister lütfen yetkililer güvenimizi kazanın yazık değılm havalimanına bu tesislere yazık oluyor hersey yıkıp yakıyorlar lanetliyoruz
  • iki gun oldu hala bir aciklama yok patlamanin sebebiylrilgili. haber sitelerinden de hic ses yok. bilgi saklaniyor resmen.
  • Ülkemiz 35 yıldır terörle sözüm ona mücadele ediyor ama idam cezası yok! dünyada terörü böylesi yoğun yaşayıp da cezaların bu kadar az olduğu başka bir ülke var mı ? neden adam gibi cezalar adam gibi kanunlar adam gibi uygulamalar yapılmıyor? neden bu ülkenin adaleti işçinin,memurun,emeklinin,öğrencinin,muhalifin aleyhine çalışıyor da teröristin,bölücünün,hırsızın,dolandırıcının vs aleyhine çalışmıyor? iktidar partisinin adında adalet var ama gerçekte yok ! açılımlar vs sayesinde göz göre göre kurulan barikatler, girilemeyen sokaklar,sokağa çıkma yasakları vs, bu ülkenin bir ilinde binlerce insan başka illere terör nedeniyle göç etmeye çalışıyor! bunlara destek veren emperyalist batının vatandaşları da ülkemize kimlikleriyle girmeye devam etsinler! öte yandan vatanını korumayıp kaçanlara kucak aç içinde kimin olduğunu bilmediğin milyonlarca insanı ülkeye kabul et sonra al sana açılım al sana bölücülere hoşgörü al sana islamcı teröre destek al sana hergün saldırı al sana hergün şehit!
  • Nasıl bu kadar Herşeyden eminsiniz ? Tebrik ediyorum gercekten. Havan dustu !!!! Askerlik de mi yapmadınız? Havan Düşen bir yer gördünüz mu siz hic ? Havan' in nasıl bisey oldugunu bilir mısınız ? Havan hem de birden fazla... Havan düştüğü yerde nasıl bir krater acar hic aklınıza geldi mi ? Internetten açın da bi bakın bakalım havan nasıl patlıyor ne kadar hasar veriyor. Hadi kabul velev ki havan.., terör di mi bu ? Peki bu güne kadar kim teröre önlem alabilmiş ? Istedigin kadar önlem al arkadasım. Fransa alabildi mi ? Amerika alabildi mi ? İngiltere senelerce uğraştı alabildi mi onlem? Boş bu oturup bekleyeceğiz? Tabiki hayır ama boyle boş boş, bilgisizce laf olsun diye yorum yaparak, ortalığı velveleye vererek abuk sabuk yorum yaparak olmaz bu isler. Her konuda oldugu gibi bu konuda da cok bilgilisiniz di mi? Neden önlem alınmıyormus neden nöbetçi kulübesinde subay (!) yokmuş uydu ile neden gozetlenmiyormus ya bulduğunuz önlemlere bi bakın... Biletimi iptal ettirdim diyen arkadas :) seni de ayrıca tebrik ediyorum. Türkiye'den hic ucaga binme bence sen. Arabaya da binme bence cunku havan bu... Nereye düşeceği hic belli olmaz, mumkun degil kestiremezsin. Her an her sey olabilir bak daha gecen gâvur firmalardan birinde uçakta havada bomba buldular... Ya once bi duşunun ben bu yorumu yapıyorum da, mantıklı mi ? Komik duruma düşer miyim ? Teröre önlem almak ne demek? Teröre nasıl önlem alınır? Havaalanında güvenlik nasıl sağlanır ? Güvenli olmayan bölge ne demek? Terörist nasıl eylem yapar nasıl eylem planlar ? Bu sorulardan en az yarısına verecek cevabın yoksa hic konuşma sus otur dinle ogren... Sonra konuşursun. Bakan baska ülkede olsa istifa ederdi... Peki etsin. Yeni bakan da bir sonraki terör olayında mi istifa etsin. Fransa da terör olaylarından sonra acaba butun kabine istifa mi etti yoksa halk daha mi cok birbirine kenetlendi ???? Ornek alacaksanız bunu ornek alın. Fransa da terör olaylarından sonra bir kisi çıkıp da önlem alınmadı ondan oldu istifa etsin herkes dedi mi ? Halkın tamamı isin ucundan tutmaya daha nasıl iyi onlem alırız derd
  • bunlar havalimanı güvenliğini girişte kemer çıkartamya yada dedöktör araması zannediyorlar yahu güvenlik dediğin 1km havalimanı dışırısı sözkonusu bunlar neyin kafasını yaşıyor..
  • Lanet ediyorum bu terore lanett bole bir yer olamaz Isid adamlar girt esenyalidan roketi firlat sabihayi vur varmi bole bisi Isidin isi bu belliki allah kahretsin! Nasil bir memlekette yasiyoruz biz ya nasil hergun sabihada bir isid uyesi yakalaniyor ve bizde hergun o limandan ucuyoruz ya inis yaparken ya kalkis yaparken gunduz vakti olsaydi bu facia olirdu.Yazik bir kadin bir anne oldu ya hic mi degeri yok Devlettt nerdesin yemeden icmeden baska bisi yaptin yok Allah kahretsin verdigim vergiler sana zehir zikkim olsun devlet baskani...
  • Herşeyi devletimize yüklemenin yerine destek olunmalı arkadaşlar Allah bütün emniyet guclerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın güvenliği konusunda herhangi bir zafiyetin söz konusu olmadığını belirterek, "Uluslararası standartların hükmettiği bütün tedbirler alınmış durumda" dedi.

Bakan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen patlamanın hemen ardından İstanbul Emniyetinin olay yerini izole ettiğini ve çalışmalara başladığını söyledi.

Patlama sonucu yaralanan 2 kişiden birinin hayatını kaybettiğini anımsatan Yıldırım, 5 uçakta küçük çaplı hasar olduğunu, bu uçakların hangara alınarak gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti.

Patlamayla ilgili tespitten sonra sabah saatlerinde uçak seferlerinin normale döndüğünü ifade eden Yıldırım, trafikte herhangi bir ertelemenin olmadığını bildirdi.

Olayın nedeniyle ilgili adli ve idari çalışmaların yapıldığını belirten Yıldırım, "Şu anda bir hükme varmak, yorum yapmak erken ama şunun bilinmesini isterim, havalimanının güvenliği konusunda herhangi bir zafiyet söz konusu değil. Uluslararası standartların hükmettiği bütün tedbirler, bütün detaylarıyla alınmış durumda. Kameralar, fiziki nöbet kulübeleri ve her türlü güvenlik tedbiri var. Çalışmalar bu da dikkate alınarak sürdürülüyor" diye konuştu.

Binali Yıldırım'dan Sabiha Gökçen açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

Gelişim ~ 8 yıl önce
Havacılığı geliştirdin ya buna da bir çözüm bulursun artık. Tabii bu arada ülke elden gitti, terorist yatağı, arap mülteci yatağı oldu. Kısaca Türkiyeyi bitirdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka gibi ~ 8 yıl önce
21. yüzyıldayız kulladığımız teknolojiler ortada hala terorizim denilen saçma bi örgütle baş edemiyoruz. bence baştaki tüm yetkililerin kendini sorgulaması lazım artık. bi çözüm bulunmalı!!! hiç bir can güvenliği kalmadı o ucaklar havada da vurulabılırdı. ucak da düşürülebilirdi hiç bir şey olmamış gibi ucuslar devam ediyor şaka gibi!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamadım ~ 8 yıl önce
Herhalde bu konuyla ilgi bi yayın yasagı falan var herhalde... bu kadar önemli ve ölümlü bi olay ,, resmen yok bise yok ucuslar devam ediyo diye bi aciklamayla kapatildi.. iki gundur hicbir yayin organinda bi aciklama bi haber yok.. şakamisiniz ya.. Aloo.. ULUSLA ARASI HAVA ALANININ APRONUNDA UCAKLARIN DIBINDE BOMBA ATILDI..BI KISI OLDU.. kendinize bi gelin.. biseylerin ustunu kapatmak konusunda çok usta olan Akp ye yine bravo.. Kedidir, montajdir, paraleldir, haberimiz yoktu, bizi kandirdilar falan diyin bari.. bizim koyunlar inansin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende anlamıyorum ~ 8 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor İnanılır gibi değil ne günlere kaldık ülkenin yönetimi iki dudaklarının arasında
güvenlik nerede ~ 8 yıl önce
nasıl güvenlik tedbiridir anlayamadım hala güvenlikten sorumlu olanlariçin ne düşünülüyoracaba merak ediyoruz kemerlerimiziayakkabılarımızı dahi çıkartanlarbombayı nasıl anlamadılar görmediler artık oradan kim yolclukyapmakister lütfen yetkililer güvenimizi kazanın yazık değılm havalimanına bu tesislere yazık oluyor hersey yıkıp yakıyorlar lanetliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik :) ~ 8 yıl önce
Yurdum insanı yine herşeyi bildiiiiiiii :)Bomba nerden çıktı...Azıcık okuyun,takip edin. Uyanın artık..Sosyal medyada paylaşılan fotograflara bakında,saldırının nasıl gerçekleştiğini öğrenin.Sizin can güvenliğinizi sağlamayabilmek için gecesini gündüzüne katan,çoluğundan,çocuğundan çok sizleri gören polisi ile özel güvenliği ile birtaraflarını yırtan insanlara haksızlık yapmayın lütfen.
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
iki gun oldu hala bir aciklama yok patlamanin sebebiylrilgili. haber sitelerinden de hic ses yok. bilgi saklaniyor resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 8 yıl önce
Ülkemiz 35 yıldır terörle sözüm ona mücadele ediyor ama idam cezası yok! dünyada terörü böylesi yoğun yaşayıp da cezaların bu kadar az olduğu başka bir ülke var mı ? neden adam gibi cezalar adam gibi kanunlar adam gibi uygulamalar yapılmıyor? neden bu ülkenin adaleti işçinin,memurun,emeklinin,öğrencinin,muhalifin aleyhine çalışıyor da teröristin,bölücünün,hırsızın,dolandırıcının vs aleyhine çalışmıyor? iktidar partisinin adında adalet var ama gerçekte yok ! açılımlar vs sayesinde göz göre göre kurulan barikatler, girilemeyen sokaklar,sokağa çıkma yasakları vs, bu ülkenin bir ilinde binlerce insan başka illere terör nedeniyle göç etmeye çalışıyor! bunlara destek veren emperyalist batının vatandaşları da ülkemize kimlikleriyle girmeye devam etsinler! öte yandan vatanını korumayıp kaçanlara kucak aç içinde kimin olduğunu bilmediğin milyonlarca insanı ülkeye kabul et sonra al sana açılım al sana bölücülere hoşgörü al sana islamcı teröre destek al sana hergün saldırı al sana hergün şehit!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havan ??? ~ 8 yıl önce
Nasıl bu kadar Herşeyden eminsiniz ? Tebrik ediyorum gercekten. Havan dustu !!!! Askerlik de mi yapmadınız? Havan Düşen bir yer gördünüz mu siz hic ? Havan' in nasıl bisey oldugunu bilir mısınız ? Havan hem de birden fazla... Havan düştüğü yerde nasıl bir krater acar hic aklınıza geldi mi ? Internetten açın da bi bakın bakalım havan nasıl patlıyor ne kadar hasar veriyor. Hadi kabul velev ki havan.., terör di mi bu ? Peki bu güne kadar kim teröre önlem alabilmiş ? Istedigin kadar önlem al arkadasım. Fransa alabildi mi ? Amerika alabildi mi ? İngiltere senelerce uğraştı alabildi mi onlem? Boş bu oturup bekleyeceğiz? Tabiki hayır ama boyle boş boş, bilgisizce laf olsun diye yorum yaparak, ortalığı velveleye vererek abuk sabuk yorum yaparak olmaz bu isler. Her konuda oldugu gibi bu konuda da cok bilgilisiniz di mi? Neden önlem alınmıyormus neden nöbetçi kulübesinde subay (!) yokmuş uydu ile neden gozetlenmiyormus ya bulduğunuz önlemlere bi bakın... Biletimi iptal ettirdim diyen arkadas :) seni de ayrıca tebrik ediyorum. Türkiye'den hic ucaga binme bence sen. Arabaya da binme bence cunku havan bu... Nereye düşeceği hic belli olmaz, mumkun degil kestiremezsin. Her an her sey olabilir bak daha gecen gâvur firmalardan birinde uçakta havada bomba buldular... Ya once bi duşunun ben bu yorumu yapıyorum da, mantıklı mi ? Komik duruma düşer miyim ? Teröre önlem almak ne demek? Teröre nasıl önlem alınır? Havaalanında güvenlik nasıl sağlanır ? Güvenli olmayan bölge ne demek? Terörist nasıl eylem yapar nasıl eylem planlar ? Bu sorulardan en az yarısına verecek cevabın yoksa hic konuşma sus otur dinle ogren... Sonra konuşursun. Bakan baska ülkede olsa istifa ederdi... Peki etsin. Yeni bakan da bir sonraki terör olayında mi istifa etsin. Fransa da terör olaylarından sonra acaba butun kabine istifa mi etti yoksa halk daha mi cok birbirine kenetlendi ???? Ornek alacaksanız bunu ornek alın. Fransa da terör olaylarından sonra bir kisi çıkıp da önlem alınmadı ondan oldu istifa etsin herkes dedi mi ? Halkın tamamı isin ucundan tutmaya daha nasıl iyi onlem alırız derd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havan ~ 8 yıl önce
Havan batsın çok bilmişim benim. Sen bu söylediklerine kendin inanıyor musun? Terörle mücadele bugünden yarına olmaz tabi, nasıl terörün Ülkemizde bu kadar aktif ve tehlikeli hale gelmesi bir günde olmamışsa. Onun için de teröristler ülkemize yerleşirken, yığınaklar, sığınaklar yaparken, tüm ülke sınırları nasrettin hocanın türbesi gibi, sınır kapıları + 50 metre dışında herkesin herşeyin geçişine açıkken, yapacak birşey yok, yöneticiler ne yapsın demek biraz komik kaçıyor. Yapacak çok şey var. İkinci olarak çok bilmişim, haberlere, yorumlara bir bak ve şu havan konusundaki bilgilerini bir tazele istersen, meydana 4 tane havan düşmüş. Hemde tamamen yakıtla dolu uçakların arasına. Park yerlerinde 20 den fazla uçak kısa aralıklarla bekliyor, biri isabet alsa Allah korusun Havaalanı ile birlikte, bütün çevresinde o internette seyrettiğin çukurlarla baraj bile yapabilirdin. Herkese geçmiş olsun. Sana da Allah akıl fikir versin !
Okumadım ~ 8 yıl önce
Valla okumadım yazdığını ilk satırlarını okudum ama düşenler havandı... Çok bilmiş insan
Okumadım ~ 8 yıl önce
Valla okumadım yazdığını ilk satırlarını okudum ama düşenler havandı... Çok bilmiş insan
he he ~ 8 yıl önce
Arkadas tartisilan konu havalimani ic guvenligi
Kafan çok güzel ~ 8 yıl önce
Bu işin fıtratında var. Zaten Japonlar da beyinsiz de mi niye harakiri yapıyorlarsa.Eskiden bir söz vardı herşeyi devletten bekleme diye şimdi de yenisi herşeyi halktan bekleme.
Misafir ~ 8 yıl önce
Burdan tüm anne adayları ve yeni anneleri bu yoruma istinaden tekrar uyarıyorum..İlk 6 ay anne sütü alınması şarttır.
Mail adresi ~ 8 yıl önce
Ver e mail adresini fotoğraf gonderiyim amip
anadolu ~ 8 yıl önce
bunlar havalimanı güvenliğini girişte kemer çıkartamya yada dedöktör araması zannediyorlar yahu güvenlik dediğin 1km havalimanı dışırısı sözkonusu bunlar neyin kafasını yaşıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahretsin ~ 8 yıl önce
Lanet ediyorum bu terore lanett bole bir yer olamaz Isid adamlar girt esenyalidan roketi firlat sabihayi vur varmi bole bisi Isidin isi bu belliki allah kahretsin! Nasil bir memlekette yasiyoruz biz ya nasil hergun sabihada bir isid uyesi yakalaniyor ve bizde hergun o limandan ucuyoruz ya inis yaparken ya kalkis yaparken gunduz vakti olsaydi bu facia olirdu.Yazik bir kadin bir anne oldu ya hic mi degeri yok Devlettt nerdesin yemeden icmeden baska bisi yaptin yok Allah kahretsin verdigim vergiler sana zehir zikkim olsun devlet baskani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn.Bakana Haksizlik ~ 8 yıl önce
Herşeyi devletimize yüklemenin yerine destek olunmalı arkadaşlar Allah bütün emniyet guclerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf ~ 8 yıl önce
Böyle abuk sabuk lafları nerden buluyorsunuz anlamam...
A ~ 8 yıl önce
Bakan'ın nesi oluyorsunuz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000