06 Mart 2012, Salı 11:58:40

AZAL GÖKÇEN’E DE UÇACAK

Azerbaycan Havayolları, Mayıs ayından itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’na da uçacak...
  • İstanbul-İzmir-Bakü aynı uçakla mı? Çok komik olmuş bu gerçekten.Dolmuş mu bu kardeşim? İstanbul zaten tek başına uçakları dolduruyor.Önemli olan diğer şehirlerdeki insanları sıkıntıya düşürmemek.Türkiye demek İstanbul demek değil.İzmir'de çok Azeri var.
  • 11;24;49 yorumcusu.izmiri kapatmadan olmaz demedim.tam aksine ,izmir-istanbul-bakü,aynı uçakla.Heyecandan cümlemin ortasındaki virgülden sonrasını tercüme edememişsin.Bu kadar tez cevap verdiğine göre yeşilköyde mukimsiniz,zannederim.
  • İzmir'i kapatmadan olmaz diyen arkadaş.Önce İzmir'in ne zaman kapatıldığını,Sabiha Gökçen'in ne zaman açılacağını öğren.Bir yeri kapatıp başka hat açmak büyümek,kazanmak değildir.Önce getiriyi doğru hesaplayacaksın.Marketing senin sandığın kadar basit bir iş değildir.
  • Haftalık 3 frekans,ADB-İSG-Bakü nasıl olurdu?Marketing ,düşünebiliyormu?
  • AZAL yöneticileri pek ne yaptığını bilmiyor.İzmir uçuşları haftada iki gün yapılıyordu ve doluluk yarı yarıya oluyordu.Bunu haftada tek sefere çekip talebi karşılamak ve doluluğu artırmak yerine tüm uçuşu iptal ettiler.Şimdi yazın 4 ay uçuş yapacaklar ve yine kapatacaklar.Oysa ki İzmir'de yolcu potansiyeli var.Haftada bir sefer yapsalar para da kazanacaklar,yolcu da rahat edecek ama düşünen kim? Kafalarına göre,düşünmeden iş yapıyorlar.
  • Milas-Bodrum Havaalanı ne zaman uçacak bilgisi olan var mI?
  • ZATEN ŞU ANDA PEGASUS SİTESİNDE HAYDAR ALİYEV DİYE EKLEMİŞLER BİLET ALMA BÖLÜMÜNDE AMA TARİH YOK.
  • bu acaba pegasusunda bakuye uçmasını sağlacak mi ? bir azal pegasus code share kokusu geliyor burnuma..
Bakü’den İstanbul Atatürk Havalimanı’na seferler düzenleyen Azerbaycan Havayolları, Mayıs ayından itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’na da uçacak.
 
Azerbaycan Havayolları, Atatürk Havalimanı’ndan sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na da tarifeli uçuşlara başlayacak.
 
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılacak seferler 10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Seferler, haftada iki gün olarak yapılacak.
AZAL GÖKÇEN’E DE UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
İstanbul-İzmir-Bakü aynı uçakla mı? Çok komik olmuş bu gerçekten.Dolmuş mu bu kardeşim? İstanbul zaten tek başına uçakları dolduruyor.Önemli olan diğer şehirlerdeki insanları sıkıntıya düşürmemek.Türkiye demek İstanbul demek değil.İzmir'de çok Azeri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
11;24;49 yorumcusu.izmiri kapatmadan olmaz demedim.tam aksine ,izmir-istanbul-bakü,aynı uçakla.Heyecandan cümlemin ortasındaki virgülden sonrasını tercüme edememişsin.Bu kadar tez cevap verdiğine göre yeşilköyde mukimsiniz,zannederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İzmir'i kapatmadan olmaz diyen arkadaş.Önce İzmir'in ne zaman kapatıldığını,Sabiha Gökçen'in ne zaman açılacağını öğren.Bir yeri kapatıp başka hat açmak büyümek,kazanmak değildir.Önce getiriyi doğru hesaplayacaksın.Marketing senin sandığın kadar basit bir iş değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haftalık 3 frekans,ADB-İSG-Bakü nasıl olurdu?Marketing ,düşünebiliyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AZAL yöneticileri pek ne yaptığını bilmiyor.İzmir uçuşları haftada iki gün yapılıyordu ve doluluk yarı yarıya oluyordu.Bunu haftada tek sefere çekip talebi karşılamak ve doluluğu artırmak yerine tüm uçuşu iptal ettiler.Şimdi yazın 4 ay uçuş yapacaklar ve yine kapatacaklar.Oysa ki İzmir'de yolcu potansiyeli var.Haftada bir sefer yapsalar para da kazanacaklar,yolcu da rahat edecek ama düşünen kim? Kafalarına göre,düşünmeden iş yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Milas-Bodrum Havaalanı ne zaman uçacak bilgisi olan var mI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ZATEN ŞU ANDA PEGASUS SİTESİNDE HAYDAR ALİYEV DİYE EKLEMİŞLER BİLET ALMA BÖLÜMÜNDE AMA TARİH YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu acaba pegasusunda bakuye uçmasını sağlacak mi ? bir azal pegasus code share kokusu geliyor burnuma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000